jis muzika groja... vat kur esme... o rimti aparatai nei vienas neturi vidinio stipro...
Kuom jis toks ypatingas kad kaina uzlauzta kaip reikalas ir dar be vidinio stipriako.. 8)
jis muzika groja... vat kur esme... o rimti aparatai nei vienas neturi vidinio stipro...
Tai tu nori pasakyti kad mano senukas clarion dxz 9575 rz groja muzika ir yra rimtas? Ar jis tik savu laiku buvo rimtas?
siaip galvoju kazkaip pakirst ta cda 7998 8) tik dar nelabai zn ar gausis :?
Tuom kad turi optinį išėjimą, varinį korpusą (man atrodo, tiksliai nepamenu), modernų sudėtingos konstrukcijos išvažiuojantį skydelį, galimybę pajungti Nokia telefoną prie displėjaus ir tokiu būdu turėti galimybę skambinti, matyti užrašų knygutę ir tt. Žinoma tai už papildomą mokęstį, man atrodo 800 Lt ar kažkas panašaus. Garso prasme tai aparatas yra CDA-7894 lygmens plius dar kelios funkcijos. CDA-9835R yra net šiek tiek geriau. Žinoma, jeigu reikalinga optika, tada jau kita kalba."Anubis" rašė čia:
SERV.LT - visos svetainių talpinimo paslaugos
Tai ka 9835 yra geriau uz 7998 ? Ta prasme geriau groja? Bet turet toki daikta kaip 7998 butu faina manau visiems. Gal geriau imti 9835 ir nesukti galvos
Jeigu pinigai nespaudžia, mašiną laikai saugiai, nebaisu kad iškals langą, patinka 7998 dizainas, tai žinoma kad galima ją imti. Tačiau jeigu atiduosi pinigus kitų sistemos sąskaita, tada nežinau, dėl skonio ginčytis negalima"Anubis" rašė čia:
va va... priekis tai nenusiima pas 7998... o korpusas tai tikrai varinis - labai sauniai blizga
O ar duoda realios naudos warinis korpusas? ir del kokios tos naudos butent waris pasirinktas?"Robertas-G" rašė čia:
geresnis ekranas pasaliniams ir kenksmingiems elektromagnetiniams laukams... atrodo sitaip... o ju masinoje pakanka i valias...
O blemba labai negerai kad nenusiima snukis . Negaleciau niekur automobilio palikt nei 5 min. O Kaip DVA-7996 ir CDA-7995 irgi snukis nenusiima? Ir dar tas CDA-7995 geriau uz CDA-9835 ar ne?
DVA-7996 nusiima. CDA-7995 amerikinis modelis, nieko apie jį negaliu pasakyti.... Ir apskritai Alpine yra gaydys, pirkit Pioneer arba Nakamuichi :shock:"Anubis" rašė čia:
OBA Geras man patiko
o visgi kaip ten yra
Su gaydžiays ?"Cancel" rašė čia:
kvaishalu uzkramtei?"Artūras-M" rašė čia:
Alaus alaus"KirviZ" rašė čia:
Tai pagaliau issiliejai ir pasakei visa tiesa apie Alpine? :wink:
Ar cia tik siaip jau "uz.." tas zodis Alpine ir Alpine kasdien?
Bet jei nesunku nors po kelis zodzius tamstos apie seniau isvardintus modelius! 8)
Tai kad viską ką žinojau gero, tą jau pasakiau :shock:"Anubis" rašė čia:
Bookmarks