Tik dabar pamačiau, kad tie naujesni SPX yra 177R, o senesni 177A. Visą laiką diskutuodamas galvojau, kad kalbam apie 177Rops: Kuo jie skiriasi neskaitant krosų?
Jeigu būtent šitie, tai nereikia sukti galvos, už juos pagal kainą geriau nieko nebus. Jie turi puikų galingą priešbosį ir gerą vidurį (tamsokas šiek tiek). Iš esmės, ši serija tai modifikuota Vifa http://www.tymphany.com/xt18wo09-08-0Artūras S link=topic=7482.msg77034#msg77034 date=1207771988 rašė čia:
Jeigu kalbam apie 177R, tuomet taip, nors jie ir tikslesnė to pačio modelio kopija, tačiau kinietiška. Rezultatas akivaizdus, senųjų naudai.... Silpnintas magnetas, difuzoriaus medžiaga prastesnės kokybės.
Aukštadažnis naujų daugiau smėliuko duoda, akivaizdžiai parametrai geresni, tačiau maloniau ko gero taip pat senųjų...
SERV.LT - visos svetainių talpinimo paslaugos
Tik dabar pamačiau, kad tie naujesni SPX yra 177R, o senesni 177A. Visą laiką diskutuodamas galvojau, kad kalbam apie 177Rops: Kuo jie skiriasi neskaitant krosų?
Tuose filtruose aš pakeisdavau varžas į mopsines.Intertechniko.Tos kur filtruose molinės, jos daugiau muilina garsą.Kalbu apie 177A.
+370 686 40304, www.wix.com/arturass/wwwarthur-s-page
Buitinėse nešvaisto, o čia paėmė ir išmetė. Vidutinio Audyn lygmens tas kondikas (gal ir OEM Audyn su Alpine užrašu), jeigu keisti, tai keisti į aliejum užpildytą, kitu aveju rezultatas >> 0...hellmis link=topic=7482.msg77040#msg77040 date=1207772885 rašė čia:
SPX-177R taip pat ta pati kondiko kokybė, tik realiai filtras šiek tiek prastesnis, nes sumažintas gabaritas.
Apskritai, kalbant apie amžiną atilsį SPX Alpine seriją, reiktų paminėti ir likusius sistemos komponentus.
Pats tu molinisArtūras S link=topic=7482.msg77043#msg77043 date=1207773232 rašė čia:
artyman: vielinės apipiltos keramika. Naujesniuse tokios pačios, tik su radiatorium. Iš esmės reikia lauk mesti, tas tiesa. Lygiai kaip ir lemputes protingam žmogui.
Tu apie Scan Speak aukštą?
Kalbu apie tas varžas kur nuotraukoje Arūnas B įdėjo.Ten molinės, o tu maišai su dar senesniu komplektu kur pas tave buvo, taip ten metaliniai korpusėliai.Tą keramiką ir vadinu moliu.Galima dar vadinti silikatu.
Nu va, jau aiškiau, kondiko aukštiems nejudinsiu, išmesiu lempą iškart, o dėl varžų tai buvau radęs žmogų, kuris allen bradley ir caddock varžas parduoda, manau jos nepagadins garso.
Likę sistemos komponentai šiuo momentu SH909 ir audison LR3062 1,5metro atstumu. Dar yra DLS CA20, dar nelyginau, bet manau audison rimčiau kiek, jokių filtrų etc. Manau su gera akustika bus aiškiau kuria linkme keisti likusią sistemą su laiku. Gal kada kokį alpine 7903, mačiau ebay su stalčium ir odine taše nešiojimui pardavinėjo O![]()
Paskubėk, gegužės mėn Alytuje garso varžybos.Būtų malonu matyti tave dalyvių gretose su ta odine taše.
Nespėčiau niekaip, daug darbo ir daug pinigų reikia, gal kitais metais ir sudalyvayčiau, pačiam būtų įdomu. Bet kiek skaičiau taisykles, tai su perdarytais krosais, stiprintuvais tik į passive klasę, o ten rimti dėdės dalyvayja OAš nesu instaliuotojas, nors ir esu truputį tai daręs, aš - klausytojas :smt020
Nu as niurkiau niurkiau tuos krosus, keiciau varzas keiciau kondencatorius ir galu gale per aktyvu pasileidau ir uzgrojo man jie. Su aktiviu tiksliau imanoma suderinti ju grojima su konkreciu automobiliu manau tai dar daug itakos padare. O kiek is bandymu su pasyviu krosu tai jie bi-ampingu geriau grojo, bent jau mano sistemoje.
Pabandyk pirma......hellmis link=topic=7482.msg77049#msg77049 date=1207774073 rašė čia:
O dėl SH909 tai visi kas ieško kokybės su šiuo aparatu susidėjo, rezultate nusivylė![]()
Bookmarks