neteisingas poziuris i audio sistema :smt018
bet jeigu tau to uztenka tai dek bilekokias tik ne "noname". uz tokia suma visos elipses bus vienodos +/-
Sveiki, nusipirkau maga blaupunkt mp47 ir noreciua i gala isideti elipces. Labai ispudingo nieko nereikia. Kaina apie 200lt. Ka galetumet pasiuliti kad kaina atitiktu kokybe? O![]()
neteisingas poziuris i audio sistema :smt018
bet jeigu tau to uztenka tai dek bilekokias tik ne "noname". uz tokia suma visos elipses bus vienodos +/-
Jei domina turiu naudotas elipses INFINITY, stovi garaže jau nebenaudojamos, už 200 atiduočiau, naujos 350-500 kainuoja, šiaip jei gerai sumontavus tai boso kaip ir nereikia pradžiai
Infinity REF9603i
Frequency Response: (±3dB): 46Hz - 21kHz
Impedance: 4 Ohms
Mounting Depth: 3-3/16"
Peak Power (Maximum): Power Handling: 300 Watts
RMS (Continuous) Power: Power Handling: 100 Watts
Sensitivity: 92dB
Jei domina skelbimų skiltyje yra![]()
Rover 600
Hertz Mille
Audison LRx
As suprantu, kad naujos koloneles 200lt ribose nera vertos demesio taip? Kadangi sitoj srity ziniu turiu tikrai nedaug, tai naudotas pirkt man atrodo biski pavojinga. Nuspirksiu per nemoksiskuma paskuj kokes parejusias ar pan...ops:
pirmiausia pasibandysi , ar neparejusios. o jei ikis kokis sh... tai pasigaves forumieti galesi jam :smt021 O![]()
mano tikrai neparėjusios, in naudotos jos gros belenkiek geriau nei koki boshmanai, denveriai nauji..
Rover 600
Hertz Mille
Audison LRx
faktas...Vaidusis link=topic=7775.msg80381#msg80381 date=1211813696 rašė čia:
http://auto.plius.lt/pirkejams/skelb...a&id=35395 , http://auto.plius.lt/pirkejams/skelb...a&id=60199 Jusu nuomone kasnors verta demesio? Pakartosiu, kad kazko labai ispudingo nesitikiu O![]()
jbl esu klausęs, nepatiko, clarion elipses, nu nežinau gal, bet mano siūlomų infinity neaplenks O![]()
868325210 Kaunas :smt023
Rover 600
Hertz Mille
Audison LRx
visi garsiukai uz tokia kaina gros panasiai ir stebuklu nesitikek.Tadaz link=topic=7775.msg80413#msg80413 date=1211829618 rašė čia:
O as kaip visada pasiulysiu Helix deep blue :supz: geriauisos elipse kurias teko girdeti (kokybes ne kiekybes atzvilgiu) na ir aisku i-volga "baltos"
Honda Accord CM1 -> Totally Stock
Bookmarks