Turiu itarima kad "earthphones" ausinemis siame forume sedintys nesinaudoja.
o del varzos, kuo mazesne tuo geriau....
Jaj klystu pataisykite.
sveiki, as cia dar tik naujokas, bet turiu jums klausima, nes visur berandu tik pokalbius apie koloneles.
Deja ausines (taip manau asmeniskai as) veikia biski kitokiu principu.
norejau pasidometi, i kokius parametrus reikia atkreipti demesi perkant ausines?
kiek turetu buti
Impedance? (cia kiek suprantu varza omais)
beje, jei nesunbku, normaliai ausiniu Impedance koks buna?
P.S.: as kalbu apie ikisamas i ausis (earphones, o ne Headphones).
Naudojama bus su grotuvu, klausant apple lossless, padaryta is FLAC.
Didelis dekui
Turiu itarima kad "earthphones" ausinemis siame forume sedintys nesinaudoja.
o del varzos, kuo mazesne tuo geriau....
Jaj klystu pataisykite.
nan truputuka liudnoka, kad nielas nesinaudoja earphones.
Na bet jau neesme, gavau ausines ir manau kaip man tai net pergeras.
Shure SE530. Emiau vien del kainos, 50£ (nepykit, bet jauciu kad vogtos, nors
ir su deze ir dokumentais). internete telefonu parikrinau kaina, pasirodo islosiu. Tai ir stveriau.
Dabar prasau jusu nuomones apie tas ausines.
visiskas ausu ir klausos gadinimas. o mum liudna kad zmones sitaip zaloja savo klausa....
o kodel klausos gadjnimas?
Siaip tikrai graziai groja.
Ausis gadinsiu vien del to kad earphones?
O tai ka man jungti prie telefono?
todel kad ausiniu membrana dauzo tiesiai i ausies bugneli.
Jei naudoji ausines su protu, tai tikrai niekas nieko negadina.
"Garso Harmonija" - Tikro Garso Namai Klaipėdoje
tai nejau man jas parduoti dabar?
bet ir headphones taip pat kenktu?
Na dekui uz perspejima, neklausysiu visu garsu.
O siaip paties nuomone apie ausines sitas kokia?
Sumokejau tik 50£ nors internete kaina sukasi apie kelis simtus.
Beje, jei jau klausai taip kenkia, tai kam tada tokias gamina?
Manau Shure yra gana rimtas gamintojas, ar ne?
gamina todel kad yra :smt021 tokiu vat paklausa....
visur plaukioja pinigai. o kaikuriem ir ta klausa tarpkitko nereikalinga. bile valina :smt020
na klausa man reikalinga .........
beje jos valina ir gerai, bet ant viso "gazo" neleidziu, smegeneles istirptu
Matau cia visi kategoriskai pries ausines..... tai ka tada muzikos tik namie klausytis?
nu nezinau, kas pries kas uz, bet as tau uz geriau jau sedint autike klausytis GEROS muzikos, nei aplinkiniu murmejimo, dejavimo apie sunku gyvenima ar variklio burzgimo
ausines - pigiausias sprendimas labai kokybiskam garsui. tik su protu garso lygi reikia pasirinkt. o telefonui daugiau kaip 150lt uz ausines moket manau neverta, aisku tavo isigytos ausines nepamaisys kitiems, geresniems garso saltiniams pasiklausyt.
asmeniskai as klausau dabar tik is FLAC formato perdaryta i Aplle lossless, kad tik kuo maziau prarasti kokybes.
Deja Iphone nepalaiko 24bit, o tik 16bit.
neina isspausti max
jus manau geriau zinote, ar labai jauciamai skiriasi kur groja 16 ir kur 24bit muzika?
su telefonais ir visiais kitais nesiojamais nesamonem netikiu kad galima kazka gero isspaust ar ten daug visko ar mazai. duokit pe galva jei priesingai yra, bet netikiu :smt021
groja kaip iš kibiro
Tada labai jau kesitai iseina.....
koks tikslas namie naudoti ausines, jei gali klausytis normaliai?
o jei nesiojama iranga negali atkurti normalaus garso, tada......
ar as kazka nesupratau?
normalu gali, bet tai ir bus tik patogu ir daugiau nieko. man asmeniskai net nepatogu
groja kaip iš kibiro
na man tenka klausytis tik per ausines.
Namie nera kada paklausyt musikos
ne kiek vienas namie gali ipirkt kokybiskos aparaturos ir dar patalpa tinkamai paruost, taigi ausines labai gera alternatyva kas neturi desimciu tukstanciu.
Jei naudojat su telefonu, tai užtenka ir daug pigesnių...
Čia ne reklama - čia nuobodžiaujantiems: www.audiobyminde.com
tiesa, prie telefo pilnai pakaktu ir pigesniu.
Bet eu siomis as galiu klausutis muzikos gana ramiai, t.y. nelsodziant garsiai, nes garza izoliuoja nerealiai. Taigi aplinkiniu visai negirdziu, o muzika groja gana tyliai, ko nepasakyciau apie ausines kurios buvo komplekte prie telefono.
Visgi pasaliniai garsai nervina kai klausai muzikos
Iš patirties galiu pasakyti, kad kiek man teko girdėti, tai iš įkišamų į ausis ausinių geriausiai garsą izoliuoja Koss The Plug. Jos turi tokią kaip kempinę, kuri įkišus į ausį išsiplečia pagal ausies formą.
o man kiek teko klausyti isikisamu ausiniu, tai sony ericsson w800 laisvu ranku iranga - tikrai nerealiai gerai uzkemsa ausi nuo isoriniu gersu
Pas mane ausiniu antgaliai keiciami, tai vietoje guminiu pakeiciau i paraloninius. Suspaudi tarp pirstu, ikisi i ausi. Tai kai issiplecia, nieko is isores negirdeti.
Izoliacija tikrai super.
Bookmarks