+ Reply to Thread
Rodyti rezultatus nuo 1 iki 8 iš 8

Tema: Patarkit del BMW E46 muzikos

Hybrid View

Jaunius Ju|ius is on a distinguished road
    Registracijos data
    Sep 2006
    Žinučių
    5

Pagal nutylėjimą Patarkit del BMW E46 muzikos

Sveiki,

Automobilis 2001 BMW 3 klases coupe. Standarte muzika skamba tragiskai, tai norisi pagerinti muzikyte mašinoj. Galva dabar stovi originali BMW business, ji keiciama nebus jokiu atveju. Noriu i prieki susimest komponentus ir koki nors 2 kanalu stiprintuviuka, arba 4 ziurint i ateiti.
    Galas paliks groti nuo galvos arba isvis atjungsiu. Subas nežinau gal kada nors ateityje.
    Tai va klausimas ka patartumete dėti? Kokius komponentus ir koki stiprintuva? Permoketi nesinori, nes, kad ir kokius gerus sudesi komponentus su standartine galva vistiek puikiai negros., tai norisi optimalaus sprendimo.
    Ar stiprintuva geriau imti 2 kanalu ir veliau uzsimanius subo pasiimti kokia ivolgos backia su integruotu stiprintuvu ar geriau net neziuret i tokius daiktus ir iskart imt 4 kanalu stiprintuva?
    Kitas klausimas kur Kaune galetu man isvesti is orginalaus mago RCA? O jeigu jungciau ant isejimu i koloneles ir statyciau ta signalo lygio keitikli, kad pakeictu i RCA ar labai suprastetu garsas?
    Kur kaune nusipirkti bitumo?
    Viska montuosiu, pats, daug maz issiaiskinau kaip, kas turi buti ir kad reikės dureles pjaustyti tai jau zinau.
    Pinigai norėčiau su viskuo sutilpti i 1000Lt ir perkant naujus daiktus arba siulykit kas turit senus jei jie su dokumentais.

Ka manot apie komponentus ivolga SB 6.0?

Aktyvus ciubarikasss is on a distinguished road
    Registracijos data
    Sep 2005
    Vieta
    vilnius-moletai
    Amžius
    42
    Žinučių
    164

Pagal nutylėjimą Ats: Patarkit del BMW E46 muzikos

O.T na bent jau man nelabai kaip žiurisi kai auto verta 10t eur o aparatura planuojama visa už 1000lt :smt017
    Manau nelabai ką gero išgausi tik tiek investavęs nors ir pats viską bandysi susimontuoti.

Naujokas vytas_bew is on a distinguished road
    Registracijos data
    Oct 2007
    Žinučių
    33

Registracijos data
    Sep 2006
    Žinučių
    5

Citata ciubarikasss link=topic=7332.msg75265#msg75265 date=1205423862 rašė čia:
    O.T na bent jau man nelabai kaip žiurisi kai auto verta 10t eur o aparatura planuojama visa už 1000lt :smt017
    Manau nelabai ką gero išgausi tik tiek investavęs nors ir pats viską bandysi susimontuoti.
    Matai as neklausiu kaip tai atrodo is salies ir ar lygis ar ne lygis deti i masina kuri galbut verta ir 15k eur aparatura uz 1000lt, kiekvienas turi savo prioritetus, galbut tu nesuprasi kam i masina deti reduktoriu kuris kainuoja 5000lt ir galbut eilinis vairuotojas nepajus vaziavime praktiskai jokio skirtumo, taip kaip as esu eilinis muzikos klausytojas ir manau man masinoje per akis butu komponentu ir stiprintuvo uz 1000Lt, nes masina ne muzikai klausytis skirta, tam yra kambarys.
    O siaip pasiklauses standartines e46 apraturos manau suprastum, kad ir uz 200lt sudetos koloneles ir stiprintuvas uz 100Lt padarytu didziuli pokyti.

vytas_bew - labai jau aciu uz issamu atsakyma, bet paieska ir google naudotis moku.

Tai gal bus protingu patarimu?

Aktyvus ciubarikasss is on a distinguished road
    Registracijos data
    Sep 2005
    Vieta
    vilnius-moletai
    Amžius
    42
    Žinučių
    164

Citata Ju|ius link=topic=7332.msg75278#msg75278 date=1205433208 rašė čia:
    Citata ciubarikasss link=topic=7332.msg75265#msg75265 date=1205423862 rašė čia:
    Matai as neklausiu kaip tai atrodo is salies ir ar lygis ar ne lygis dėti i masina kuri galbūt verta ir 15k eur aparatura uz 1000lt, kiekvienas turi savo prioritetus, galbūt tu nesuprasi kam i masina dėti reduktoriu kuris kainuoja 5000lt ir galbūt eilinis vairuotojas nepajus vaziavime praktiškai jokio skirtumo, taip kaip as esu eilinis muzikos klausytojas ir manau man masinoje per akis būtų komponentu ir stiprintuvo uz 1000Lt, nes masina ne muzikai klausytis skirta, tam yra kambarys.
    O šiaip pasiklauses standartines e46 apraturos manau suprastum, kad ir uz 200lt sudetos koloneles ir stiprintuvas uz 100Lt padarytu didziuli pokyti.

vytas_bew - labai jau aciu uz issamu atsakyma, bet paieska ir google naudotis moku.

Tai gal bus protingu patarimu?

kiekvienam savo :supz:

Naujokas vytas_bew is on a distinguished road
    Registracijos data
    Oct 2007
    Žinučių
    33

moket gal ir moki, bet kazin ar naudojiesi ja , o vertetu :smt018 , jei forume pasiknaisiotum daugiau nei keleta valandu, viska reikalinga informacija susikonspektuotum, tikrai turetum is ko pasirinkti savo klaseje , ir sugebetum duris pasiruosti bent minimaliai , gal ir tilptum i ta 1000 kazkokiu stebuklingu budu O

Registracijos data
    Sep 2006
    Žinučių
    5

Duris pasiruost kazkiek moku, siokius tokiu podiumus jau esu dares. Man svarbu tik pati apratura tai yra komponentai ir stiprintuvas. Prisiskaiciau as cia daug, bet gal zmones yra susidure su tokia masina ir zino ka geriausia uz tokia suma i ja ideti, kad gautum maximalu imanoma rezultata.

Registracijos data
    Sep 2006
    Žinučių
    5

Parase, kazkas man cia PM, bet kazkodel negaliu i ja atsakyt. Parasyk i as.julius@gmail.com

+ Reply to Thread

Bookmarks

Rašymo taisyklės