Aš iš Kauno, kol kas tik Vilmanto klausiau, o iš visų mano pažįstamų tai maniškė kol kas man groja priimtiniausiai....
Pasikeičiau magiuką, dabar stovi Alpine 9855, pažaidžiau su laiko korekcijom atsispausdinęs manualą, nu žodžiu reguliavausi gal kokias 3valandas ir dabar jau skambėjimu esu patenkintas....
susidėjau komponentus priekyje Hertz HSK 165L, pažaidžiau su aukštadažnių kampais ir lyg radau kaip gražiau groja, kol kas laukiu laisvo laiko duris bitumuot ir pūsta guma klyjuot nes priešbosis negroja taip kaip norėčiau....
Taip pat laukiu sekančios algos ir imsiu Audison SRX3, o savo megakick silversonic 2200 reik į tą laiką parsiduoti...
Kol kas dar neišmečiau savo Infinity REF 9603 elipsių, bet ir joms ateis laikas, tik reiks sugalvoti ką vietoj jų įdėti ir kaip, kad būtų atskirtą nuo subo įtakos, nes galit kalbėt kaip norit, bet subas tiek judina elipses, tiek visus kitus garsiakalbius, o kiek tai pjaunasi priklauso nuo garsiakalbio ploto....
Pasidariau dėžę ~96L su faziku savo Pioneer Premier TS-W1240C 12 subui 800w/200rms, šiaip jis senas bet man patinka jo 93db jautrumas ir grojimas nuo 15hz, nu bent jau taip parametruose rašoma... tiesa prieš tai buvo ~40L dėžėj su faziku tai jis daugiau dirbo plaktuko vaidmenį, dabar žemais dažniais esu patenkintas, toks gilus, minkštas, sodrus jaučiasi....
Bet norėčiau paklausyti kaip turėtų teisingai skambėti....
Bookmarks