+ Reply to Thread
Rodyti rezultatus nuo 1 iki 9 iš 9

Tema: mano audio

Fuksas bad_brains is on a distinguished road
    Registracijos data
    Apr 2008
    Žinučių
    2

Pagal nutylėjimą mano audio

sveiki, nemazai paskaitinejau Jusu foruma, pamaciau jog yra tikrai suprantanciu zmoniu, taigi turiu keleta klausimu.
    pradziai kas ir kaip: automobilyje sumontuota tokia sistema: magnetola alpine CDA9883 ; 4 kanalu stiprintuvas XSA720 ( http://www.caraudiowarehouse.co.uk/p...XS-XSA720.html ) , priekyje komponentai 2 juostu Hertz ESK165 ( http://www.cslab.lt/node/84 ) , gale Canton Pullman 3 juostu komponentai ( http://www.icixsound.com/vb/showthread.php?t=48528 ) Sistemos laidai: linijiniai galetu buti ir kokybishkesni, bet ne patys pigiausi, garsiakalbiu laidai sumontuoti normalus. Praktsiskai visus komponentus rinkausi spontaniskai (pagal pirkimo laikmecio galimybes ir t.t.), taigi anam kartui perdaug nesukau galvos apie sistemos bendra harmonija ir pan.
    Taigi klausimai:
    1. ka manote apskritai apie tokia sistema? suderinamumas?
    2. Atsiliepimai apie grotuva?
    3. Atsiliepimai apie stiprintuva?
    4. Atsiliepimai apie garsiakalbius?

siai dienai yra taip. grotuva nustacius 'ant nuliu'- t.y. bass-0 treblle-0 loud-off gan ryskiai yra per daug 'aukstu'. Taip pat yra per daug garso 'is galo' imanoma faderiu sureguliuoti taip kad galas=priekiui, bet ar ti yra gerai? bosas siek tiek baubiantis, nepasakyciau kad labai tikslus.

Noreciau, kad patartumet:
    1. kaip elgtis su galiniais garsiakalbiais? ju galineje 'palangeje' 6vnt (automobilis hecbekas) palange padaryta is dvigubos DSP plokstes - tikrai gan masyvi. neramina pasekmes pvz avarijos atveju.
    2. kiek teko klausyti sistemu, gan tikslus bosas isgaunamas naudojant uzdaro tipo zemu dazniu koloneles (subus). toki daigta galima butu montuoti bagazineje, bet jis (kiek suprantu) iskraipytu esmanu zemadazniu palangeje darba. Variantas ya visai atsisakyti galo komponentu, montuoti suba, bet toku atveju,manau, bus maziau garso salone. sito nenoreciau prarasti.

taigi, labai laukiu atsiliepimu apie dabartine sistema ir apie jos tobulinimo budus.

aciu

Savas Vaidusis is on a distinguished road Vaidusis's Avatar
    Registracijos data
    Jan 2008
    Vieta
    Kaunas-Garliava
    Amžius
    40
    Žinučių
    731

Pagal nutylėjimą Ats: mano audio

šiaip tai 3juostų komponentai yra visada geriau nei 2, nu beveik visada... aš jaučiu galinius dėčiau į priekį, arba parduočiau abejus ir dėčiau geresnius kokius į priekį 3 juostų ir gale dėčiau tik subą.
    dėl stiprintuvo komentarų neturiu, na dėl alpine, tai aš visada už
    Tarkim jei nenori savo daiktų parduoti, tai pirma keisk priekinių su galiniais komponentais, nes realiai turėtų priekis geriau girdėtis...
    jei reikia garso yra galimybė visuomet į galines duris susidėt komponentus, kad bagažinėje busiantis subas nekraipytų garso.
    čia aišku tik mano subjektyvi nuomonė, realiai turi pats bandyti ir kaip tavo ausiai yra geriau :smt020
    Rover 600
    Hertz Mille
    Audison LRx

Ekspertas Vilmantas is on a distinguished road Vilmantas is on a distinguished road Vilmantas's Avatar
    Registracijos data
    Jun 2005
    Vieta
    Kaunas
    Amžius
    48
    Žinučių
    2,792

1. Sita stipreka - lauk. Tau reikalingas arba geras keturkanalis arba 2 irgi neprasti dvikanaliai. Nes akustika neskysta.
    2. Trijuoste i prieki - dvijuoste i gala.
    3. Maga palieki
    4. Pasirupini geresniais linijiniais.

Papildomai: jei ketinsi atmestinai/belekaip montuoti 3' juoste - tada geriau dvijuoste ir i prieki. Nes Cantonai sie turi kiek saizoka, pakankamai kandu auksta. Ir aplamai - trijuostes montavimas yra tiesiogiai susijes su galutiniu rezultatu. Kaip isdeliosi - taip girdesi.
    WWW.GARSUGAMA.LT - 8 605 19197

Fuksas bad_brains is on a distinguished road
    Registracijos data
    Apr 2008
    Žinučių
    2

Dekui uz nuomones pasisakiusiem. Ir anksciau esu gaves ne viena pastaba, del galo. siule montuoti cantonus i priekines dureles, bet esmine problema siuo atveju - teks gerokai pakeisti priekines apshifkes, t.y. gaminti podiumus. Is vienos puses nelabai noreciau keisti stock salono isvaizdos, taip pat problema del podiumu. dureliu apshyfkes trauktos ne dermantinu ar naturalia oda o pilnai tekstile/veliuru (nesuprasi kas ten is tikruju), tai prisibijau kad nepavyks ten zmoniskai suleisti/pertraukti/sukomponuoti. Bet gal ir klystu..

O kokios mzdg kainos tokiu dureliu apsifkiu perdarymo/podiumu gamybos darbu kainos? Ir koki stiprintuva patartumet naudoti?

Ekspertas Vilmantas is on a distinguished road Vilmantas is on a distinguished road Vilmantas's Avatar
    Registracijos data
    Jun 2005
    Vieta
    Kaunas
    Amžius
    48
    Žinučių
    2,792

Stiprintuvas ir jo gerumas priklauso nuo jo kainos.
    WWW.GARSUGAMA.LT - 8 605 19197

vietinis Artūras-M will become famous soon enough Artūras-M will become famous soon enough Artūras-M will become famous soon enough Artūras-M will become famous soon enough Artūras-M will become famous soon enough Artūras-M will become famous soon enough Artūras-M's Avatar
    Registracijos data
    Oct 2003
    Vieta
    Kaunas
    Amžius
    63
    Žinučių
    5,660

Galva gerai, Canton gerai, Hertz išmetimui tinka lyginant su Canton. Pastaruosius reiktų kelti į priekį, bet 20 cm iterpti nėra taip paprasta.... :smt017 Stiprintuvas netikiu kad geras.
    SERV.LT - visos svetainių talpinimo paslaugos

Naujokas assembled is on a distinguished road
    Registracijos data
    Jan 2007
    Žinučių
    92

Citata Vilmantas link=topic=7474.msg76781#msg76781 date=1207573153 rašė čia:
    O jei du vienodi stiprintuvai skirtingose vietose skirtingai kainuoja tai brangesnis vis vien bus geresnis?
    Sutinku, kad jei nori pigaus ir gero daikto, turi pirkti vieną pigų ir vieną gerą, bet brangus nelygu geras.

Savas Vaidusis is on a distinguished road Vaidusis's Avatar
    Registracijos data
    Jan 2008
    Vieta
    Kaunas-Garliava
    Amžius
    40
    Žinučių
    731

Citata assembled link=topic=7474.msg77336#msg77336 date=1208117944 rašė čia:
    O jei du vienodi stiprintuvai skirtingose vietose skirtingai kainuoja tai brangesnis vis vien bus geresnis?
    Sutinku, kad jei nori pigaus ir gero daikto, turi pirkti vieną pigų ir vieną gerą, bet brangus nelygu geras.
    Nu čia jau pamąstymai iš filosofijos būrelio loju: šiaip tai aišku nereiškia kad daiktas bus tikrai geras vien pagal kainą, jei jo kaina skirsis, bet jei imsim vidutinę to daikto kainą, tai tai dažnai įtakos turės, nors čia aišku dar yra toks dalykas kaip mokėjimas už prekinį ženklą ir pan.... juk pvz kaip ir auto perkant tai už kokią audi sumoki 1000eur vien už tai kad priekyje tie keturi šiedai yra
    Rover 600
    Hertz Mille
    Audison LRx

Ekspertas BigBug is on a distinguished road BigBug's Avatar
    Registracijos data
    Jan 2007
    Vieta
    Kaunas
    Žinučių
    1,063

Citata assembled link=topic=7474.msg77336#msg77336 date=1208117944 rašė čia:
    Būna, jog pats gamintojas po kurio laiko nuleidžia savo gaminio kainą. O kai įlendi į vidų, tai paaiškėja, kodėl pasidarė pigiau (kalbant apie namų audio).

+ Reply to Thread

Bookmarks

Rašymo taisyklės