matosi nemažai pasistengei, bet gal but jau ir prsistengei į visas temas kišdamas, gal jau ir baik :twisted:
1. Pirmiausia reikia parsisiusti pati MIRC kuris yra cia --> http://www.mr-fister.dk/~mirc/mirc616.exe
2. Instaliuoti spaudziojant next .. next .. next .. :-D
3. palieki varna kaip nurodyta ir spaudi FINISH
4. Atsidaro programulka, susirandi skiltele "mIRC OPTIONS
5.Uzpildai laukus nickui (rasykite labai imantru nicka, nes visi jau isgraibsti, o dubliuotis jie negali, taigi nickas PETRAS Jums neisdegs) Uzpildykite kaip nurodyta..
Uzpildzius eilutes spauskite kazka panasaus knopke i saulute(apibraukta raudonai pastarajame paveikslelyje)
6.Toliau reikia isivesti serveri, tai atliekama tokiu budu:
OPTIONS kataloge spaudziame OK ir taip viska issaugome. Toliau spaudziame "Zaibuka" ir jungiames prie serverio kaip parodyta apacioje
sekite sekancius 5 zingsnius uzpildydami laukus identiskai
po visu zingsniu issoks lentele kur reikes paspausti JOIN
Po visu zingsniu jus esate #emma.lt kanale!
pabandykit neateit, tiek stengiausi![]()
matosi nemažai pasistengei, bet gal but jau ir prsistengei į visas temas kišdamas, gal jau ir baik :twisted:
cia sedi biski vyresni zmones ir jiems mano nuomone mirc'as ir jo poshlybes nelabai aktualios![]()
nu kodel jau taip iskart barat!kazkas prase kad padetu del mirc tai ir valio kad padejo. GERUMO AKCIJA :wink:
Tai kad normalus žmogus, tame bendrame irc serveryje tikrai neturės sveikatos ieškoti kažkokio kanalo. Rasti komandą /join #car_audio bus tikrai nelengva. Teks pakurti serverį emma.lt"Anubis" rašė čia:
![]()
SERV.LT - visos svetainių talpinimo paslaugos
jo nepamishkit uzheit i #car_audio![]()
Che:"midax" rašė čia:
emma.lt irc serverio koordinatės:
adresas: emma.lt
portas: 6667
kanalus susikursit patys![]()
SERV.LT - visos svetainių talpinimo paslaugos
Kanalo pavadinima #emma.lt parinkau todel, kad #car_audio, #car-sound yra labai abstraktus ir sunku su jais bus is sito site'o orentuotis. As uz bet koki kanala, labiausiai buvau uz #emma, bet deja jau toks padarytas kazkokios tai holivudo aktores garbei su keliais fanais viduje.."Artūras-M" rašė čia:
Su post'inimu persistengiau, pripazystuSorry jeigu ka.. Atskira serva kurti del vieno kanalo tikrai orginali ideja :-D Na bet galima bandyti.
Man atrodo bus susiskaldymas ir betvarke.
Tai gal sutariam del vieno kanalo visi ir lindim tada jame?
Dėkui Cancel, reik siūstis mirc![]()
Kanale vyksta pokalbiai ir mums JUSU truksta :!:
Bl tu baik siautet ir ateik geriau pas mane ir suinstalink ji nes as tokiom nesamonem neuzsiimsiu... Laukiu
Bookmarks