+ Reply to Thread
Puslapis 7 iš 7 PirmasPirmas ... 5 6 7
Rodyti rezultatus nuo 181 iki 192 iš 192

Tema: 8" zemadaznis, koki rinktis ???

Hybrid View

Savas pharaon is on a distinguished road
    Registracijos data
    Jul 2006
    Vieta
    Vilnius
    Amžius
    39
    Žinučių
    271

Pagal nutylėjimą

Citata tolka rašė čia: Peržiūrėti žinutes
    Alpine swe serija,tikrai vienas geriausių pasirinkimų tokioj kainų kategorijoj.
    žinau, kad vatais matuot nereik garsiakalbių, bet ar Alpine swe-843 nebus per silpnas mano stiprintuvui? (subridge'inus gaunas 300w rms, o subo galingumas 120w rms..)

Savas Mindaugas is on a distinguished road Mindaugas is on a distinguished road Mindaugas's Avatar
    Registracijos data
    Oct 2003
    Vieta
    Bergen, Norway
    Amžius
    55
    Žinučių
    538

Pagal nutylėjimą

JL Audio" 8W1v2-4 arba JL Audio" 8W3v3-4 tik aisku atjungiamą, nes man tai muzikai klausyt tikrai nepritruko žemo pas tave. Kur įraše jis yra ten ir girdėjosi pakankamai aiškiai.
    *Šiame poste išsakyta autoriaus nuomonė dažniausiai nesutampa su skaitytojo nuomone.
    ---------------
    tel. +47 46 222090
    info@caraudio.lt
    www.caraudio.lt

Blokuotas mindosy has a little shameless behaviour in the past
    Registracijos data
    Jan 2007
    Žinučių
    796

Pagal nutylėjimą

Citata Mindaugas rašė čia: Peržiūrėti žinutes
    JL Audio" 8W1v2-4 arba JL Audio" 8W3v3-4 tik aisku atjungiamą, nes man tai muzikai klausyt tikrai nepritruko žemo pas tave. Kur įraše jis yra ten ir girdėjosi pakankamai aiškiai.
    neskubu su šiuo reikalu, sutinku su Mindaugu dėl instrumentikos ir šiaip teisingos muzikos, viskas ok- jei geri įrašai, bet rudenį planuoju vėl truputi pavažinėt su grojimais, todėl sistema kelionėse tarnauja grosiančių klube gabalų perklausoms, o ten ir įrašai ne visad geri ir reikia kad jaustum truputį slėgio kaip žmones kalbasins, todėl ir mastau gal visgi veretėtų įkišt jį į priekį kada, tik kad neprigadint paskui velnių visokių

Savas pharaon is on a distinguished road
    Registracijos data
    Jul 2006
    Vieta
    Vilnius
    Amžius
    39
    Žinučių
    271

Pagal nutylėjimą

kaip matau žinučių koreguot neleidžia, tai parašysiu, kad tas mano išsireiškimas "labai nedaug žemo dažnio", tai turėjau omeny, kad jis gali skleist daug žemo dažnio, tik man jo reikėjo labai nedaug mano turimai aparatūrai

Aktyvus Sabinas is on a distinguished road Sabinas is on a distinguished road Sabinas is on a distinguished road
    Registracijos data
    Aug 2008
    Vieta
    Vilnius
    Amžius
    45
    Žinučių
    117

Pagal nutylėjimą

Siūlau JL 12w6v2 - 500 Lt

+ Reply to Thread
Puslapis 7 iš 7 PirmasPirmas ... 5 6 7