o kaip gali neprireikti pavertimo?jus dvijuoste,balsa gaudysi su tuo 16,tuku...ne vien zema
pratesimas del podiumu...Įvertinkit...cia dar nebaigti bet bendras vaizdas jau yra.... O
darytas is klijuotu mdf ploksciu...aukstis 75mm darytas 16tukams...pavertimo nera...nes nzn ar man jo prireiks O![]()
o kaip gali neprireikti pavertimo?jus dvijuoste,balsa gaudysi su tuo 16,tuku...ne vien zema
nice, pradzia daug zadanti :smt023
nors apie pavertima gal ir verta pagalvoti kol nevelu :smt017
Nakamichi CD700II + Dynaudio + vifa + Daytona + ...
na pas mane tas ziedas kur baltas padarytas >20mm plocio...tai kiek ziurejau iseis paskui zieda uzdet kugini toki..kad derintusi...ir paverstu...o šiaip tai jei jau netenkins kaip atrodys su ziedu pasidarysiu antra kart kitoki... prie sito podiumo butent prie medines dalies apdirbimo trukau max dvi valandos gryno darbo...tai nematau problemu daryt is naujo...tik medžiagos klijai ir laikas laukiant kol jie sudzius
o kas liečia pavertima tai....neismanau ne velnio apie garsa...zinau kad turiu siokia tokia scena(man taip sake)...nors garso diapazone yra "duobe"...neatsimenu kuriame daznyje
db kai susidesiu abu sitokius medzius vaziuosiu parodyt kam nors kas apie garsa ismano ir patars ar reikia ar ne
o šiaip reiktų patarimo siokio tokio... nudazyt su dazais grubiais...na tokiais kurie vos ne textura duoda(kaaip kad bituku nupurskus gaunasi grubus pavirsius)..ar bandyt visdelto klijuot ka nors ant virsaus...? nes nemanau kad be siuvimo eitu apauti juos tarkim kad ir oda....nesitemps ji kiek man reikia...
p.s. aciu uz palaikyma:taip:
dėl odos tai sėdynių oda yra tampri ir turėtų pavykti aptraukti, klyjuojanto dėl pavirtimų paklausysi ir suprasi kas ir kaip...
Rover 600
Hertz Mille
Audison LRx
zinau kur nuvaziuot...nes paskui visi jos ant galvos jei pats spresiu![]()
![]()
uzdetas vienas O:smt023 :smt020
jauciasi iskart skirtumas kur su podiumu groja kur be...tas kur likes ant ziedo tik tai vos girdisi kazkas...o sitas rekia kaip reikalas... plius opagaliau langas iki galo nusileidzialoju: :supz:
Dabar darosi panašu į tiesą.Didelio pavertimo nereikia.Tik truputį.
+370 686 40304, www.wix.com/arturass/wwwarthur-s-page
Is foto tai man grazu...loju:
WWW.GARSUGAMA.LT - 8 605 19197
reiktu dar pritaikyt dazus prie auto medzio apdailos,gerai atpolirot pries dazant ir lako blizgaus...jei pavyktu isgaut tokia pacia spalva tai butu super
Mačiau gyvai, gražiai atrodo, savuosius šiandien ir pradėjau rimtai šveist, jei viskas gerai po poros dienų kažkas bus![]()
Rover 600
Hertz Mille
Audison LRx
dazyti? :smt017 vargo vakariene, juolab jeigu dar ir blizgiu pavirsiumi daryti :smt021
dazu atitaikyti manau neimanoma, nes medzio rasto nebus, tai geriausiau atveju gausis rudas kleckas :smt017
mano nuomone geriausia būtų traukti vinilu, tokiu paciu kaip ir likusi absyvke, tai bent derintusi
žodžiu IMHO - jeigu dazyti tai tik juodai, jeigu traukti tai arba absyvkes spalva arba juodai
na o jeigu jau nori derintu prie medzio imitacijos salone, tada visa podiuma drozk is vientiso medzio gabalo O![]()
nesutinku,atspalvi pataikyti tikrai galima,del rasto...gal.esu pavyzdziu nete daug mates,tikrai gerai gaunasi.blogiausiu atveju galima ir gamykline imitacija atsveist ir perdazyt vienodai su podiumu,tada rezultatas tikrai butu geras...
juodi dazai ir vinilas niekada taip gerai ir solidziai neatrodys kaip gerai padarytas medis... :smt023
Nu aš tai radau dirbtinės odos, kurios spalva ir raštas identiškas durim ir panelei, ir kaina tik 23Lt/kv taip kad sakyčiau jokie medžiai tai tikrai, nes tikrai atrodys kaip spuogas, dar tamsiai kažkaip nudažyt, kad ir kokiais dažais kurie plius gruoblėtumą suteikia, tai gal...
Rover 600
Hertz Mille
Audison LRx
kur radai?
nu va ir antra jau istatytas...groja supertolka link=topic=8042.msg87733#msg87733 date=1220475112 rašė čia:
o kas liecia kaip sakai "medzio imitacija" pagal tas juostas tai manau nesamone... tixlas padaryt juos kuo maziau issiskiriancius is aplinkos....kad kuo maziau trauktu pasaliniu akivadinasi spalva bus pilka...kaip ir paneles
![]()
Pirkau dirbtinę sėdynių odą Žakonoj ir apsitraukiau saviškius, kaip pirmam bandymui galima kentėt, nors daugiau su kišene nedaryčiau, per daug vargo![]()
Rover 600
Hertz Mille
Audison LRx
siulyciau pertraukti :smt017 tos pusles atrodo tikrai nepatraukliai :smt017
Ten kišenės vidus išklijuotas paminkštinimu, kuris prastokai prilipo prie medienos, todėl tokie pokštai ir gavosi, kol kas turiu kitų darbų, jei bus laiko ir netingėsiu būtinai pataisysiu trūkumus...
Rover 600
Hertz Mille
Audison LRx
na jo reiketu dar padirbetiVaidusis link=topic=8042.msg87937#msg87937 date=1220691258 rašė čia:
Prisidesiu prie Rover podiumu dariau taip pat pirma karta bet dar nepabaigti O![]()
galejai imti paneles palva, nes sitaip labiau defektai matsi![]()
nudaziau kad bendras vaizdas butu ateity trauksiu oda masinos spalva O![]()
gali imesti nuotrauka kad butu nufotkyta kitu rakursu?noretusi kad aiskiau matytusi kaip ten suejo su dureliu panele priekyje O
![]()
Gal nelabai matyt bus bet kitos foto neturiu reikia nufotkint O![]()
ar ten man taip atrodo, ar ten tarpas yra? O![]()
kurioj vietoj?
O ka tas kilimelis aliuminis jau surudyjo, kad toks rudas?
virs gasiakalbio, kur sueina i viena taska podiumas, vinilas ir veliuras OTomas-S link=topic=8042.msg88064#msg88064 date=1220817710 rašė čia:
![]()
Tarpo tikrai nera gal taip tik atrodo Oo kilimelis tai nusilupo del to taip atrodo
Bookmarks