Nu Žiūriu kuo toliau i miska tuo daugiau medziu nu bet kol neuzknisau Jūsų tai dar parasinesiu

as ten kazkuriam straipsnyje skaičiau kad gale i palanga geriau tuos koaksalinius montuot :smt017
parodyk tu man ta straipsni :smt021
Istrauka is straipsnio:
Plaeiajuoseiai „koaksialo” (coaxial, arba a?inio) tipo garsiakalbiai. ?iuo atveju ant vieno garsiakalbio korpuso yra sumontuotos papildomai antra, o kartais ir treeia bei ketvirta juostos. Todel toka garsiakalba jau galima traktuoti kaip daugiajuost? sistema, susidedaneia i? atitinkamo garsiakalbio skaieiaus. Tokio tipo garsiakalbiai gaminami 8–20 cm diametro, ovalo arba elipses formos. Kai kurio tokios ru?ies garsiakalbio atkuriamo da?nio juosta gali siekti nuo 60 Hz iki 15-20 kHz, taeiau del konstrukcijos ypatumo ?ie garsiakalbiai labiau tinka galinei akustikai. Todel nerekomenduojama juos montuoti automobilio priekyje.

Dabar parasysiu kaip as galvojau padaryt, nes Žiūriu apie tas varzas man dar anksti kalbet tai va galvojau prie savo to magelio (50Wx4) prijungt gale du koaksalinius, pvz: 15x23 cm 3 juostų koaksialiniai garsiakalbiai. 100W RMS, 40Hz - 23kHz, 4Ω, 95dB, nu ir priekinese durelėse dar du komponentus, dabar ten kazkokie stovi, bet su laiku reiks ir tuos pakeist. Na ir as galvoju kad man pradziai uztektu, nes kiek pas kitus teko girdet garso uztenka, nors ten nebuvo nei stiprintuvo, nei subo ir kokybe sakyčiau normali. Dabar galit pasakyt kur grybauju

P.s gal cia dar kur straipsniu tokiu yra kaip kad Edmas buvo prikabines ?