Citata "Mindaugas" rašė čia:
Na man taip pat niekas neprimeta, kad ash turiu prekiauti DLS'u Ar kuom kitu. Esu laisvas. Ir pasiūlyti galiu zymiai daugiau budamas laisvas nei prisirishes prie 2-3 firmu daigtu perpardavinejimo. Jei Kam reikės tai ir Alpina ir moreli ir DLS ir ta pati poweramperi ir Genesis ir ... Dqar vardint? :-D
Na tu čia vaikiškai sušnekėjai. Visa tai daro kiekvienas protingas instaliuotojas, aš nesu šituo išimtis. Esu išimtis iš daugumos tik tuo, kad NIEKADA nesiūlau klientui vogto aparato, deja, čia mano silpna vieta ir daugelį klientų nusineša tie kas siūlo. Galėčiau pavardinti, kas iš šiame forume esančių per pastarąjį mėnesį pasiūlė vogtus daiktus potencialiem su manim bendravusiem klientam Pikčiausiai tik tai, kad kai kurie iš tų siūliusių yra Asociacijos nariai....
O blaškydamasis tarp produktų, tu nei vieno produkto iki galo nepažįsti, o tiktai varai ant to produkto išsijuosęs. Galiu paminėti tą patį Poweramper....

Varžybose turbūt nebesusitiksim kaip konkurenta, nes tu prekybininkas ash tik meistras ir ish gaunamo atlyginimo tikrai neskirsiu tokios sumos startiniam mokesciui, ka jau kalbeti apie $ mašinos irengimui. :shock: :cry:
Čia eilinis tavo išsisukinėjimas....

Del pro klases ash jau buvau ishsakews nuomone, kad tai tik tiems kas ish to uzdirba $ o ne tiems kas sioj srity dirba ish idejos.
Na nustok, skamba juokingai...... Prekiauji kaip ir visi kiti, o kad mokesčių mažiau moki, tai reiiškia daugiau uždirbi į kišenę. Jeigu tau atrodo, kad kam nors yra lengva, tai smarkiai klysti....

Be to dirbant lietuvoj jokio progreso nesimato tik ejimas atgal arba trypciojimas
Lietuvoj nėra lengva, bet visada gali pereiti į kitą sritį [/quote]