Gal kas lygine Dls Iridium 3 midus pries UR2,5 nes, gal tik cia kaina tu midu skirias, o daugiau niekuo. nzn, bent lietuviskuose kataloguose tai iridium3 nemaciau tai gal ju cia pas mus atskirai ir nera?
Gal kas lygine Dls Iridium 3 midus pries UR2,5 nes, gal tik cia kaina tu midu skirias, o daugiau niekuo. nzn, bent lietuviskuose kataloguose tai iridium3 nemaciau tai gal ju cia pas mus atskirai ir nera?
Yra. Skirtumas taip pat yra. Iridium serijos viduriai yra galingesni, diametras 3", juos sunkiau montuoti. Kaina tiksliai nepamenu, bet man atrodo 600 - 650 Lt. Aukšti ar UR-1 ar Iridium man atrodo yra identiški, apart apdailos ko gero... Na mano nuomone, jeigu galvoti apie Iridium, tai gal verta pagalvoti apie difuzorinį. Na nelimpa man kupolai, nelimpa. Dyydelėėė pysčalka"AND" rašė čia:
![]()
SERV.LT - visos svetainių talpinimo paslaugos
o tai kas is tu difozuriniu? as tai bent nzn, tai gal det dvi juostas ir bus fsio?
Iš difuzorinių gausi tikrai gražius vidurius ir mažiau problemų su filtrais"AND" rašė čia:
![]()
gal galima konkretumo, bet tik is geru.. t.y. morel, dls.. ir t.t
aisku norisi paklausyt nusimananciu, nes pats tai tikrai bandymu natlikinesiu ir net neklauses noormaliai triju juostu, noriu tik patarimo aisku gali dar but ir kitu firmu ne tik jau ten stukom :lol:
parasykit, jei kas galit apie midus, ten kazkas minejo hertz'us ar dar kazka, mum cia ta reklama, tai zinot vieni renkasi brangesnius kiti pigesnius tai manau, kad kiekvienas gali isakyt savo nuomone..
Čia skaudi iki kaulų smegenų tema. Buvo išieškoti visi 10 cm garsiakalbiai esantys pas Lietuvos importuotojus, ieškant galinčių dirbti geru viduriu"AND" rašė čia:
![]()
Nu tai ir ka nusprendet? Ar jau reiks autozvuke ieskot...
Man atsibodo reklamos agentu dirbti, dabar noriu ką nors išgirsti ir pats"AND" rašė čia:
![]()
as tai manyciau gal tu pradziai apsistok ties gerom dviem juostom, o paskui jei labai noresi, dasidesi ir trecia... gali kokius Morel Hybrid midbasus ikirsti, ir bus OK, arba analogas DLS UP6... Dar geri midbasai yra Alpine SPX, Dynaudio, Helix Competition, Eton Discovery ir t.t. Rinktis tikrai yra is ko. pradziai bus neblogai... o viduriu manau dar gali palaukti, gal pirma isgirsk viska ka gali dvi juostos, o tik tada bandyk su trim...
Bandėm hertz Hs 1000 atrodo .Pats viršutinis.Helix ir Focal polyglas 10cm konusinius garsiakalbius.Jie grojo nuo 300Hz iki 3khz trijuostėje sistemoje.Visi garsiakalbiai maždaug vienoje kainų kategorijoje.
Jautriausi Hertz .Focal ir Helix panašiai vienodai bet ne tokie jautrūs kaip Hertz.
Fokalo garsas labai skaidrus, labai daug detalių .Helix labai minkštas ,švelnus labai stipriai išreikšta žemutinė dalis (labai sodrus ir detalus vyriškas balsas)Hertz turi ir apacią beveik kaip Helix ir viršų detalų.Žodžiu Hertz kaip ir optimalu ,bet norėčiau paminėti kad tas garsiukas yra šiek tiek Eltonoje tiuninguotas kad pritaikyti prie sistemos taip kad paėmus netiuninguotą nebežinau koks rezultatas gautusi.
+370 686 40304, www.wix.com/arturass/wwwarthur-s-page
Jei jau reikia difuzoriniu viduriu, tai siulyciau DLS Reference serija.....
Ji nera itin brangi (lygininat su iridium).
Groja tikrai neblogai.
pasiskaityk sita topika ten beveik visi aukstesnio lygio 3juostes sistemos komponentai nagrineti;] aisku ten yra daug i pievas nuklysta bet manau atsirinxi;/"AND" rašė čia:
Bookmarks