Geriausiai turi apie produkta zinoti tie, kurie jais prekiauja. Pas pardaveja pasiklausi ir aisku viskas buna. Juolab toks MC Hummer pakankamai retokas...
Sveiki, auto BMW e39 sedanas su gamykliniu stipr ir DSP, esu isidejes i gala Hertz ES 250, buvau pajunges ant Soundstream 360.4, bet pardaviau ( ne del prastos kokybės ) nusprendziau pirkti monobloka ir veliau koki hertz HX 250 4+4. jau seniai esu nusiziurejas McHammer PRIMUS FD-60 , kokios Jūsų nuomones ? stiprui kaina skirciau iki 500, nes manau subui kokybės labai dideles nereikia :} ar imti koki soundstream 2 kanalu ? ar koki magnata :} del subo galit irgi kanors patarti. muzika klausau ivairia. deže planuoju daryti uždara ten kur porankis :}
aciu uz nuomones, tik nepradekit labai smerkti mchammer, nes ce ne 1800 5 kanalu o monoblokas, ir kiek teko skaityt apie juos tai zmonems jo pakanka :}
Geriausiai turi apie produkta zinoti tie, kurie jais prekiauja. Pas pardaveja pasiklausi ir aisku viskas buna. Juolab toks MC Hummer pakankamai retokas...
WWW.GARSUGAMA.LT - 8 605 19197
is tavu paminetu stipru tikrai rinkciausi tik soundstreama,teko ir magnata tureti,buvo pirmas ir paskutinis kartas,o soundstreama iki dabar tebesiveziuoju,tiesa jis pas mane ant komponentu pajungtas,tarp kitko soundstream subai pakankamai geros kokybes,galtum ir apie tai pagalvoti,isbandes buvau 2,priekaistu neturejau
kad retokas tai pastebejau, o pardavejas kazin ka gero patars.. jei tiketi viskuom ka raso apie ji tai manau užteks man jo :} del soundstream tai man irgi jis patiko, pagalvosiu ir apie ji :}
retokas ar daznokas jis vis vien liks mc hammeriugeriau koki kita stipra pasijeskok
![]()
tai kuom jie blogi ? nesvariai ejna ar tranzai nelaiko ? manau jei su protu klausyt ir ne kilovatines koloneles jungt ant 100w stiprintuvo tai turetu tarnaut :} beto iki 500lt manau nieko padoresnio ir nerasiu
jaigu tik toks supratimas apie muzika ir tokie norai,tai pirk,kiekvienam savo,tik ziurek,kad paskui poreikiams isaugus nereiketu :smt022
uz 500lt galima visai noblogu variantu susirasti, aisku bus jie naudoti bet tikrai geresni nei uz sita naujaneskubek pirkti, nusipirkti lengviau nei paskui parduoti
![]()
Gryna tiesa OAs irgi paskubejau, nusipirkau stiprintuva, o pasirodo man visai ne tokio reikia. O
Protas parejo paskui :smt022
:}
mhm supratau. dabar jau aišku. :smt023 ačiū.sanimda link=topic=7315.msg75171#msg75171 date=1205268236 rašė čia:
+37061857133 edmas
zodziu koki nusipirksiu toks bus geras, jei bus poreikis geresniam, parduosiu ir pirksiu geresni. manau toki greiciau galima butu parduot, nes tiems kuriems reikia tik bum yra daugiau nei tu kuriems reik svaraus bum![]()
sauniai tu cia savo problemele issisprendei :smt023sanimda link=topic=7315.msg75225#msg75225 date=1205354713 rašė čia:
jei jau leidi pinigus vejais, geriau panasonic cy-pa2003 nusipirkt- patvaresnis aparatas, galios turi manau daugiausia ka galima uz tokia kaina rast. zemas kaip ir visu pigiu stiprintuvu nekonkretus minkštas ir letas, bet watu turi. cia tiekms kas nori wooof wooooof kad darytu.
ka manot apie CADENCE TXA 3002 ir JL Audio tma 360.2 ir Agnus A-1000.1 - "D" class ? geresni už ta primus mono ?
nebereikia jau, pasiemiau Agnus A-1000.1 - "D" class vos nesudeginau savo Hertz es250 :} su laiku pasimsiu hertz HX250 2+2 arba 4+4 :} arba kanors panasaus is 10-tuku. o del kokybes tai man uzteko, gal net svariau uz preita soundstream :}
Imeciau Agnus monobloko foto, manau bus norinciu paziureti![]()
tranzistoriai FB52N150 manau visi vienodi, visu nesukinejau :} svoris stipro ~5kg 4 po 25A saugikliai + 4 acarginiai, yra pora minusu 1. kad varstai su sesekampiu sukasi o ne su pliusiniu :} 2. per kolonele biski sipimas kazkoks girdisi (uzgesintai auto) nu dar ziuresiu gal ten pasmane problemos su pajungimu :}
tai pliusas, o ne minusas :supz:sanimda link=topic=7315.msg75336#msg75336 date=1205512874 rašė čia:
+37061857133 edmas
neblogas pslpbus matyt kiek veiks, spl varzybu nedarysiu :] beto tas laidas garsui reguliuoti 3m ilgio jei kam idomu :} del snipstimo jau isiaiskinau, dabar viskas ok :} del varztu minusas kad reik ta rakteli nesiotis jei nori kanors atjungt ar pajungt, kur būna pliusiniai tai su peiliuku galima jei nera acuktuvo :]
žodžiu turiu siokia tokia beda, veziau irankiu deže ir netyčia acidare ir prikrito varztu ant kolonkes jungties ( ten kur +/- ) tai spėju uztrumpino ar pns, db stipras neveik, dega zalia ir raudona lemputes, kaisti niekas nekaista, acidariau, sudege nieko nera, kvapu nera, garso per kolonke isvis ner, kaip kad būtų atjungta, saugikliai sveikiitariu melyna detale, fotkei matosi, kaip pirkau ji tai jei neklystu ta melyna detale visalaik sucaksedavo prieš ijungiant, o db jokio garso kaip pajungiu
ten gal rele skaitos nzn. ka siulitumete pakeist ? ar daryt, ar ce tik taisykla bepades ?
aciu uz protingus acakimus.
islitavau ta rele, pajungus 12v ji suveikia, tai reiskia kitur beda :} gal turit kokiu minciu ? niekas nekaista ir jokio garso per kolonkes, sulietus relei kontaktus uzgesta raudona bet nei garso nei silumos, nieko :}
naturaliai sudege tranzistoriai...
biski abejoju del tranzistoriunes neiviena dalis nera sudegus, nei pajuodavus nei isiputus, zodziu viskas kaip nauja tik kad neveik :} kvapo irgi nera jokio
ir nepamatysi, ir neuzuosi....
o tai kam tada tos apsaugos jei tranzai sudege, ant radiatoriaus ir reles visokios, beto saugikliai. viena turejau stipr tai akivaizdziai buvo tranzai sudege :} beto tranzus pirkt visus irgi kainuoja, kad butu daugiau tokiu nuomoniu dar pagalvociau, bet dabar del vienos nuomones nesinoriarba pasakyk kaip patikrint ar sveiki tranzai. tada patikesiu
![]()
:-D mes turim tau įrodinėt?
susikišk tą savo haijendą kur nesueina...
manau butu visai logiska kad pagrystumete kodel jie galejo sudegt, nevisi gime prie tranzistoriu kad zynotu kaip kodel jie dega. beto kas bus jei taisykloi pasakys kad tranzai sveiki o tereikejo koki saugikli pakeist ? tada sakysit jo galejo ir saugiklis kaltas but :} o man tai moket reikes uz jusu nepagrystas nuomones. beto pazymejimu jusu nematau kad jus klasifikuoti specelistai, taip kad rizikuciau prarast savo litus :}
kaip ten bebutu tenorejau suzynot kaip patikrint ar sveiki tranz, kad isitikinciau kad tikrai kalbejot tiesa :} mazdaug zinau bet noreciau pasitikslint :} jei nezinot rasykit nezinom (nemokam)
tu bent paskaitai ką rašai? ar apsivalgai ir rašai?
Kartais į save iš šono pažėk.
nu tai nešk taisyklon ir tegu taiso
Bookmarks