Lietuvoje yra problema su smulkiais mokėjimais. Nuo SMS lieka 40%, bankinis pavedimas po kelis litus yra nelogiškas, nes bankai už tranzakcijas taip pat skaičiuoja. Atsiskaitant kortele taip pat yra mokestis už tranzakciją. Mano turimai 2Checkout sąskaitai berods yra 0.45 EUR už tranzakciją. Įvertinant mokesčius valstybei, lieka dar mažiau. PayPal biznio sąskaita taip pat yra 3.4% nuo sumoms + 0.35 EUR už tranzakciją, papildomos išlaidos už pinigų pervedimą į banką.

Forume ruošiamos įvesti mokamos sritys, tai reklama ir VIP sritis. Jeigu reklama dar viskas piešta šakėm ant vandens, tai VIP sritis yra praktiškai testavimo stadijoj. Nuo surinktų lėšų, dalis eis grynai i-Klubo internetinio ūkio tobulinimui, kita dalis profesionalų suinteresavimui teikti realiai naudingas konsultacijas ir dalintis patirtim.
Numatytas VIP dalies nario mokęstis metams:

Bankininis pavedimas 199 LT
Kreditine, PayPal - 59 EUR

Nariams kurie forume gyvena metus ir daugiau su teigiama reputacija:

Bankininis pavedimas 99 LT
Kreditine, PayPal - 29 EUR

Galimybė priimti dotaciją taip pat mintyje, paprasčiausiai būtų SMS, tačiau nėra jokio noro atiduoti 60% tarpininkams, dar nuo likusių 40% sumokėti pajamų mokęsčius

Citata Backlazhanas link=topic=7511.msg77637#msg77637 date=1208335392 rašė čia:
nu visiems reikia uzdirbti, bet sms man lengviau issiusti, negu kad pervedineti pinigus ar kažką tokio.
Būtent dėl to, kad žmogui labai paprasta išsiųsti SMS ir gyvuoja šita paslauga. Man irgi taip patogu