Citata zavas link=topic=7834.msg81477#msg81477 date=1212683133 rašė čia:
Na ir ka tu jau is magnatu isburei?

O svarbiausia žinoti ko nori. Magnatai tik siek tiek ausis drasko ar neimanoma klausytis? Pagrindine keitimo priezastis garso kiekybes ar kokybės trukumas?

Mano nuomone, kad del audio aparatūros niekada neverta i skolas listi. Hobis yra hobis.
tai, kad ju iskraipymai siaubingi :smt017 pagrindine keitimo priezastis yra kokybes trukumas, nu nebeskamba man jie ir viskas...

ka isbures? nezinau kokiu budu, bet pats skambejimas masinoje yra gana toks puse bedos, aisku apie atkurima nera ka kalbeti.. seubas...

tiesa, kas del duru ir originaliu vietu, tai jau suplanaves esu perdaryti duris, ir esu pasiryzes garsiakalbius padeti i tas vietas kur jie geriausiai groja (kad ir kur tai butu, jeigu tik priesbosis ir vidurys ne ant paneles) tiesiog tokiems perdarymams prima normaliu garsiakalbiu reikia, nes noresis kad jie i savo vietas gultu idealiai, o juk diametrai, turiai, netgi priesbosiu dydziai visdelto siek tiek skiriasi....

na o dabar jeigu jau sakote, kad visdelto geriau dvijuoste, tai ka rekomenduotumete? O