Gavau pasiūlymą Hertz 2WCROSS.20 perlituot kondiką, sakė turėtų aukšti pagerėti, tik nežinau kokį tiksliai dėti vietoj to geltono 6,8μF hertz kondiko? Sakė kažkoks baltas didesnis, tik pavadinimas neužsifiksavo, gal ką patartumėt?
tai ir skyriasi, 15 omu-0.15 mH, tik tokios dideles varzos nuosekliai nelabai daznai naudojamos...
Zeal without knowledge is a runaway horse.
Gavau pasiūlymą Hertz 2WCROSS.20 perlituot kondiką, sakė turėtų aukšti pagerėti, tik nežinau kokį tiksliai dėti vietoj to geltono 6,8μF hertz kondiko? Sakė kažkoks baltas didesnis, tik pavadinimas neužsifiksavo, gal ką patartumėt?
Rover 600
Hertz Mille
Audison LRx
Mundorf, Visaton, man matinka rusiski МБГЧ
Zeal without knowledge is a runaway horse.
gal pasiulytum kur kaune jų ieškot?
Rover 600
Hertz Mille
Audison LRx
tau tiks MCap 6.8 uF 400V DC Mundorf aba Audyn MKP 6.8 uF 630V ,as imciau mundorfVaidusis link=topic=7455.msg79098#msg79098 date=1210173638 rašė čia:
rasi www.rcl.lt
Dabartiniai Hertz 6,8μF 100V
Rover 600
Hertz Mille
Audison LRx
ką reiškia tas 100V, 400V, 630V ant kondensatoriaus, kokia jo įtaka aukštadažnių skambesiui?marko link=topic=7455.msg79100#msg79100 date=1210175403 rašė čia:
Rover 600
Hertz Mille
Audison LRx
KONDENSATORIUS MKP 6.8 uF 250V Visaton 12.90
KONDENSATORIUS MKP 6.8 uF 250V AC 18.90
KONDENSATORIUS MCap 6.8 uF 400V DC Mundorf 21.90
KONDENSATORIUS MKP 6.8 uF 630V 21.90
KONDENSATORIUS MCap 6.8 uF 630V DC Mundorf 22.90
rcl radau šitokius, kuris pasirinkimas vietoj 6.8uF 100V būtų geriausias?
Rover 600
Hertz Mille
Audison LRx
voltai,principe kuo daugiau tuo geriau ,audiofiliniuose kondikuose buna ir 1000V,bet ne vien nuo ju priklauso skambesys.Siulyciau mundorf vien todel ,kad vienas gerai zinomas uzsienio samodelscikas juos geriau ivertino nei biudzetinius audyn.Pats kadaise gamykliniam krose siuos audyn buvau idejes,pagerejimas tikrai labai jautesiVaidusis link=topic=7455.msg79103#msg79103 date=1210175924 rašė čia:
o siandien kaip tik teko nupirkt senus amerekietiskus popieriaus alyvoje spraque kondikus tikrai malonesnis skambesys tapo...
Vaidusis link=topic=7455.msg79104#msg79104 date=1210176227 rašė čia:
KONDENSATORIUS MCap 6.8 uF 630V DC Mundorf 22.90
Popieris švelnina, polipropilenas skaidrina ir aštrina.marko link=topic=7455.msg79105#msg79105 date=1210176464 rašė čia:
+370 686 40304, www.wix.com/arturass/wwwarthur-s-page
neblogi kondiku testai http://www.humblehomemadehifi.com/Cap.html
ok,tai sakykim kondikus metu lauk is kroso savo,dedu geresnius,garsas grazeja,
o kaip su ritemis?kaip jos itakoja garsa?keisti jas i storesnes vielos rites ar kaip?ka jei su serdimi pas mane rites?
dar varzu yra...jos slopinimui manau,tai jas irgi keist?i kokias?
su krosais pasyviais tiek daug man klausimu kad tiesiog traukia mane aktyvu jungti...
skaiciuoti su jbl krosa meginau,paskaiciavo,sakykim 3 eiles,ten surase vertes komponentu...
bet tokiu tikslumu nenusipirksi kondiku,tai kokia paklaida kondiku,riciu varzu talpai leistina?
kaip ten su varzu suderinimu?kam jis?
ir dar dilema,mano focal viduriukai seni,nezinomi...kaip man jo parametrus issimatuoti :smt017
vienos bedos O
kolkas meginau 3 krosus jungti ant trijuostes savo,visi skirtingai groja...
graziausiai mano ausiai...senas focal,kuris pats kudziausias ir atrodo net 6db tik...
bet itariu detales jame kokybiskos todel tikroviskai per juos muzika girdisi,ne per astriai...
buciau dekingas nors dali siu klausimu atsakymu gauti....
Kuo žemiau naudojamas sujungimas tuo storenė ritė reikalinga.Na priešbosiui gali būti 1 mm, 1,5mm 2mm.Gali būti juostinės, gali būti tritekinės.Susuktos iš penkių ar daigiau vielučių.
o kaip su varzomis?ar jos ten tik slopinimui idetos?jas keist patartina irgi?Artūras S link=topic=7455.msg79180#msg79180 date=1210269775 rašė čia:
Varžų reiktų vengti, bet automobilyje sunku be jų apsieiti.
Trys sprendimo budai:tolka link=topic=7455.msg79176#msg79176 date=1210263485 rašė čia:
1- statai aktyvu krosa, su siuo krosu galesi atsireguliuoti viska pagal konkretu automobili trumpiau sakant jei keisi masina jis tau tiks visada. Blogoji puse sio varijanto tai reik daug stiprintuvo kanalu+ sunku susirasti gera trim juostom aktyvu krosa.
2- Ieskai zmogaus kuris tau pagamins pasyvius krosus tik jie tau bus geri konkreciam automobiliui, pakeitus masina sie krosai gali nelabai tikti. Pliusas su pasyviais jog galima issiversti su dviem stiprintuvo kanalais.
3- Gaminiesi krosus pats. Aisku pasikanakinti reiks nemazai, geriems rezultatams pasiekti gali ir kantrybes pritrukti.
As pradziai rinkciausi pirmaji, veliau igijus daugiau patirties galima butu bandyti treciaji. Vien tik aktuvu krosa gerai suderinti, ypac trijuosti, jau yra ka veikti.
arba geriausias budas kurio arunasb nepaminejo ,issitestuoji aparatura su aktyviu krosu ir pagal ji darai pasyvius![]()
o tai kaip gaut kondensatoriu pvz 5 ar 6 mkf jei tokio reik
lygiagretinimu t.y. imi du kondus 3.3 ir 2,7 =6uf ,bet siaip lygiagretinima kai kurie asmenys laiko kaip blogybe,bet nemanau kad musu sistemoms tai pakenksHipy link=topic=7455.msg79229#msg79229 date=1210357073 rašė čia:
O siaip geriau imciau konda su keliu desimtuju uF neatitikimu ,nei lygiagretinsiu...
rites tik orines,serdines meti lauk,riciu storiai arturo s pamineti, varzos is mums prieinamu visaton MOX,jei garsiakalbiu parametai nezinomi ,blogiausiu atveju imi 4 omus jei automobilinis,bet cia gali apsigaut,nes omai kinta priklausomai nuo daznio.Patarimas kitas nedaryk trecios -ketvirtos eiles.Aukso viduriukas antros,o su pirma daug problemu.Aisku paprasciausiai naudot aktyvu filtra,o geriausia kaip minejau su aktyviu susireguliuot ishsitestuot ir pagal ji daryt pasyvu.Pats taip galvojau daryt ,bet is kur istraukt dar keturis gerus stiprinimo kanalus?tolka link=topic=7455.msg79176#msg79176 date=1210263485 rašė čia:
o kas negerai pirmoj eilej? tik kad jau daug priklauso nuo dinamiko ar tiesi bus daznumine xarakteristika ar kaip cia issireikst![]()
groja kaip iš kibiro
ygiagretinimu t.y. imi du kondus 3.3 ir 2,7 =6uf tiek aš žinau O
bet šiaip lygiagretinima kai kurie asmenys laiko kaip blogybe tai irgi skaites O
o ką daryt :smt017
Peris ,na is manes toks specas,kad visko tikrai nzn,minimalius pagrindus ir tai. Faktas kad auto tw su aukstu fs zemai nepaleisi,net namin. Zemiau 3k niekaip,greit persikrauna ir tt. Kaip sake geras specas,pirma eile retas tw Gerai dirba.
Hipi-gretint
specas labai kvaila savoka sakyciauman gal pavyzdziui patinka gyvumas muzikoj, kas minimaliai nukencia pirmoj eilej, o aukstesnese jau daugiau, aisku nesakau kad jei filtras 3eiles tai muzika bus nebetokia gyva kaip pirmos
groja kaip iš kibiro
Kita vertus pirma eile skaito groja geriausiai nes maziausiai elementu itakoja garsa,bet idealios daznumines nesitikek. Pats taip groju,el. Muzikos visa katuske neklausau tai px.
Bet knieti antra eile pabandyt ir zinoma daznumine ismatuot
na jei knieti tai tik paplot reikialoju: kaip sakoma del skonio nesigincijama
![]()
groja kaip iš kibiro
Peris, gamintojai praktiskai nenaudoja 1 eiles ne is gero gyvenimo,deje,onoredami padaryt kuo tolygesni garsa be piku ir tt
Buna ir persudo,pvz fokal grand utopia 4eile. Bet kiek mates rimtu samodelsciku fitru schemu 1eiles nemaciau.zinoma detales tik auksto lygio
o as maciaui kainas ziurint tai desimtim tukstanciu kainuojanciose pvz, bet ar groja tai tikrai nezinau netenka tokiu man paklausyt :smt020 :smt022
groja kaip iš kibiro
Bookmarks