Šita vieta patiko labiausiai. :wink:"Pieras" rašė čia:
Toliau :
Dar toliau :"Pieras" rašė čia:
O dabar rimčiau ir daugiau į temą :"Nerijus R." rašė čia:
Pradedu normaliai atsakinėt,nes rašė ir klausė NORMALIAI :"Pieras" rašė čia:
Baisiausias dalykas yra tas kad nei vienas ,nei kitas manes asmeniškai nepažįstat,nei mano auto matę ,nei sistemą klausę,o ir jei dabar paklausys,tai manau ,kad nepatiks. Visi žinom dėl ko :roll: Nieko tokio....
Bet kaltina mane išsišokimu!!!
Dėl žmonių važinėjančių prabangiais ir gerais automobiliais ,tai jo, kiekvienam savo,bet įrodyt kad gamyklinis garsas yra visiškas dumblas-sunku nebus,nes ir Patys nelabai norit kalbėt su tais pas ką gamyklinis:
Dėl šypsenėlių ... kaikurie pradžioj išsižioja ,kai pamato , ką galima padaryt iš seno scorpo...
P9 klausau pilnoj komplektacijoj(ne taip kaip teste, už tai ir pralaimėjo Alpinai) :mano atveju iš procesoriaus signalas patenka tiesiai į stiprintuvus,vieną iš jų specialiai pirkau be vidinių krosoverių,nes aktyvinis visų juostų stiprinimas ir filtravimas buvo numatytas jau iš anksto... Nakamich ir Denonas atkrito ne dėl grojimo, paprasčiausiai procesorinė sistema man arčiau širdies (prieš p9 grojau su Alpina PXA H 600) .Jungt tarp nakamich (ar kito gero grotuvo McIntsh,Denon) ir stiprintuvo kažkokius papyldomus garso įrenginius: procesorius,aktyvinius filtrus, eknalaizerius ir dar nzn. ką ,nesamonė. Tie aparatai buvo kurti groti maksimaliai trumpam garso trakte. Mano pasirinktas(profesionalų patartas) p9 padėjo išspręsti problemą su filtrais ir kartu scenos klausimą.
Bookmarks