is Alpinu tayj CDA serijos koki padeveta gali pasieskoti...
Gal turit pasiulyt is pioneer arba Alpine firmu koki geriau grojanti manga kuri liaudis vertintu?Nes as pats tai nenutuokiu kurie geriau groja is apline. Is pioneer tai turbut tik deh p77mp domintu, kiek pasikaiciau tai niekas sito mago nenupeikia :smt017
is Alpinu tayj CDA serijos koki padeveta gali pasieskoti...
Turiu pioneer 77, nesiskundziu, magas man patinka, graziai groja prie gamyklines muzikos, kitos dar nebandziau :lol:
Ju liga, kad neatiduoda kaikurie kompakto, pas man tik iki puses islenda :roll:
O apie alpinas nieko nzn, bet girdejau kad geri magai.
tu tik girdejaio as pats neseniai isigijau CDA 9821
snd palyginome su JVC 9101 ar kox jis ten. tai skirtumas tikrai didelis i ALPINOS puse
tas trukumas pas meistrus 10lt ir vel viskas ok Orazjobas link=topic=7784.msg80524#msg80524 date=1211918355 rašė čia:
![]()
Nakamichi CD700II + Dynaudio + vifa + Daytona + ...
Ar toj pacioj sistemoj lyginote? kaip lyginote? kuom geresne?Backlazhanas link=topic=7784.msg80528#msg80528 date=1211919343 rašė čia:
Nes Pvz visai normaliai groja tas JVC - tik auksti uzmuilinti pioneerius 77 tikrai skaidriau groja ir dinamiskiau.
Bet kad tavo alpina irgi neauksciausio lygio - tai ir idomu kuom pasireiske tas gerumas jo lyginant su JVC?
pas PERIS reikia klausti. jis ten expirementavo
ten buvo sh9102grojo toj pacioj masinoj ta pati vakara. vhc6.21 komponentai , su z6400 stiprium, keleta dainu vienu, tada tas pacias kitu grotuvupaklausiau, nu nezinau, viskas taip uzmuilinta su tuo jvs atrode. tik kad truputi pagarsinus slykstokas rekimas atsiranda abiem magam, bet tai cia turbut jau komponentu beda, ar tai instaliacijos pats dar nezinau
groja kaip iš kibiro
Jus gamintojų geriausią vardą renkate, ar vis dėl to sistemos grojimas yra svarbiau, kuris jūsų poreikius tenkintų? Temos autoriui siūlau paklausyti vieną ir kito gamintojo pora galvų, įvairių lygių (žemiausias, vidutinis ir aukščiausias). Dabar tai nėra problema, nes yra ir vieno ir kito gamintojo atstovai. Ir tik tada jis supras, kad tarp jų nėra geriausias, o yra garsas, kuris visiškai skirtingas. Ir iš vis negaliu suprasti kaip jus galite ginčitys, dėl skonio reikalo. Vieniems Pioneer'ius yra per astrus, o Alpine - uždususi, ir visa diskusija. O žodį "detalumas", "tikslumas", "kokybiškas", "dinamiškas garsas" - kiekvienas supranta savaip (priklausomai nuo patirties) Otodėl kitų žmonių nuomonė gali jūs klaidinti (būkite atsargus). O
![]()
АвтоЗвук - тяжелая форма заболевания аудиофилии, выражается в стремлении добиться идеального звучания автомобильной аудиосистемы. Лечению не поддается :smt023
visiskai teisingaikad ir va su backlazhanu susedam, klausom vieno masinos, kito, jam aukstu pats tas o man jau ausys raitojasi kiek ju ten daug ir koki astrus
perjungiu ant -3db, paklausau atrodo pats tas, jis paklauso ir islipes sako kad suda as cia pridirbau
cia tik pavyzdys
![]()
groja kaip iš kibiro
man panasiai sake... pas man rs spl pajungti ant -6... nes kitaip galva skaudet pradeda
sumaisem mes cia truputeli skaicius vietomBacklazhanas link=topic=7784.msg80528#msg80528 date=1211919343 rašė čia:
ten 12 ar ne?
![]()
groja kaip iš kibiro
http://auto.plius.lt/pirkejams/skelb...a&id=62170
Ka manot apie sita? kaina nera biski uzlauzta? Ar geriau uz 77mp?
http://auto.plius.lt/pirkejams/skelb...a&id=64664
Ir dar sitas domintu.
Biudzetas padidejo 100 Lt
Visdėl to apsistojei ties Alpine. Iškarto toks mago pasirinkimas, o kaip su likusiom "aparatūros" dalim? Magas aukštos klasės, o visą kitą? ORokis link=topic=7784.msg83382#msg83382 date=1215445642 rašė čia:
![]()
АвтоЗвук - тяжелая форма заболевания аудиофилии, выражается в стремлении добиться идеального звучания автомобильной аудиосистемы. Лечению не поддается :smt023
Na jei rasciau gero stovio pioneer 77mp tai imciau. Stipras yra JL 300/4. Komponentus nzn kokius desiu dar. Bet turbut jei magas alpine bus tai ir komponentus derinsiu.
Sveikas. As turiu Pioneer DEH-6900IB. Na nzn jis man tai nlb patinka. Valdymas yra patogus, vaizdai plaukioja ir sukinejasi, jei tokia nesamone tau reikalinga, tai gali pirkti, bet as manau uz tokia kaina galima tikrai kokibiskesnia galva susirasti
Nu mano norimuose modeliuose nera grafikos ir nenoriu as jos :smt018Karolis 777 link=topic=7784.msg83431#msg83431 date=1215469597 rašė čia:
![]()
Kuris geresnis 9855r ar 9835r? Abu po 800 parduoda. Tai neapsisprendziu kuri imt :smt022
nu gal nebutina viso pasaulio varpais skambint kuris geriau...nei vieno neimciau asneskubek ir busi pirmas
groja kaip iš kibiro
aš 9855 turėjau ir tikrai nesiskundžiau, ir dabar draugas su juo važinėja laimingas...
Rover 600
Hertz Mille
Audison LRx
tai kam pardavei jei nesiskundei ?Vaidusis link=topic=7784.msg84201#msg84201 date=1216380873 rašė čia:
nes užgaida buvo 87 įsigyti![]()
Rover 600
Hertz Mille
Audison LRx
Bookmarks