Citata fruktas link=topic=7482.msg77030#msg77030 date=1207771176 rašė čia:
Citata hellmis link=topic=7482.msg76992#msg76992 date=1207745029 rašė čia:
Galbūt pavyktų pasiekti kiek geresnių rezultatų su standartiniu aukštadažniu, jei ir jam pakeitus kondensatorių į rimtesnį, juk aukštadažniui kondensatorius turi kur kas didesnę įtaką, nei priešbosiui. Lemputes atjungsiu, man neprireiks, daug garso nesuku. Tas mažas mondensatorius greičiausiai bus elektrolitas, jį visada reikia mesti lauk O Beliko tik surasti pirkti SPX už prieinamą kainą.
jei nori priesbosio skambesi pagerint rite reik geresne statyt , ten ji labiausiai garsa sugadina. namie esu sau keites Kolonėlių fitru komponentus i geresnius tai visikai kitaip uzgrojo koloneles- visiskai kitas detalumas ,skaidrumas. o is kondiku jei pigiu ieskai varikliniai mkp labai nieko ir garsa kiek pasvelnina. jei jau nori maksimum detaliu isgirst tai audyn plius visur prikises, tik tie jau netleidzia sistemos klaidu, auksti gali ir papjaut ausytes juos isistacius. tada galima maisyt skirtingu braizu skirtingom proporcijom kondikus ir taip bandyt priimtinesni skambesi susirast, bet daug paprasciau kitas aukstadaznis.
Krosoverių perdarymas yra mano planuose, turiu šiek tiek patirties tame, tad negasdina. Nežinau ar aukštadažnio keitimas paslėptų krosoverio komponentų sąlyginį pigumą, manau bet kuriam garsiakalbiui reikia maksimaliai gerų dažnių atskyrimo komponentų, o čia nemažai vietos eksperimentams ir galutinio skambesio derinimui. Teko klausyti audyn plus stiprintuvo įėjime, susidarė įspūdis, kad jie kiek aštroki, audyn kp-sn labiau patiko, bet jie tik mažų nominalų būna. Dar smagiau buvo kai juos pakeitė į Mundorf, modelio nepamenu, bet kokių 3cm skersmens ir 8 ilgio. Savo automobilio krosoveryje bandžiau inter technik mkp ir audyn mkp, pastarasis labiau patiko.