kiek pamenu JBL labai kalenantys. nenori pasizvalgyti i kokius HERTZ?
Sveiki. Noreciau nusipirk suba (su deze :!, is jo noreciau kad grotu zemesni sodru bosa o ne kaltu. Issirinkau keleta varjantu:
ALPINE SBE-1243BR (500lt)
JBL GTO 1204BP (629Lt.)
JBL GTO 1204BR (~520)
Kuris geriausiai tiktu, o gal yra kitu varjantu?
Magas jvc kd-g331
Ir dar reiktu stipro, jam istampyt, tik nzn koki, gal patarsit.
Viskam su laidais galiu skirt negaugiau 1000 lt. Stebuklu nesitikiu.![]()
kiek pamenu JBL labai kalenantys. nenori pasizvalgyti i kokius HERTZ?
perku/parduodu skiltyj parduodamas peerless XLS tikrai nekalenantisjaruss link=topic=7569.msg77662#msg77662 date=1208368904 rašė čia:
galima ir i hertz bet man reiktu su deze, bet argi jie buna su dezemis?
tau katik pasiule gera varianta tai ir pasidomek :smt023,bet jai boso reikia tik tam,kad prasidarius langa pasipontuoti tai ........
ne tam
bet kaip maciau jo kaina 750 o as su viskuo (+stipras ir laidai) noreciau tilpt i 1000 lt
geri daigtai nesimeto,suprask yra du skirtingi dalykai slegis ir muzika,renkiesi pats
mano peerless pigesnis... už 600 atiduočiau su dežutejaruss link=topic=7569.msg77686#msg77686 date=1208375426 rašė čia:
suprantu kad nesimeto, bet ka daryt kai pinigu ner.... o norisi kazko, sau o ne kitiems. Tiesiog noriu pirkdamas pasiteiraut ir nepadaryt dideles klaidos isleisdamas pinigus
tai ir nedaryk klaidos,o pasitaupyk tada truputi,nebuna skaniai daug ir pigiai
tik nepersistenk, nes bus slykstu klausyti mp3 :supz:
manau, kad del to Peerless tai dar reikia subresti, nes perkant tokio lygio garsiakalbius jau reiktu zinoti ko nori, jei dar tik pradedi, tai pabandyk kad ir Ivolga - tikrai savo kaina atgros, o apie Peerless ne arbatinukams skirtame forume aptarineti (cia tik mano nuomone, atleiskit, nes jauciu potrauki Skandinavijos krastu produkcijai, nors pats save priskiriu arbatinukams).ops:
p.s. ir gal cia tureta omeny XXLS ?
O kodėl tu pvz negali viskas skirti ~850 ir plius ~150 dėžės padarymui.jaruss link=topic=7569.msg77679#msg77679 date=1208374590 rašė čia:
kaip pavyzdukas subas: http://mobile.jlaudio.com/products_s...p?series_id=17 - 450 lt. +dėžutė fazikinė ~150 ir lieka 400 stiprintuvui ir laidams.
tik nepirk jbl subo nes kiek jų klausiau visi labai kalą, dar vienas dalykas, kuo didesnė dėžė, tuo minkštesnis bosas....
Rover 600
Hertz Mille
Audison LRx
beje aš tavo vietoj pagalvočiau apie truputį pigesnį žemadažnį ir pasikeisčiau magą į šiek tiek geresnį, nu bet čia tik mano nuomonė
Rover 600
Hertz Mille
Audison LRx
o grynai kuris is siu 4 geresnis/minskciau grotu?
ALPINE SBE-1243BP
ALPINE SBE-1243BR
JBL GTO 1204BR
JBL GTO-1260BR
:roll:
Minksčiau gros tas kuris, neturi kameros pločio gofros, ir jo MMS yra bent 140 g.
Kolkas ritės ir kondikai formuoja garsą.
Bookmarks