Aš klausiomą formuluočiau kitaip: kokioms galvoms (klausytojo) kokias dėžes klausyti ?
Aš į tokį klausimą atsakyčiau taip:
Kiaurom galvom uždaros dėžės, o likusiems kitos :smt040
koks muzonas yra geriausias uzdarom dezem ir koks muzonas ventiliuojamom?paaiskinkit smulkiau please))))
![]()
Aš klausiomą formuluočiau kitaip: kokioms galvoms (klausytojo) kokias dėžes klausyti ?
Aš į tokį klausimą atsakyčiau taip:
Kiaurom galvom uždaros dėžės, o likusiems kitos :smt040
SERV.LT - visos svetainių talpinimo paslaugos
arturas varo visai kaip astik as ne tiek visko zinau, tai paprastesni bajeriai gaunasi man
![]()
As esu girdejas pasakyma atvirkscia arturo pasakymui. Kas nori smegenis istaskyt ant priekinio stiklo bandpass, vidutiniam geniam su faziku, o muzikai uzdara.
Cia manau kiek zmoniu tiek nuomoniu
man seip irgi tokia nuomone susidrius. Labai daukur girdejas bei skaites, kad muzikai geriausia tinka uzdara. Kaip cia yra? Pasauly sklando mitas"Amigos" rašė čia:
![]()
Visi akustiniai apiforminimai turi savo privalumus ir minusus todel skirtingais atvejais tinka skirtingi variantai.Pasaulyje jie naudojami visi ir buityje ir automobiliuose.
+370 686 40304, www.wix.com/arturass/wwwarthur-s-page
Na esu vienas iš tų, kuris daugiausiai prigaminęs ar suprojektavęs Bandpass dėžių Lietuvoje. Nei vienas žmogus (klientas) man nėra pasakęs, kad tai blogas žemas ar dar ką nors panašaus. Buvo vienas atvejis, kai su mano daryta dėže nuvažiavo į Audiokomponentus montuotis, tai ten maždaug išsityčiojo. Nors žinant kad ten tyčiojamasi iš visų, kas ne su jais, tai visiškai nenuostabu"Amigos" rašė čia:
![]()
O mašinoje tik Bandpass. Namie tą poziciją užima fazoinvertorius. O spausta dėžė geniam ir pradinukam![]()
hm..tai taip isheitu, kad mashinoj geriausia Bandpass`ine dezhe, antru atveju po jos eitu Sealed tipo dezhe?
o Sealed nepriklausomai gerai tiek paprasta dezhe tiek ovalo formos?
ar teisingai suprantu?
Thnks,
Man uždaros nepatinka nei automobilyje nei patalpoje. Realiai su šiuolaikiniais garsiakalbiais žemų (žemiau 40 Hz), jos praktiškai neturi. Gal išimtinai yra vienas kitas žemadažnis, kuris gali gražiai groti uždaroj, nežinau. Bet aš tokių nemoku daryti, man jos tik kala"Qrmis" rašė čia:
![]()
jo, man irgi vented labiau patinka - su tuom paciu garsiakalbiu iki 10 dB daugiau uzveza![]()
vented man irgi labiau patinka.bet as atsakymu norejau kitokiu.Pvz. deze uzdara ir muzono stailas toks.....deze vented stailas toks.......TECNO muzonui koksai stailas?bet tokiam gilem su giliu zemu techno?kokia deze butu geriau?
as norejau kitokiu atsakymu.pvz kokia deze tiktu giliam techno su giliu zemu?kokia deze geriau tiktu?
pas techno gilus zemas?na siuolaikinis elektroninis muzonas tai vien midus drasko, nigeriai bosa pakrato kai nori, o visa kita blagarodna muzika as nelabai zinau
![]()
na as technuskei daryciau po 2 midbasus i duris, i stoikes kupolinius vidurius ir piscialkas, ir koki 15" suba "vented" dezeje su labai zemu rezonansu... va tada visko butu per akis... kaip sakoma, "kad kruminius uzpiltu"... :-D deja, visi norintys butent to sau NEGALI to leisti, o tai ka nusiperka, gaunasi belekas...![]()
aciu Robertai va tokio atsakymo ir tikejausi.ACIUrespect :lol:
Negaliiu ginčytis. Tikrai taip. Gillus žemas buvo pas Pink Floyd pvz. Už tai dabar jaunimui reikia dyyydelio priešbosio pvz 12" ir labai dauuuug W'atų kurie visi būtų koncentruoti nuo 50 Hz iki 200 Hz, na dar desėtko W'atukų reikia nuo 5 kHz iki 12 kHz"SerZ" rašė čia:
![]()
o pacias elipses galima naudoti kaip midbassus.jas jei galima tai su skleistuvais ar jous nuimt?
galima galima... va pajungiau vienam elipses nuo stipro high-pass 24dB/oktavai filtru ties 80Hz... kala normaleikai saka, "a girdz bachurs kaip snioksc muzons"...
![]()
o aukstus nuimti ar palikti?kaip geriau?![]()
Bookmarks