+ Reply to Thread
Rodyti rezultatus nuo 1 iki 25 iš 25

Tema: Kaip veikia mago reguliavimas ant vairo?

Hybrid View

Ekspertas Edmas is on a distinguished road Edmas is on a distinguished road Edmas is on a distinguished road Edmas's Avatar
    Registracijos data
    Jun 2006
    Vieta
    Lietuva
    Amžius
    47
    Žinučių
    1,618

Pagal nutylėjimą

Citata zirniukas rašė čia: Peržiūrėti žinutes
    o kur adapterių yra pirkti? kiek žiurėjau tai tik audio projektuose radau ir kainuioja 540lt kad pajunkti alpine prie bmw vairo
    kitą kartą kažkaip žvilgtelk į temos datą. ji 5 metų senumo. pas oficialius importuotojus kreipkis.
    +37061857133 edmas

Naujokas zirniukas is on a distinguished road
    Registracijos data
    Sep 2009
    Amžius
    37
    Žinučių
    41

Pagal nutylėjimą

Citata Edmas rašė čia: Peržiūrėti žinutes
    kitą kartą kažkaip žvilgtelk į temos datą. ji 5 metų senumo. pas oficialius importuotojus kreipkis.
    tai koks man skirtumas kada ji sukurta, nors ir pries penkiolika metų, man aktuali šita tema, tai ir klausiu ar geriau naujas temas rasytu nei atgaivinti senaja?

Ekspertas Edmas is on a distinguished road Edmas is on a distinguished road Edmas is on a distinguished road Edmas's Avatar
    Registracijos data
    Jun 2006
    Vieta
    Lietuva
    Amžius
    47
    Žinučių
    1,618

Pagal nutylėjimą

Citata zirniukas rašė čia: Peržiūrėti žinutes
    tai koks man skirtumas kada ji sukurta, nors ir pries penkiolika metų, man aktuali šita tema, tai ir klausiu ar geriau naujas temas rasytu nei atgaivinti senaja?
    dėl temos senumo, tau neatrodo kad kartais tie diskusijos dalyviai jau gal net nesilanko čia, (tarkim Audrūnas čia nebuvęs nuo vasario), ar visiškai pakeitė savo nuomonę, kartais gali nesulaukti jokio atsakymo. aišku pritariu tau kad geriau seną kelti, nei rašyti naują, bet kaip minėjau lazda turi du galus. ir kaip tavo paieškos? ar kreipeis ten kur minėjau? ar radai kitur? ar išvis jau radai ar dar ne?
    +37061857133 edmas

Naujokas zirniukas is on a distinguished road
    Registracijos data
    Sep 2009
    Amžius
    37
    Žinučių
    41

Pagal nutylėjimą

Citata Edmas rašė čia: Peržiūrėti žinutes
    ir kaip tavo paieškos? ar kreipeis ten kur minėjau? ar radai kitur? ar išvis jau radai ar dar ne?

ką šituo norėjai paakyti? ką kur minėjai ir kur kreiptis turėjau?

+ Reply to Thread

Bookmarks

Rašymo taisyklės