SERV.LT - visos svetainių talpinimo paslaugos
nu nevisai, tik galiu pasakyti,kad nei vienas Lietuvis nera tokio nusipirkes,bet ne viena turi tiek Baltarusiai, tiek Latviai!!
![]()
Taip ,tik tai jis yra per sunkus, brangiau gaunasi atsisiusti is JAV, nei nusipirkti is manes!!![]()
Teisingai ,
Bet kiek ju matei pardavime Ebajui???![]()
O uoste isims koks lietuvis ir galesi griauzti nagus
masina uzsisakai is amerikos su pilnu farsu, o pareina - plika - pats esu patyres ir galu nerasi 100%.
Nebent masina konteineryje uzantspauduota ir t.t.
Pats gyvenu Klaipedoje - ir pazystu nemazai kas uoste dirba, tai kol jos daeina iki perekupu is aukcionu ir t.t. jos buna plikos ir t.t. visus subus ir stiprintuvus islupa ir t.t.nebent gerai jei pasiseka praslysti
Net mano kaimynas dar gyresi kokia aparatura susidejo - t.y. islupo is amerikos gabenamu masinu (dirba uoste), taip kad tas variantas labai rizikingas. geriau siust per ebay daugiau sansu gauti.
Beje yra teke pazystamui (kolkas man nenutiko) uzsisakyt masina dauztu priekiu silpnai, o gauti visa suvaryta - subraizyta, suspardyta, islupineta aparatura ir t.t., o pakrove pazystamo akyse sveika (nestipriai dauzta) ir t.t. i laiva - ir metus laiko pasinervines (galu beieskodamas) nusisipjove ir tiek. (nes nebuvo tipo kaltu ir t.t. nes pilnas masinos perdazymas kainavo pigiau nei galu ieskojimas ir barimasis) ir beje ne jam vienam taip nutiko - taip kad kas zada siustis masina ar aparatura masinoje, vertetu pagalvot ir apie ju draudima, nes taip tai rizikinga.
beje jei siunciama konteineriuose tai biski geriau.
Bookmarks