vienam malonu kai baubia(,,PUČIA"), kitam kai subo nesijaučia, bet dažnuminės apačią palygina, trečiam kai subas greitas ir galingas(spardo šikn@) o kaip yra pas tavo draugelį man beveik 100% aišku.
edited: beja autorius jau manau apsisprendęs ir tik ekonominės situacijos palankios laukia.
Na pdx'as turi savo trukumu ir pliusu, swr irgi, kartu jie groja savotiskai, atvortke teisus, kiekvienas bosa supranta savaip, o tau Cipsas kaip bosas suprantamas ?
Beje, manau neverta "uzsiciklinti" vien ant uzdaros dezes (cia svarbiausia patarejams) - butu geriausia kad temos autorius pasiklausytu. DD tikrai galima rasti panevezyje, alpine manau kad beveik betkuriame mieste. Asmeniskai as, muzikai masinoje nekeliu tokiu reikalavimu kaip muzikai namie - masinoje neimanoma pasiekti tokio lygio kaip namie, o dazniausiai ir muzka buna klausoma "vairuojamoji" kuri kelia upa... kurei reikia daugiau energijotad sakykim alpine swr grojimas fazike mane tenkina. Uztenka ir greicio ir gylio.
Honda Accord CM1 -> Totally Stock
nesu as dd girdejes,bet mano nuomone jie orentuoti i kiekybe o ne i kokybe
Aš, SQ sistemelių su DD Audio dar nemačiau, jau nekalbu, kad dar negirdėjau.![]()
АвтоЗвук - тяжелая форма заболевания аудиофилии, выражается в стремлении добиться идеального звучания автомобильной аудиосистемы. Лечению не поддается :smt023
sakai neimanoma?kad pasiekt toki lygi kaip masinoje(jei ji brangi ir gerai suderinta) , namie turi buti dar brangesne aparatura ir kruopsciai suderinta o tai mazuma kuriems to reikia. uz ta pacia kaina namie ir masinoje tai dar klausimas kur geriau skambes.tik skirtingas muzikos klausymas namie ir masinoje.pvz uz 10-15 tukst. masinoje jau pakankamai gerai gali skambeti bet namie uz tokia suma tai nieko gero tai tik pradzia geresnio garso link
pvz uz 10-15 tukst. masinoje jau pakankamai gerai gali skambeti bet namie uz tokia suma tai nieko gero tai tik pradzia geresnio garso link[/quote]
jei namine aparatura savadarbe ar deveta,tai pamineta suma tokia sistema padarys kad jokioj masinoj taip negros,jokioj.tad nesutinku.jei kalbame parduotuves kainomis ir apie hi end gaminius pagamintus ne namie,tai ta suma uztektina...na gal geram naminiam grotuvui![]()
Bookmarks