arba nemoku arba man neleidze :smt022
Reikalingi savanoriai, kurie įmestų po kelias nuotraukas testavimui į galeriją. Labai smarkiai stengtis nereikia, galutinė versija dar neaiški, bet kad matyt bendrą struktūrą.
Galerijos adresas: http://forumas.i-klubas.lt/galerija
Užvedus pelę ant simbolio „@“ atsiranda galimybė įkelti nuotraukas.
SERV.LT - visos svetainių talpinimo paslaugos
arba nemoku arba man neleidze :smt022
aha, man irgi neleidzia fotkes ikelt... :smt017
Jeigu esat prisijungę prie forumo, automatiškai esat prisijungę kaip galerijos vartotojai.
Bandant įkelti nuotraukas gaunat pranešimą:
„Atsiprašome nėra albumo kur jums leidžiama siųsti bylas“
Spaudžiat apačioje šio užrašo esantį mygtuką "sukurti/tvarkyti mano albumus"
Išokusiam lange spaudžiat „Naujas“ ir apačioje eilutėje rašot pavadinimą.
Toliau viskas turėtų būti aišku.
atrodo kad ykeliau pora. bet pats ju nematau ops:
Matau tik kad yra sukurta keletas albumų, tačiau nuotraukų juose nėra. Panašu, kad neužbaigei procedūros...
pavyko ykelt, bet kiek suprantu patalpino ne butent i "mano" o i visas bylas
OK, patalpino būtent į tavo.
Arturai, turiu iš Sinsheim parodos kokių 500 foto, kai veiks stabiliai, ir jei nesudėtinga bus sumest viską, tai galėsim...Artūras-M link=topic=7571.msg77719#msg77719 date=1208384620 rašė čia:
+37061857133 edmas
Savo albumą jau turiu porą dienų, o kaip su bendru jei toks yra tai nežinau kaip rasti.
+370 686 40304, www.wix.com/arturass/wwwarthur-s-page
na viešo kaip supratau dar nėra ir neaišku kaip toliau, o atsuktuvas laukė kol veiks stabiliai, tai geriau jau nebus ir gali krauti.
pagal šitą posta
suprantu jog be pagedavimų kitaip ir nebus.
+37061857133 edmas
o as susikuriau savo galerija ir viska leidzia ikelti
pioneer-p80rs *seas lotus RT27F *polk audio sr6500 *tru tecnology b-475 *polk momo c 300.2 *jl audio 12w6v2 *signat instaliacija
is pradziu kol cia susigaudziau kaip per nauja uzsiregistruot.... bet dabar viskas puiku
pioneer-p80rs *seas lotus RT27F *polk audio sr6500 *tru tecnology b-475 *polk momo c 300.2 *jl audio 12w6v2 *signat instaliacija
savo visi gali ir visiems leidžia. bet norint pažiūrėti nuotraukų turi vaikščioti po narių profilius ir kiekvieno atskirai žiūrėti o narių beveik 3000. kaip manai, ar ne paprasčiau būtų jei kryžminis Artūras s, tu, aš susikūrėm savo galerijas. vienos viešos kitos matomos tik draugams. ir tos nuotraukos kurios viešos automatiškai būtų publikuojamos bendroje galerijoje? įlindai ir viskas kaip ant delno.
+37061857133 edmas
nu taip...tikrai geriau būtų, jei galėtų padaryti tokia galerija, kuri butu prieinama visiems ir greitai
susikuriau be problemu,lb lengva ir paprasta tai padaryti...patogu.pasirenki ar viesai matoma (public) ar tik draugams...
bet pasirinkus viešai matomą vis tiek turi landžiot i kiekvieno asmens anketą, kad peržiūrėt
na tai taip ir sukurta,paspaudi ant nario ir matai ka jis susidejes i galerija...
Bookmarks