www.altas.lt www.eltona.lt www.audioprojektai.lt ir daugybe kitu.
ar tu nori vokto? Vokti www.omnitel.net/skelbimai
sveiki hebra!noreciau jusu patarima turiu koloneles kenwudas 200w ir suba IVOLGA 400w. max. koki stipriaka man reiketum ir kiek kainuotum? gal zinot saitus kur viksta aparaturos pardavimas? busiu dekingas. :wink:
www.altas.lt www.eltona.lt www.audioprojektai.lt ir daugybe kitu.
ar tu nori vokto? Vokti www.omnitel.net/skelbimai
galma ir vogto, niera siam pasauli sventuju :lol: bet koki reiketum man?![]()
Tai paklausk pas vagis, kurie einamesni"seras." rašė čia:
![]()
SERV.LT - visos svetainių talpinimo paslaugos
del voktu hebra pajokavauas ziuriu Arturai kad tu cia profisonalas gal galetum patart del stipriako , as siame dalyke dar naujokas
ops:
www.hela.lt rekomenduočiau"seras." rašė čia:
![]()
SERV.LT - visos svetainių talpinimo paslaugos
bet gal man uztektum ir deveto. pradziai :-) bet man reiketum duomenu stipriako :roll:
Tas kas perka naują daiktą , jo po 200lt nepardavinėja. Faktas. Už tokias kainas gali būti arba "noname" seni daiktai partemti iš kokių vokiečių arba tie patys vogti LT arba užsieny...."seras." rašė čia:
Paprasčiausiai sumokėjus 500-700lt (jau nekalbu apie geresnius kainuojančius 1000lt ir daugiau) už naują daiktą parduoti jį pusvelčiui nesinori, jau geriau pastatyt į spintą ar tėvukui į žigulį sumontuot dėl bajerio :!:
Be abejo visada yra įvairių išimčių.... Aš savo pirmą stiprintuvą pirkau irgi pagal skelbimą už 300lt, vadinosi jis "United" , 600W, made in Korea, patrintas, matėsi kad turėjo daug šeimininkų.... Apie aparatūras nusimaniau tuomet kaip dabar apie skalbimo mašinas :lol:
ar tiktum man Blaupunkt GTA 4100 arba 400 jie yra deveti nebrangus ir firma pazistama.![]()
Bookmarks