Na jai cia turi mintyje mano atveji tai ash niekad oficialiai ish to duonos nevalgiau. eile metu buvau muzikantas, po to garso operatorius. Salia to domejausi elektronika ir automobiliaisr tai tapo mano hobi."Artūras-M" rašė čia:
Dokumentaliai niekaip negaliu patvirtint , kad ash profesionalas![]()
Sorry kad ir kas kad ir kuo mane laikytu.
O i varzybas ash tikarai vaziavau tik dalyvauti, siaip tai auto ruosht baigiau 7ryto o varzyboms registruotis reikejo 9.00.
Buvau nemiegojas 3 paras ir tikrai negalvojau kad ishvaziuosiu i kauna.Siaip tai nesitikejau 1 vietos. ir apskritai nieko nesitikejau mintis buvo tik sudalyvauti. Zinoma kai atvaziuoji su nuotaika tik dalyvauti nenustebau, kad savo vardo neishgirdau nei 6 ,nei aukstesnese vietose.
Ir zado netekau kai paskelbe man 1. Tikrai nesitikejau !
Under nebijok konkurencijos ateinanciose varzybose tikrai tau nesudarysiu, pirma manes niekas neriame , antra pats zinai kiek tai kainuoja, trecia I pro klase reikia 3x tiek kiek buvo pas mane maziausiai
(ten tikrai gali tik dalyvauti tik firmos ), ketvirata sedziu luzusia koja ir dar sedesiu maziausiai menesi :? tad tikrai nespesiu i jokias varzybas jeigu jos dar ivyks artimiausiu metu.
Mindaugas (cunami)
Bookmarks