pradzioj idomu pasiziast su scenos stumdymu mago pagalba, bet as jau atsiklausiau ir nebenoriu aukot muzikos vardan scenos, aisku pas kiekviena savi prioritetai. seniau ir as norejau tiesios daznines, scenos . bet svarbiausia pasirodo muzika.
Dabar pasileisk gerą originalų įrašą su procu ir be.Kaip geriau groja?
+370 686 40304, www.wix.com/arturass/wwwarthur-s-page
pradzioj idomu pasiziast su scenos stumdymu mago pagalba, bet as jau atsiklausiau ir nebenoriu aukot muzikos vardan scenos, aisku pas kiekviena savi prioritetai. seniau ir as norejau tiesios daznines, scenos . bet svarbiausia pasirodo muzika.
Gerai prioritetus delioji :smt023 Siandien isitikinau,kad pirmos eiles filtrai ir muzika suderinami su idealia daznumine.Kai reikes scenos ar rezultato varzybose isidesiu proca,o be proco gaudyt scena paliksiu sarlatanams.fruktas link=topic=7734.msg80966#msg80966 date=1212173827 rašė čia:
taip iseina kad varzyboms gero garso nereikia svarbu scena ...
visko reikia po truputi.Scena,instalas tokie pat svarbus komponentai ziurint i taisykles.Kita vertus zinau masina ,kuri pirma vieta paeme emmoj su kreiva scena (ne siais metais).Man garsas kas be ko svarbiau visko ir varzybas tik tarp kitko paminejau.
Man asmeniškai svarbiau garso kokybe, skambesio naturalumas - nei scena, galva i sona pastumi ir pagauni scena :smt082
sutinku , taciau tai yra vertinama balais.Truemayhem link=topic=7734.msg80995#msg80995 date=1212232980 rašė čia:
maloniausiai skamba kai scena gan toli o kad ten truputi pasislinkus ar nusislinkus man nusi...
tai del pasislinkimo aisku su metru nematuos at atitinka Otaciau ta toluma isgaut be proco nera paprasta
Atitraukt sedyne reik toliau arba ant galines sedines klausyt :-DStereo link=topic=7734.msg81008#msg81008 date=1212253506 rašė čia:
Bookmarks