Paziurek lizda, gal kas viduje atsilitavo, arba parejo tiuneris
kas gali paprotint mano durna galva.
turiu Sony CDX 3900-R kompaktas veža gerai. Bet radia skenuoja ir negaudo stočių, jeigu rankiniu būdu nustatai stoties bangas, tik šnypščia daugiau nieko. Antena gera nes kita maga buvau įsimetes, radijas veikia.
Kas gali būti.
Paziurek lizda, gal kas viduje atsilitavo, arba parejo tiuneris
Zeal without knowledge is a runaway horse.
o jeigu tiuneris nusprogo, kiek remontas gali kainuoti?
30-150 Lt
jei max kaina už remontą :smt017 tai dar 100 pridėjus gera maga nupirkčiau. Matysim ką ryt meistras pasakys. nunešiau kad pakrapštytų mano Sony. Gal pigiai atsieis remontas.
Blyn apsipi... su magu. Neturėjo meistras tiunerio, kitam įdėjo. Reiks kitą pirkti.Arba vien tik radijuša šalia prisidėt. Pas mane storas magas telpa. Tai gal du sukišiu. :smt017
Kaip sakoma skūpas du kartus moka.
Panevezy už mano sony tiunerio pakeitimą 80 lt prašo .
Sako penktadieni turės atsigagabenęs tą tiunerį. Galvoju ar verta keist ar kita koki maga nusipirkt. Senukuose BVe MP3 magai nuo 180 litų prasideda.
Pakrapstyk biski pinigine, pora kartu alaus nenusipirk, ir turesi kokius bent jau 300 Lt. Gal kazka padoresnio pajamsi. O visokie BVe uz 180 Lt, ju kelias tiesiai i siuksline
tokio brangaus alaus neperku O
Ar labai didelis skirtumas tarp 180 ir 300 lt? Perki gi ne vienai dienai, o ir veliau sansu parduoti bus daugiau artyman:
Pasižiūrėjau senukų ir elektromarkt kainas tokio pat panasonico, blyn skirtumas 70 litų viens prie vieno. :smt017
Na va susitvarkiau savo Sonio radijuša. Blyn 80 litų nulupo už naują tiunerį ir darbą.
Sena tema atgaivinsiu. Tas pats modelis. soniuko, Alfa Romeo 145 . palangėj išpjautos po 2 skylės 27 cm. tarp tvirtinimo varžtų ir mažos skylės aukštų dažių. Ką būtų galima susikraut pas save. Čia įtariu buvo sudėta ir stiprekas ir subas ir dar nežinia kas. ar su tokiu magu labai nepamandravosi.
Alpinus dabar žiūriu. žemų dažnių 25 ir 30 diametro yra , o kaip jie matuojami nuo krašto iki krašto ar kitaip. Žiūriu jiems ampliferiai dedas
Last edited by lerunas; 2010-01-14 at 12:35 AM.
Turi pas masterius vykti - vietoje geriau matysis, kokie galimi variantai ir kas gaunasi vienu ar kitu atveju.
WWW.GARSUGAMA.LT - 8 605 19197
pas mus provincijoj meistrų reik gerai paieškot. nebent "Plento" grupę pašnekint. kas roką geriau atlaiko.
Nors vienas yra kuris visokią aparatūrą pardavinėja.Gal žinotų kažką
Susiplanuok poilsine/pazintine kelione i didmiesti tada....
WWW.GARSUGAMA.LT - 8 605 19197
Aga. Turnė darysim. Reiks žiūrėt ir kokius komponentus dėt ir kokios firmos.
kas per provincija?
irgi užkampis.Pasvalys
Bookmarks