mano pilvas kotais idomiai gurguliuoja. tiesiog gurzgia. gal cja kojos del to kaltos?
jej nesupratai, tai eik ir tikrink, ziurek kas ten. mes gi nematom tavo to subo, ir negalim nieko konkreciai patart.
vat turiu toki suba, koki menesi normaliai pagrojo, o dabar pradejo bludyt, kas gali pasakyt, kdl uzia subas, tiesiog kaukia, kai pareguluoji daugiau suba, uzimo daznis sustipreja, gal integruotas stiprintuvas kaltas???? :smt100
mano pilvas kotais idomiai gurguliuoja. tiesiog gurzgia. gal cja kojos del to kaltos?
jej nesupratai, tai eik ir tikrink, ziurek kas ten. mes gi nematom tavo to subo, ir negalim nieko konkreciai patart.
blin kiek jau istikrinau, magas groja gerai, pakeiciau laidus, ir as noriu zinot patasrimu kas gali but, :smt017
maga keisti bandei? jeigu neisueis ta baika, pamegink laiduku apvynioti linijiniu laidu sarva prie stiprintuvo ir prijungt prie korpuso, gal lineiku izeminimas nusokes. o seip priezasciu gali buti 1000 ir dar 1
Nakamichi CD700II + Dynaudio + vifa + Daytona + ...
teks pabandyt O![]()
em dar draugai sako kad gali buti bedu su elektra, ar tj imanoma?
Ten kur nepažiūrėsi visur elektra, o paskui kai išsiaiškinsi bėdą, draugai tau ir pasakys, kad tą ir turėjo omenį :mrgreen: juokauju. Aš sakau kad tai stipras kaltas.DRAWA08 link=topic=8481.msg87806#msg87806 date=1220554481 rašė čia:
АвтоЗвук - тяжелая форма заболевания аудиофилии, выражается в стремлении добиться идеального звучания автомобильной аудиосистемы. Лечению не поддается :smt023
kazkur matyta zmoniu kategorija, ju nuomone visas problemas isspresti gali storesnis laidas :-DDRAWA08 link=topic=8481.msg87806#msg87806 date=1220554481 rašė čia:
Nakamichi CD700II + Dynaudio + vifa + Daytona + ...
paziek ar i maga ir i stiprintuva gerai mase ateina.
O uzimas (fonavimas) visada buna? Ar tik uzkurus auto atsiranda? :smt017 Man buvo beda su mago lineiku izeminimu, nukalta buvo. Triuksmas buvo labai didelis. :smt026DRAWA08 link=topic=8481.msg87776#msg87776 date=1220539531 rašė čia:
Suba pajunk kur nors kitur ir paziurek ar tas pats ar ne.
juokas juokais, bet storesnis laidas tikrai daznai issprendzia problema :biggrin:Black Scorpio link=topic=8481.msg87810#msg87810 date=1220555356 rašė čia:
storesnis laidas tik itampos bedas issprendzia, ir tai ne visada
groja kaip iš kibiro
Bookmarks