mda, etonus brokuojam.
vibe cia brokuoja kaip supratau, nors tas blackbox 5 labiau patiko uz alpine PDX 1.1000 del to ji itraukiau i sarasa.
mda, etonus brokuojam.
vibe cia brokuoja kaip supratau, nors tas blackbox 5 labiau patiko uz alpine PDX 1.1000 del to ji itraukiau i sarasa.
vienam malonu kai baubia(,,PUČIA"), kitam kai subo nesijaučia, bet dažnuminės apačią palygina, trečiam kai subas greitas ir galingas(spardo šikn@) o kaip yra pas tavo draugelį man beveik 100% aišku.
edited: beja autorius jau manau apsisprendęs ir tik ekonominės situacijos palankios laukia.
Na pdx'as turi savo trukumu ir pliusu, swr irgi, kartu jie groja savotiskai, atvortke teisus, kiekvienas bosa supranta savaip, o tau Cipsas kaip bosas suprantamas ?
Beje, manau neverta "uzsiciklinti" vien ant uzdaros dezes (cia svarbiausia patarejams) - butu geriausia kad temos autorius pasiklausytu. DD tikrai galima rasti panevezyje, alpine manau kad beveik betkuriame mieste. Asmeniskai as, muzikai masinoje nekeliu tokiu reikalavimu kaip muzikai namie - masinoje neimanoma pasiekti tokio lygio kaip namie, o dazniausiai ir muzka buna klausoma "vairuojamoji" kuri kelia upa... kurei reikia daugiau energijotad sakykim alpine swr grojimas fazike mane tenkina. Uztenka ir greicio ir gylio.
Honda Accord CM1 -> Totally Stock
nesu as dd girdejes,bet mano nuomone jie orentuoti i kiekybe o ne i kokybe
sakai neimanoma?kad pasiekt toki lygi kaip masinoje(jei ji brangi ir gerai suderinta) , namie turi buti dar brangesne aparatura ir kruopsciai suderinta o tai mazuma kuriems to reikia. uz ta pacia kaina namie ir masinoje tai dar klausimas kur geriau skambes.tik skirtingas muzikos klausymas namie ir masinoje.pvz uz 10-15 tukst. masinoje jau pakankamai gerai gali skambeti bet namie uz tokia suma tai nieko gero tai tik pradzia geresnio garso link
Bookmarks