mano nuomone,mbquartai ir hertz dsk geriau,jei renkiesi is siu triju.
http://tma.jlaudio.com/products_comp...speaker_id=429
Geriau už hertz dsk/esk seriją?
Ar verčiau imti MB Quart ESA 213?
mano nuomone,mbquartai ir hertz dsk geriau,jei renkiesi is siu triju.
Argumentai?
jl audio tma-zemiausia jl audio serija,o turint omeny kad net ir akstesnes klases jl komponentai ne super,tai tma bus sss,o tie mbquart ar hertz dsk,klausyti daugelio,visai neblogai groja...kurie geriau pasakyti negaliu,tai nuo daug ko priklauso.
Aišku, dėkui už nuomonę![]()
tolka is kur istraukei kad tma yra paprasciausia jl serija? klausei kaip groja ar sms draugas surase melodija ir tonus? jei remies tik tuo ka girdi kalbant kitus tai isispaityk atidziau...nes tiesiai sviesiai parasyta kad tma pinigai dedami ten kur reikia o ne ten kur sviecia...nera jie stebuklas bet tikrai deda savon vieton ne viena gamintoja...
Hertz ESK130 geriau už DSK130, o HSK130 būtų dar geriau, bet jau kaina didesnė, dėl JL tma ir MB quart nežinau, bet kiek teko girdėt mb man patiko, JL negirdėjęs, o dėl palyginimo Hertz ESK130 ir MB Quart ESA 213? Šiaip manau hetrz garsiau groti turėtų... o dėl kokybės nežinau....
Rover 600
Hertz Mille
Audison LRx
nekomentuosiu is kur istraukiau,tiesiog pasidomek ir pats suzinosi kad tai tiesa.Litovcas link=topic=7912.msg82157#msg82157 date=1213645808 rašė čia:
na man taip pat akys krypsta visad link aukstesnes klases gaminio nei zemesnes nors kaina ir panasi butu
groja kaip iš kibiro
Tai reziumė? Ką imt?
mb quart![]()
visus
groja kaip iš kibiro
mg qourt, hertz esk, ar ivolga aukštesnės klasės
Rover 600
Hertz Mille
Audison LRx
Kuom TMA blogi?
Bookmarks