Na man taip pat niekas neprimeta, kad ash turiu prekiauti DLS'u Ar kuom kitu. Esu laisvas. Ir pasiulyti galiu zymiai daugiau budamas laisvas nei prisirishes prie 2-3 firmu daigtu perpardavinejimo. Jei Kam reikes tai ir Alpina ir moreli ir DLS ir ta pati poweramperi ir Genesis ir ... GAliu pasiul+yt zmonems viska kas yra lietuvoj. O jau kokiomis kainomis tai cia klijento ir pardavejo reikalas. Ash ne parduotuve ir niekam biznio nesugadinsiu:-D galesiu pasiulyti ir dar begale kitu produktu pagal kiekvieno ausis ir pageidavimus."Artūras-M" rašė čia:
Ir po darbo niekas nesiulo susitiktbe to ir su falturomis galima parduot be problemu jei tai zmogui aktualu.
Varzybose turbut nebesusitiksim kaip konkurenta, nes tu prekybininkas ash tik meistras ir ish gaunamo atlyginimo tikrai neskirsiu tokios sumos startiniam mokesciui, ka jau kalbeti apie $ mashinos irengimui. :shock: :cry:
Del pro klases ash jau buvau ishsakews nuomone, kad tai tik tiems kas ish to uzdirba $ o ne tiems kas sioj srity dirba ish idejos. Ash bent jau ush shito verslo tikrai neprasigyvenau ir neuzdirbau tiek kad galeciau ishstoti i pro klase. Gal del to kad nesu toks naglas kaip mariozas ish audiopulso, pardavineti tushcia deze beveik brangiau nei su garsiakalbiu kainuoja parduotuivej :twisted: :-D O jei dalyvauti nuo firmos tai jau cia nieko nepasieksi su tais produktais su kuo ash dirbu darbe.
Be to dirbant lietuvoj jokio progreso nesimato tik ejimas atgal arba trypciojimas vietoj.
Bookmarks