kad siuolaikiniai studentai su tookiom masinelem atvaziuoja i paskaitas....zavas link=topic=7834.msg81473#msg81473 date=1212682762 rašė čia:
Gincė surašė pakankamai, kad pamasčius padaryti išvadas ir nustoti kliedėti.Gincė link=topic=7834.msg81488#msg81488 date=1212685495 rašė čia:
P.S. Šilkinis morel :smt082 Naujas Hertz atstovų brendas :smt044
SERV.LT - visos svetainių talpinimo paslaugos
kad siuolaikiniai studentai su tookiom masinelem atvaziuoja i paskaitas....zavas link=topic=7834.msg81473#msg81473 date=1212682762 rašė čia:
Kad yra keli is keliolikos tukstanciu kurie atvaziuoja "su tokiomis" tai nereiskia kad studentija gerai gyvena :twisted: Mokausi VGTU (matyt ne paciu turtingiausiu teveliu vaikuciai cia mokosi)
Honda Accord CM1 -> Totally Stock
kad su tokia ar kitokia masina vazineju dar nereiskia, kad ji mano O![]()
Nakamichi CD700II + Dynaudio + vifa + Daytona + ...
gryni lietuviaisedit ir skundziates kaip jum blogai, kokie mes vargsai studentai
groja kaip iš kibiro
tema buvo radical audio trijuoste...o gavosi vos ne nagijevo diskusiju sou
visi esam vargsai, bet ne tame mesa O![]()
seip mane tie SS sudomino, tik idomu pas ka juos butu galima paklausyti
nors nzn ar labai jau daug naudos is to butu,.. labai jau viskas nuo paruosimo, masinos ir viso kito priklauso... kas gros pas kazka kita gros kaip man patinka, gal pas mane gros kitaip, del kitokio grotuvo stiprintuvo ar panasiai... be to, visu brendu, visomis komplektacijomis neperklausysi, reikia pradziai zinoti bent i kuria puse orientuotis![]()
Viskas labai paprasta - jeigu nori geros dvijuostės, priešbosis turi būti panašus į popierinį. Visais kitais atvejais bus problema su viduriais. Išimtys iš šios taisyklės yra, bet už didelius pinigus.
Aukštadažnis - tai aukštasis pilotažas. Parašymas "šilkinis" išvertus į lietuvių kalbą reiškia tekstilinis. Tokie yra 90% visų pigių ir nelabai aukštadažnių.
Grįžtant prie RA trijuostės, tai savo kapeikas ji atgroja. Visos trys juostos yra panašaus kokybinio lygmens, pakankamas galios rezervas, pakankama dinamika ir kantrūs instaliavimo klaidoms. Mano manymu, rinkoj pagal kainą analogiško lygmens trijuostės negausi. Patvarkius filtruas, įtariu galima ir aukštus šiek tiek patvarkyti, jie kažkokie "sulipę"....
Ne Hi-End, bet neblogas auto Hi-Fi yra :supz:
pagaliau normalus atsakymasloju: Dekavoju labai :smt023
kas del kainu lygmens, tai dar susitaupo per ta vieta, kad labai naglos instaliacijos jiems nereikia kiek supratau, plius ir taip lb pigus kaip trijuoste... idomu kaip su garso atkurimu (ar iskraupymu lygiu, nu kaip ten ta dalyka jus vadinat :smt017 ) bet seip itariu, kad po mano magnatu netgi sitie garsiakalbiai man skambetu kaip dangaus muzika :-D
kas del Hi-End taigi kazkurioj diskusijoj buvo nuspresta. kad toks dalykas neegzistuoja :-D
Hmm nu cia isitikinimas sakyčiau, gerai - scanspeak revelator tarkim skaitosi rimtas popierinis ir ka? Bet viduriukas kaip ir rašiau kažkada - mires! Kaip uz uzuolaidu. Patikrinta ir namu salygom ir mašinoj. Nevisada geras popierinis gerai gros viduriuka, būna net atvirksciai., būna kad kaip tik gerai zema gros bet viduriuka uzdusina.Artūras-M link=topic=7834.msg81527#msg81527 date=1212753832 rašė čia:
apie 12m kalba eina ?uzduses man buvo kai pagal rekomendacijas ir paskaiciavimus kisau i 1,5ltr dezute,kai padidinau iki 3ltr. tas pridusimas siek tiek dingo, taciau kad visai panaikint ta uzdusima vietoj rekomenduotu 250hz nupjoviau apie 400 tada ir praskaidrejo...negali js zemai grot todel dusta
Niekada nesakiau, kad revelatoriai yra labai gerai. Taip, tai aukščiausia linija, tačiau aš asmeniškai jai nesimpatizuoju. Kaina/kokybė santykis labai nepalankus.....Truemayhem link=topic=7834.msg81545#msg81545 date=1212765402 rašė čia:
Kaip gera butu neziuret i visokius kainos/kokybes santykius bandyt visus topinius ir ziuret kas groja/patinka.RA atveju Arturas saldziai pakalbejo ,bet magiskas zodis atgroja savo pinigus zudo.Juk trijuostei tai labai nedideli pinigai.Asmeniskai as ko tik nebandziau ,pirma all in one parduotuviniai kitaiski komplektukai iki 1200.Dumblas.Aciu daugiau ten nesirodysiu.Galop buvo isbandyti tie patys revelatoriai,paskui seas'ai topiniai ir apsistojau ties senos gryno popieriaus trijuostes istrauktos vos ne is siukslyno.Pirmos eiles geros kokybes filtrai,mano pirmi,bet kaip nekeista daznumine gavosi labai gera ir man daugiau tikrai nieko nebereikia.
Sakyciau jei yra upas ir nedaug pinigu visada yra geriau uz tuos pacius pinigus pirkt naudota topine serija(ebay,skelbimai,galu gale turgus),nei ieskot parduotuveje santykio...
Teisingu keliu einate ponuli, marko.Visi kas domėšis ateis iki šito taško. Oišskyrus eilutes apie parduotuvę.Šitoje vietoje yra skirtingos galimybės ir jei jos leidžia kodėl gi nepasinaudoti.
+370 686 40304, www.wix.com/arturass/wwwarthur-s-page
:smt023marko link=topic=7834.msg81574#msg81574 date=1212783983 rašė čia:
Laba diena ,norėjau paklaust kaip susigaudyt trijuoste sistema .Dabar pas mane yra toks variantas ,komponentai Axton firmos 16tukai ir viduriai Radical audio ,komponentai groja nuo atskiro stiprintuvo ,o viduriai nuo kito originalaus mašinos stiprintuvo .Jungiau taip del to kad originalus stiprintuvo kanalai padalinti tiek viduriam tiek priešbosiui tiek centrinej kolonelei šiaip viskas groja kaip ir normaliai tik kad užsukus daugiau garso viduriai perėkia viską ,tad klausimas mano toks ar imanoma kažkaip prislopinti tuos vidurius det kazkoki filtra ar kažka panašaus ar ieškot kas padarytu korsoverius trijuostei sistemai ir viska jungti nuo vieno stiprintuvo .Iškart dekoju už atsakymus.
Bookmarks