kas juos keikia, parodykit alternatyva hertz ht20 aukstadazniams uz tuos pinigus, man visai jie patinka
Koki būtų geri "duriniai" komponentai uz apie 300-350. Esu Hertz ESK165 nusiziurejes, bet visi keikia ju aukstadaznius. Cia tiesa, kad jie prasti? Kokios būtų alternatyvos siems komponentams? Automobilis Seat Ibiza 2000.
P.S. Is principo uztektu tik paciu 6,5" mid bassu.
kas juos keikia, parodykit alternatyva hertz ht20 aukstadazniams uz tuos pinigus, man visai jie patinka
mano poziuriu geriau paziuret i Rainbow slc265 puze uz tuos pinigus jei patinka lengvesnis garsas ir klausai viska is eiles ar kokius Infinity referens - jeigu el muzika klausai na hertz piscialkos tikrai nieko gero - astrios kai velniai, priesbosiai visai nieko.
ir isvis yra dar ir ivolga geri komponentai ir t.t. (bent jau mano poziuriu tikrai uz hertz surasi geresniu variantu)
reik moket juos pastatyt ir suderint galbut filtrus pakoreguot kabo ant vieno kondiko pas mane ir jokio astrumo
Manai sugebes? ir beje gerai tas piscialkas reikia pridusinti su varzom ir kiek girdejau jos tikrai astrios, bent jau mano ausiai (o del skonio nesigincijama), ir su kiek besnekejau zmoniu daugumai is ju jos per astrios. del prisbosiu nieko blogo pasakyti negaliu, bet mano poziuriu ir mano ausiai atsirastu malonesniu komponentu nei Hertz ESK, bet tai viskas priklauso ir nuo klausomos muzikos, stiprintuvo, mago ir aisku savaime del sumonatvimo ir filtru ir t.t.DEIVISC link=topic=7713.msg79612#msg79612 date=1211120269 rašė čia:
O mane maloniai nustebino Oris.Modelio nepamenu, bet kainavo tik ~190.Jungem tiesiai nuo mago.
Mindaugas 869980106
pritariu tau, sudejus i masina ir suderinus 1 eiles filtriukus labai puikiai skamba, ir jokio astrumo, aisku su ht20 arba ht25 aukstadazniu.DEIVISC link=topic=7713.msg79612#msg79612 date=1211120269 rašė čia:
Bookmarks