+ Reply to Thread
Rodyti rezultatus nuo 1 iki 19 iš 19

Tema: kokiems dezems koks muzonas?

pauliukas
    Guest

Pagal nutylėjimą kokiems dezems koks muzonas?

koks muzonas yra geriausias uzdarom dezem ir koks muzonas ventiliuojamom?paaiskinkit smulkiau please))))

vietinis Artūras-M will become famous soon enough Artūras-M will become famous soon enough Artūras-M will become famous soon enough Artūras-M will become famous soon enough Artūras-M will become famous soon enough Artūras-M will become famous soon enough Artūras-M's Avatar
    Registracijos data
    Oct 2003
    Vieta
    Kaunas
    Amžius
    63
    Žinučių
    5,660

Pagal nutylėjimą Re: kokiems dežems koks muzonas?

Aš klausiomą formuluočiau kitaip: kokioms galvoms (klausytojo) kokias dėžes klausyti ?

Aš į tokį klausimą atsakyčiau taip:

Kiaurom galvom uždaros dėžės, o likusiems kitos :smt040
    SERV.LT - visos svetainių talpinimo paslaugos

Savas SerZ is on a distinguished road
    Registracijos data
    May 2004
    Vieta
    Vilnius
    Žinučių
    609

arturas varo visai kaip as tik as ne tiek visko zinau, tai paprastesni bajeriai gaunasi man

Savas Amigos is on a distinguished road
    Registracijos data
    Jan 2004
    Vieta
    Vilnius
    Amžius
    43
    Žinučių
    602

As esu girdejas pasakyma atvirkscia arturo pasakymui. Kas nori smegenis istaskyt ant priekinio stiklo bandpass, vidutiniam geniam su faziku, o muzikai uzdara.

Cia manau kiek zmoniu tiek nuomoniu

Savas Aiwaras is on a distinguished road
    Registracijos data
    Nov 2003
    Vieta
    Marijampole-Vilnius
    Amžius
    39
    Žinučių
    1,182

Citata "Amigos" rašė čia:
    As esu girdejas pasakyma atvirkscia arturo pasakymui. Kas nori smegenis istaskyt ant priekinio stiklo bandpass, vidutiniam geniam su faziku, o muzikai uždara.

Cia manau kiek žmonių tiek nuomoniu
    man seip irgi tokia nuomone susidrius. Labai daukur girdejas bei skaites, kad muzikai geriausia tinka uzdara. Kaip cia yra? Pasauly sklando mitas

arturas@emmanet.lt Artūras S will become famous soon enough Artūras S will become famous soon enough Artūras S will become famous soon enough Artūras S will become famous soon enough Artūras S will become famous soon enough Artūras S will become famous soon enough Artūras S will become famous soon enough Artūras S's Avatar
    Registracijos data
    Oct 2003
    Vieta
    Londonas
    Amžius
    61
    Žinučių
    4,480

Pagal nutylėjimą dezes

Visi akustiniai apiforminimai turi savo privalumus ir minusus todel skirtingais atvejais tinka skirtingi variantai.Pasaulyje jie naudojami visi ir buityje ir automobiliuose.

vietinis Artūras-M will become famous soon enough Artūras-M will become famous soon enough Artūras-M will become famous soon enough Artūras-M will become famous soon enough Artūras-M will become famous soon enough Artūras-M will become famous soon enough Artūras-M's Avatar
    Registracijos data
    Oct 2003
    Vieta
    Kaunas
    Amžius
    63
    Žinučių
    5,660

Citata "Amigos" rašė čia:
    As esu girdejas pasakyma atvirkscia arturo pasakymui. Kas nori smegenis istaskyt ant priekinio stiklo bandpass, vidutiniam geniam su faziku, o muzikai uždara.

Cia manau kiek žmonių tiek nuomoniu
    Na esu vienas iš tų, kuris daugiausiai prigaminęs ar suprojektavęs Bandpass dėžių Lietuvoje. Nei vienas žmogus (klientas) man nėra pasakęs, kad tai blogas žemas ar dar ką nors panašaus. Buvo vienas atvejis, kai su mano daryta dėže nuvažiavo į Audiokomponentus montuotis, tai ten maždaug išsityčiojo. Nors žinant kad ten tyčiojamasi iš visų, kas ne su jais, tai visiškai nenuostabu
    O mašinoje tik Bandpass. Namie tą poziciją užima fazoinvertorius. O spausta dėžė geniam ir pradinukam

Aktyvus Qrmis is on a distinguished road
    Registracijos data
    Oct 2004
    Žinučių
    169

hm..tai taip isheitu, kad mashinoj geriausia Bandpass`ine dezhe, antru atveju po jos eitu Sealed tipo dezhe?
    o Sealed nepriklausomai gerai tiek paprasta dezhe tiek ovalo formos?

ar teisingai suprantu?

Thnks,

Registracijos data
    Oct 2003
    Vieta
    Kaunas
    Amžius
    63
    Žinučių
    5,660

Citata "Qrmis" rašė čia:
    hm..tai taip isheitu, kad mašinoj geriausia Bandpass`ine deže, antru atveju po jos eitu Sealed tipo deže?
    o Sealed nepriklausomai gerai tiek paprasta deže tiek ovalo formos?

ar teisingai suprantu?

Thnks,
    Man uždaros nepatinka nei automobilyje nei patalpoje. Realiai su šiuolaikiniais garsiakalbiais žemų (žemiau 40 Hz), jos praktiškai neturi. Gal išimtinai yra vienas kitas žemadažnis, kuris gali gražiai groti uždaroj, nežinau. Bet aš tokių nemoku daryti, man jos tik kala

Registracijos data
    May 2004
    Vieta
    Vilnius
    Žinučių
    609

jo, man irgi vented labiau patinka - su tuom paciu garsiakalbiu iki 10 dB daugiau uzveza

pauliukas
    Guest

vented man irgi labiau patinka.bet as atsakymu norejau kitokiu.Pvz. deze uzdara ir muzono stailas toks.....deze vented stailas toks.......TECNO muzonui koksai stailas?bet tokiam gilem su giliu zemu techno?kokia deze butu geriau?

pauliukas
    Guest

as norejau kitokiu atsakymu.pvz kokia deze tiktu giliam techno su giliu zemu?kokia deze geriau tiktu?

Registracijos data
    May 2004
    Vieta
    Vilnius
    Žinučių
    609

pas techno gilus zemas? na siuolaikinis elektroninis muzonas tai vien midus drasko, nigeriai bosa pakrato kai nori, o visa kita blagarodna muzika as nelabai zinau

Savas Robertas-G is on a distinguished road
    Registracijos data
    Jan 2004
    Vieta
    Kaunas-Vilnius
    Žinučių
    799

na as technuskei daryciau po 2 midbasus i duris, i stoikes kupolinius vidurius ir piscialkas, ir koki 15" suba "vented" dezeje su labai zemu rezonansu... va tada visko butu per akis... kaip sakoma, "kad kruminius uzpiltu"... :-D deja, visi norintys butent to sau NEGALI to leisti, o tai ka nusiperka, gaunasi belekas...

pauliukas
    Guest

aciu Robertai va tokio atsakymo ir tikejausi.ACIU respect :lol:

Registracijos data
    Oct 2003
    Vieta
    Kaunas
    Amžius
    63
    Žinučių
    5,660

Citata "SerZ" rašė čia:
    pas techno gilus zemas? na siuolaikinis elektroninis muzonas tai vien midus drasko, nigeriai bosa pakrato kai nori, o visa kita blagarodna muzika as nelabai zinau
    Negaliiu ginčytis. Tikrai taip. Gillus žemas buvo pas Pink Floyd pvz. Už tai dabar jaunimui reikia dyyydelio priešbosio pvz 12" ir labai dauuuug W'atų kurie visi būtų koncentruoti nuo 50 Hz iki 200 Hz, na dar desėtko W'atukų reikia nuo 5 kHz iki 12 kHz

pauliukas
    Guest

o pacias elipses galima naudoti kaip midbassus.jas jei galima tai su skleistuvais ar jous nuimt?

Savas Robertas-G is on a distinguished road
    Registracijos data
    Jan 2004
    Vieta
    Kaunas-Vilnius
    Žinučių
    799

galima galima... va pajungiau vienam elipses nuo stipro high-pass 24dB/oktavai filtru ties 80Hz... kala normalei kai saka, "a girdz bachurs kaip snioksc muzons"...

pauliukas
    Guest

o aukstus nuimti ar palikti?kaip geriau?

+ Reply to Thread

Bookmarks

Rašymo taisyklės