sveikas,
tau prie 2oms ar 4 oms 300wrms turi palaikyti??
Reikia stipriako monobokinio minmum rms 300wartyman:
sveikas,
tau prie 2oms ar 4 oms 300wrms turi palaikyti??
kiek pinigu?!
turiu magnat tribal x one :grin:
jo teisingai sako igoriokas1 kiek pinigu tada ir pasiulytumem.![]()
prie 4 oms iki 250lt
megaspyry koki :smt044Salamaleikum link=topic=8147.msg84593#msg84593 date=1216803892 rašė čia:
o šiaip uz tuos pinigus vargei ka geriau rasi nei tas magnatas kuri cia jau minejo :smt018
Nakamichi CD700II + Dynaudio + vifa + Daytona + ...
Kad neaisku kiek jis nori uz ji O![]()
tribal x one naujas apie 750 kainuoja, tai kokius 550 gerai būtų gaut
naudotas apie menesi
tiesa, turiu dar irgi magnat RX22, tiltu duoda 250rms prie 4omu. naudotas metus. yra kazkoks nedidelis gedidimas, vienas kanalas karts nuo karto kazkokius auksto dažnių triuksmus ismeta. naudojant kaip boso stiprintuva tas neaktualu, nes ju šiaip ar taip nesigirdi
zodiu kaip komponentu stiprius tai nekokia is jo nauda, kaip nedideliam bosiukui uztenka
uz kokius 220lt atiduociau![]()
kaip manot jl audio tma 360/2..patemps mano ground zero 500rms 12xs garsiakalbi?.ar jau ieksotis kito stiprintuvo?
nu ne mano finansam tas tribal x one Olabiau domintu kenwood kac 6203 arba panasus i ta nu kad minimum 300w butu kaip kad minejau :smt023
uztat ir sakau, kad dar RX22 uz 220lt turiu![]()
bet kad jo rms 235w o mano subo kur turiu 400wrms man reikia kad bent jau 300w butu galingumo
ka manot apie suba 500rms.ir stipriaka 360rms.nepersilnas subui jis bus? :smt017
pirk mano net neispakuotas dar kolkas. tiltuojasi i 360rms.prie 4 ohm..jl audio tma.td as ieskosiu galingesnio
uz kiek parduodi? ir parasyk tikslu jo pavadinima
TMA 360.2 - 2 kanalu , 2 x 110 watt RMS 4 ohm , 2
x 180 watt rms 2 ohm, 1 x 360 watt rms 4 ohm. Hp,
lp , bass boost , , tai vidutines klases jl audio
kompanijos gaminys
Tai kiek tu uz ji nori? O![]()
uzmirsau parasyti 450 O![]()
nu matai per daug man tiek O![]()
o as dar net netikrinau jo prie savo subo.bet kazkodel atrodo kad mazai bus :smt022
jeigu 500rms tai mazokai jo galingumo nu bet gros vistiek OO
![]()
as tokio pat galingumo mchammer buvau pajunges bet nieko gero,ten gal pievas ant tu hameriu raso.uz sita dvigubai mokejau gal geresnis bus
muzikantai jus muzikantai
o tu kas td.atrodo kad butum kox best champion in the world.audio instaliacijos.nesikelk jai daugiau uz mus nusimanai tai patark td.negaliu pakest tokiu
nusivalyk snargliuka isminciau, pilnas forumas apie ta slamsta prirasyta,jeigu reikia daikto tai domekis ir ieskok o ne tauzik vejus
pzdc snargliuka.gal nuvalyti nori?.lietuva nedidele...pasakyk kur nusisnekejau,ir td einu ieskoti tos info apie kuria taip snekejai
yra tam paieska,apie subus ir stiprekus prirasyta i valias,tik netingeti ir paieskoti reikia
taip lietuva maza.....
klausei kur nusikalbejeilaimisss link=topic=8147.msg84617#msg84617 date=1216818635 rašė čia:
tai kiek suprantu per silpnas ampliferis ane?
Bookmarks