Foruma skaitau jau savaite, po pora valandu kasdien, ir tikrai suzinojau daug naujo, turint omeny, kad pries tai nezinojau visiskai nieko. Tikekimes, po kurio laiko jau suprasiu pakankamai.
Kiek jau supratau, muzikos kokybe labai priklauso nuo magnetolos, taigi pradziai noreciau ja ir isigyti. Kiek jau pastebejau, kokybisku magnetolu kainos yra apie 700 lt, tai mazdaug tiek ir zadu jai skirti.
Del stiprintuvo, tai kaip jus patarsit. Kiek maciau, yra magnetolu su jau jose itaisytu stiprintuvu, bet nezinau ar man pakaks jo galios.
O del koloneliu, tai berods i mano passata dedasi 13 cm priekyje, tiksliai nezinau, reikes senas neveikiancias isimti ir pamatuoti.
Taip pat yra abejoniu del subo. Daug kas sako, kad padoriam bumsejimui uzteks ir kokybisku koloneliu priekyje ir gale.
Tai vat, jei per daug nekonkreciai pasakiau arba nusisnekejau tai sakykit, tuomet dar kuri laika skaitysiu ir mokysiuos, nors nenoreciau i si dalyka labai gilintis, nes man jis nera labai idomus, tiesiog noriu klausytis muzikos (atleiskit, jei ka izeidziau).
Bookmarks