gal varza nepatinka jam
Sveiki,turejau si stiprintuva clarion apa4320
http://ampguts.realmofexcursion.com/Clarion_APA4320/
buvo pajungtas bosas 500w rms ir komponentai,veike nepriekaistingai,nekaito.
pardaviau draugui,idejom i masina pas ji,uzjungem dar silpnesnius komponentus ir bosiuka,groja normaliai bet kaista,smarkiai kaista.paklausius didesniu garsu net issijungineti pradeda...
Kame saknys?
1>Galvojom per silpni maitinimo laidai,pakeitem i storus,nieko
2>atjungem bosa,kaista silpniau bet vistiek po truputi pradeda kaisti ir isyla per daug...
Kodel pas mane buvo ok?ar gali buti del to kad pas mane kondikas 1F buvo?
buciau labai dekingas uz patarimus nes nerandam kame saknys baigiam uzsiknist...
gal varza nepatinka jam
groja kaip iš kibiro
Gal kaip nors netinkamai sumontuota? akstyn kojomis ar dar kaip?
O siaip vaistas nuo visu ligu - sumazinti garsuma :smt017
Honda Accord CM1 -> Totally Stock
kolkas nera geru patarimu...
O tu tikiesi visi, kas nori ir/ar gali padėt, sėdi penktadienio vakarą prie kompo ir ieško kam galėtų padėt ? :-D naivumas neišpasakytas
O kokio stebuklo tikiesi? Kad kas nors zinos kaip ten viskas to zmogaus bagazineje isrodo, kaip sujungta?tolka link=topic=7951.msg82445#msg82445 date=1213993966 rašė čia:
Honda Accord CM1 -> Totally Stock
viskas sujungta gerai.neturit ka pasakyt tai patylekit is viso uzuot pievas rasineje,ne is tokiu kaip jus cia patarimu laukiu.
kaip gali but gerai jei kazkas negerai paaiskink tu mum durniem
groja kaip iš kibiro
o gali kaisti del to kad pas ji generatoriaus itampa krovimo aukstesne/zemesne nei buvo pas mane?
ar gali kaisti jei mases gerai negaudo nuo korpuso kur pajungta mase(-)?
prasideda....
postu aukščiau rašei kad viskas gerai sujungta....
as manau kad galetu kaist nuo per dideles itampos is akumo, garsiakalbiu mažos varzos, gali but ju rites pasvilusios ir varza jau mazesne, gal trumpinasi kazkiek apvijos. paziurek ant stiprintuvo gnybtu kokia itampa uzkurus masina, garsiakalbiu varzos su testeriu nepamatuosi tiksliai, bet vistiek pasiziurek. taip pat kaist stiprintuvas gali ir nuo susizadinimo (tvarkingas aisku neturetu) bet ta tik su oscilografu gali pamatyt.
pas mane stiprintuvas kaito dėl blogo pastatymo, padėjau po juo šaibų, kadtarpelis atsirastų ir ok, ne vien pajungime esmė, reikia ir įtvirtinti kad pras vaikščiotų kaip priklauso, o ne kaip tau patogu...
Rover 600
Hertz Mille
Audison LRx
:smt017
problema issisprende pakeitus suba...boschman'as arba melavo kad 4 omai pas ji,arba rite pasvilus buvo,trumpino.tokios tokeles,dekui uz patarimus
jo vien problemos su tuo serpatriepu
Bookmarks