na pas mane tas ziedas kur baltas padarytas >20mm plocio...tai kiek ziurejau iseis paskui zieda uzdet kugini toki..kad derintusi...ir paverstu...o šiaip tai jei jau netenkins kaip atrodys su ziedu pasidarysiu antra kart kitoki... prie sito podiumo butent prie medines dalies apdirbimo trukau max dvi valandos gryno darbo...tai nematau problemu daryt is naujo...tik medžiagos klijai ir laikas laukiant kol jie sudzius

o kas liečia pavertima tai....neismanau ne velnio apie garsa...zinau kad turiu siokia tokia scena(man taip sake )...nors garso diapazone yra "duobe"...neatsimenu kuriame daznyje

db kai susidesiu abu sitokius medzius vaziuosiu parodyt kam nors kas apie garsa ismano ir patars ar reikia ar ne

o šiaip reiktų patarimo siokio tokio... nudazyt su dazais grubiais...na tokiais kurie vos ne textura duoda(kaaip kad bituku nupurskus gaunasi grubus pavirsius)..ar bandyt visdelto klijuot ka nors ant virsaus...? nes nemanau kad be siuvimo eitu apauti juos tarkim kad ir oda....nesitemps ji kiek man reikia...

p.s. aciu uz palaikyma :taip: