jei nori graziai , su reakcija , tai nesirinkciau ne vieno is ju , o stiprekas tai :smt021
Sveiki,
Kankina mane egzistencinis klausimas: ar verta daryt upgrade'a is HX250D i SWR-1222D arba 1242D? :smt017
cia forume prisiskaiciau labai geru atsiliepimu apie situos aparatus.
jauciu kad man nepatinka dabartinio hertzo grojimas, kazkoks nesodrus zemas, kazko trūksta iki pilnos laimes, tik vat nesinori promacho padaryt..
šiuo metu jis uzmaitintas nuo magnat tribal x one, taigi spėju ir stipriu reikės keist
gal kas esat klause abieju ir galėtumėt pakomentuot?
klausoma muzika psy trance, progressive house, elektro.
automobilis hecbekas.
beje, spl'ai manęs nedomina, reikia tiesiog kad graziai, sodriai ir su reakcija grotu(jei tik įmanoma visa tai suderint).
jei nori graziai , su reakcija , tai nesirinkciau ne vieno is ju , o stiprekas tai :smt021
o koki nors blyna iki 550-600lt imanoma uz tokius pinigus nupirkt?
pats dbr galvoju swr'a imti
va tau blynas O
http://www.rcl.lt/index.php?id=2&lan...e=&frame=3
neapsigauk ant kainos,groja tikrai gerai.na,bet jei nori 10 kartu daugiau isleist,prasau O
pas mane toks blynas tik 38cm,80 litru fazikinej dezej.tai ka galiu pasakyt,apgrojo siuos mano turetus:
Magnat ad300,Ground zero gztw30T,hertz es300,jau nekalbant apie visokius bocshman.
Greitas,tikslus bosiukas,muzikalus.pigus nes konstrukcija minimalistine,be to ne reklamai pinigai eina o i gamini.Parametrai matuoti spikareje,ne gamykliniai,tad skaiciuojant deze nesuklysi.tai tiek O![]()
idomus daigtas
o kadangi kaina teisinga, tai nelabai baisu ir rizikuot sh nusipirkt![]()
Iš tokių daiktų labai normaliai buitiniais galima pasidaryti, ne hi-kažkas bet kaimynai ateis į svečius tikrai :supz:
Rover 600
Hertz Mille
Audison LRx
Be to lb greitas,pasiveja priesbosius be vargo,sakau,malonu muzikos pasidare klausyt O
jis pats padarytas kaip didelis mid-bass,siaura minksta guma,lengvas difuzorius,watu nedaug reikia...
galetu rites ausinimas but geresnis tai ispaust butu dar daugiau imanoma,bet uztenka ir taip,ne spl varzyboms zinoma
kiek vatu jo nominalas?
nzn,apie 150rms kazkur...
tik kad jis labai nejautrusops:
groja kaip iš kibiro
manojo tribal x one manau su kaupu uzteks jam isjudint, tai nelabai tas nejautrumas ir pasijaus![]()
isjudint uzteks bet gal jis tik ir judes nuo jo
groja kaip iš kibiro
jautrumas 90db, tai kaip bosui neblogai, ar klystu?
gal gali placiau pakomentuot, nes biski susibalamutinau :smt017
jei jautrums tikras o ne is lempos turetu buti geraipas mane net komponentai tiek netempia
![]()
kazkaip man nelabai realu kad jo toks jautrumas, as duociau gerokai maziau. tarkim buvau ant vieno stiprintuvo tik skirtingu kanalu palyginimui pajunges sitoki ir gztw30t, atex stipriai atsiliko jautrumu, bet greiciu tai oj kaip lenke
groja kaip iš kibiro
nu, kaina nesikandziojanti, tai reikes surizikuot
gal ant kito savaitgalio jau pasidares busiu, tai parasysiu atsiliepima![]()
tik dek i fazika nes uzdaroj plaktukas biski![]()
groja kaip iš kibiro
o is cia kas esanciu ar yra kas klauses swr'a 1242?.jai taip kas ji maitino?
1242 esu klauses rekomenduojamoj portinej dėžėj audi b4 sedane, tikrai labai geras subas , labai mazai iskraipymu , tikslus , labai galingas subas. lyginau ir su savo hertz hx300 deže portine universale gaunasi +3db pikas apie 45hz, garso braizas visiskai kitoks ,bet swr staigesnis, ir hertz tikrai silpnesnis nei swr. jei pirksi swr geriau žiūrėk 1222 lengviau jam bus stiprintuva surast. o del pigiu kitaisku subu nieko prieš juos neturiu ,gali laisvai konkuruot su firminiais net iki 350lt kainuojanciais, bet jau kas virs 500lt kainuoja kitaicam pagal skambesi firminiu nepavyt. kokiose dezese savo hx250 klausai? jei neuztenka zemo gylio uzdaroj dezej laisvai 20hz isgros, jei nori kad kiek pabaubtu , paminkstinti bosa tada dek i fazikine didesne deze . aisku tokio dydzio subui kupra gausi aukstesniuose zemuose nei su didesniu subu.
buvau ikises i 22l fazikine(pagal gamintojo rekomendacijas), tai daugiau triuksmavo nei grojo. dabar ikisau i 33l uzdara, tai skirtumas pasijaute i geraja puse. aisku galios praradau, bet kokybe tikrai pagerejo.
reiktu gal bandyt ja perdaryt i 33l fazikine(su WinISD tiek pasiskaiciavau, kad neblogai gautusi), bet matyt rankos per kreivos, nes niekaip nepavykst faziko apskaiciuot, labai jau ilgus man juos meta(berods 10x50cm) :smt017
tiesa, viskas uzmaitinta nuo magnat tribal x one, gal cia beda? :smt017
kad pradetu grot subas 700lt reikia kaip minimum jei kokiu 250w uztektu, ir jau gerokai virs tukstancio jei kokiu 500w. pats irgi turiu sena magnat apie 1m ilgio, perdaryta (apeiti visi reguliatoriai, maitinime ant antrines mundorfu elektrolitai, maitinimo takeliai pralituoti didesniu lydmetalio kiekiu , ngr"o kondiko talpa padidinta ir skiriamasis pakeistas . po sito patobulinimo stiprintuvo zemas labai sutvirtejo . kiti keli elektrolitai siaip del sventos ramybes pakeisti i silmic) . apie 1200 litu kainuojantys tokio galingumo nauji ne geriau groja, jei imt silpnesni jau geresni galima rast.
nu as tai mastau taip: hertzai biski pagrazina galia, tai vietoj deklaruojamu 450rms, bus kokie 400-350rms.
magnatas deklaruoja 500rms prie 2omu, tai realiai bus kokie 350rms.
kaip ir turetu susivesti galai :smt017
o kartais tas 1242 swras ne dvieju riciu juk galim apadaryti 4ir 2omus.ar as cia jau kazka maisau?.na ir tas made in china tai jau lb nesirisa su rimtumu.pas mane groundas lb nesiskundziu tik dar nepavyko ispest viska is jo.nes stipras nevelka.o ir magas kaip vienas sake mazai voltu as linijiniu duoda
nu as cia kalbejau apie savo hertza, kad lyg ir tureciau is jo isspaust viska ka imanoma. sendien susiprojektavau nauja 53l fazikine deze, tai gal kazkas pageres :smt020
vat ir nusipirk salyginai egzotiska blyna, nera atkaltos dezes, kad pasidarei ir groja :smt021
o ka manot apie sita daikta? ar jis vertas tokios kainos?
http://www.neriba.lt/index.php?sid=0...ee022.55802868
rasčiau ir geriau ką už tokią kainą.
na as ir jo nepirkciau uz tokia kaina,zinoma jai tas geriau tik ne vaiba's
Kokio stiprintuvo reiketu sitam reikalui?tolka link=topic=8126.msg85130#msg85130 date=1217427990 rašė čia:
Bookmarks