pagal mano supratima, ta deze su pertvara daroma tam, kad nereiktu paprasciausiai dvieju deziu gamint :smt017 Na o kaip abu garsekalbius i viena turi sudejus gautusi, neisivaizduojuar tokiu atveju netampa viskas suetingiau?
![]()
Sveiki, galvoju pasigamint savo dviem subams dėžę ir iškilo toks klausimas. Kai kur pastebėjau, kad daro dėžes su pertvarom, viena dėžė padalinta į dvi dalis. Ar turi kokių privalumų tokia dėžė? Ar yra koks skirtumas dėt pertvarą ar ne?
pagal mano supratima, ta deze su pertvara daroma tam, kad nereiktu paprasciausiai dvieju deziu gamint :smt017 Na o kaip abu garsekalbius i viena turi sudejus gautusi, neisivaizduojuar tokiu atveju netampa viskas suetingiau?
![]()
buvau sukises du zemadaznius i viena turi. veike, bet kazkaip netaip gerai kaip su atskirais turiais![]()
veikia, ir gerai, tik reik skaiciuot deze naujaiBacklazhanas link=topic=7756.msg80120#msg80120 date=1211536691 rašė čia:
o ne bendras dvieju deziu turis
![]()
buvo pirmas varijantas. bendras abieju turismew link=topic=7756.msg80122#msg80122 date=1211537348 rašė čia:
![]()
identisku garsiakalbiu nebuna,tad daryk deže su pertvara,kekvienas turi dirbti savame turije-dezeje
aha... vadinasi kai darai vienatūrę dėžę sunkumų gali būt daugiau. Bet ar įmanomą apsiskaičiuot apytikslį tūrį vienatūrės dėžės? Ar reiktų apskaičiuot reikalinga tūrį vienam garsiakalbiui ir padaugint iš 2?skamba kvailai.... Patarkit
as nesuprantu ko tu dvirati isradineji :smt017 tau ka plokstes gabalo vieno gaila?kame kampas??????
supranti, dirbant su stiklo pluoštu nėra taip paprasta ta plokštės gabalą įkišt kad atrodytų gražiai
tai daryk iš stiklo audinio pertvarą, arba išvis dėk neorganinį stiklą O![]()
Rover 600
Hertz Mille
Audison LRx
jei subai vienodi, ir vienodai pratampyti, ir bus jungiami nuo dvikanalio arba monobloko (kad gautu vienoda signala) tuomet labai puikiai dirba ir be pertvaros. savo laiku eksperimentavau su dviem subais.. pertvara nieko idomaus nedave.
u-dimension 40xs, u-dimension 20vs
Šiaip tai neįmanoma padaryti identiškų dvijų daiktų, nors jei siekiama slėgio tai gal ir nieko baisaus be pertvaros, nes pas draugelį yra du magnatai 100L dėžėj su dviem fazikais be pertvaros, nu jam gerai, jis dar nori galingesnių, o aš klausyt negaliu, nes kažkoks kalimas neaiškus, nesamonė gryna, daug visiškai netikslaus boso, barškėjimo, drebėjimo ir daugiau nieko, o komponentų nulis, tik aušktus dar pasidaręs kad spiegtų ir gaunas bum bum cik cik :supz:
Rover 600
Hertz Mille
Audison LRx
va katik man pro darbo langus toks varijantas pravaziavo![]()
groja kaip iš kibiro
draugelis pas save taip pasidares, negana to ant galines palanges susidejes aukstadaznius galiniams keleiciams tiesiai i ausis atsuktus (apie tai, kad ausktas atsuktas ma net nesneku) tai garsas atsiprasant :smt021
Nakamichi CD700II + Dynaudio + vifa + Daytona + ...
ne vieną mašiną išleidęs su bendra kamera dviems subams.... Ir kažkaip tokių pievų kaip parašei neteko pastebėt...Vaidusis link=topic=7756.msg80354#msg80354 date=1211800790 rašė čia:
Jei zemadazniai garsiaklbiai bus ne is is Petro kuris dirba turguje, o ir deze ne pagal profesionalo Juozapo paskaiciavimus, kad is akies paemus reikia 100litru ir dvieju faziku 10x10cm tai ir viename turyje puikiai gros. Kaip pavyzdi galima imti dauguma naminiu koloneliu, kuriose zemu dazniu garsiaklbiai daznai buna du, ir jie dirba bendrame turyje. Ir dar sioks toks pamastymas... Jei garsiakalbiai siek tiek skiriasi, bet tu vistiek juk darysi dvi identiksas dezes, nematuosi kiekvieno garsiaklbio parametru, ir negaudysi kad jie visiskai taip pat dirbtu. Nes manau, kad ir kaip stengtumeisi vistiek idealiai nepagausi, ir vistiek bus, kad ir mazas, bet bus ir faziu ir atkurimo neatitikimas.
Honda Accord CM1 -> Totally Stock
čia gal ir teisus, nesiginčysiu, o pas jį garsiakalbiai ne iš petro, bet dėžė kokio juozo gaminta tai nzn :smt017 o dar geriausias variantas, dabar nesenai išpūtė jam fazikus lauk :supz: bet jam nesvarbu, kartais įsideda atgal juos, kartais tingi iki bagažinės eiti, svarbu kažkas už nugaros garsiai triukšmauja....
kai ta dėžė buvo merso agurko bagažinėj tai per metalinį baką nesijautė, bet kai dabar universale tai man jau neina klausyti...
Rover 600
Hertz Mille
Audison LRx
ką patartum? kaip man apsiskaičiuot dėžę,kad grotų pakenčiamai? Vented dėžės tikrai nedarysiu, užteks ir paprastos.zavas link=topic=7756.msg80441#msg80441 date=1211869263 rašė čia:
Kaip patarti kai nezinau kas per garsiaklbiai... Butu aisku kas per garsiaklbiai, gal but drasiai galetum daryti fazoinventorine deze ir nesukti galvos.
Honda Accord CM1 -> Totally Stock
seip as visada uz uzdara deze,esu turejes visokiu,bet uzdara man asmeniskai pati optimaliausia........
skonio reikalas
daug kas priklauso nuo poreikiu ir garsiakalbio,as visada uz tai,kad pirkti saliginai galingesni garsiakalbi-kisti ji i uzdara deze-isgauti optimaliai slegio ir kokybes santyki
nors asmeniskai man preoritetas ne slegui,o greicui...
kekvienam saavo...
veikia, ir gerai, tik reik skaiciuot deže naujaio ne bendras dviejų dėžių turis
[/quote]
tai gal gali patart ką nors kaip apskaičiuot?
Atvirai pasakius, garsiakalbių duomenys neturėtų jūsų dominti. Man tiesiog reikia informacijos kaip padaryt dėžę dviem subams be pertvaros. po kol kas naudingos informacijos, be to kad daryt dvigubai didesnę dėžę, nesulaukiau. Prašau pasidalinkit informacija
.
Rover 600
Hertz Mille
Audison LRx
tai suprantama, bet deže tai ne kvadratas, pertvara sunkiau idet nei jos isvis nedet. Jauciu darysiu dvigubą turi ir viskas...
kiek ten to sunkumo, taigi plokštės gabalas ir fsio... išsimatuosi kad ties viduriu gautūsi ir bus gerai, o šiaip gali pabandyk kaip tau gražiau gros ar su pertvara ar be jos....
Rover 600
Hertz Mille
Audison LRx
pertvara dar daznai ir sustiprina pacia deze![]()
tai galima ir kaip cia pasakius kiaura pertvara![]()
groja kaip iš kibiro
Bookmarks