Kas gali pasakyti savo nuomone apie Boston Acoustics PS 6.53 komponentus 3 juostu? Zinoma ne kokius straipsnius komentuot o realiai ar esat kas klause? Minusai pliusai ir t.t.
P.S. Lietuvoj turbut ju nenusipirksi bet galima ir is kitur parsitempt..
Kas gali pasakyti savo nuomone apie Boston Acoustics PS 6.53 komponentus 3 juostu? Zinoma ne kokius straipsnius komentuot o realiai ar esat kas klause? Minusai pliusai ir t.t.
P.S. Lietuvoj turbut ju nenusipirksi bet galima ir is kitur parsitempt..
kazkada teko klausyti. toje sistemoje kur klausiau paliko kiek saltoko, tokio amerikonisko garso ispudi, man primine MB Quart polipropileniniais difuzoriais. manycau tiktu agresyvesnei muzikai del savo neikyraus skambesio, pvz rokui ir panasiai, bet rezultate paliko nebloga ispudi. paciam montuoti neteko, idomu butu pabandyti, is kitos puses, uz tokia suma kiek jie kainuoja (o kainuoja kiek pamenu nemazai) Lietuvoje yra didziulis pasirinkimas tikrai geru garsiakalbiu, manau bet kuri rimciau prekiaujanti firma turetu ka pasiulyti su savomis rekomendacijomis kaip elgtis vienu ar kitu atveju pagal tavo biudzeta ir klausoma muzika. ypac jei ketini montuotis ne pats, tai tikrai verciau tartis vietoje, gal dar kazka palankesnio sutarsi...
zodziu sekmes!
Na siaip tai as jau ju laukiu kada parves. Ir pats tikrai ju nemontuosiu. Beto kaip minejai as klausau butent roka, todel man ir reikia to detalumu. O del kainos tai as nemanau kad uz tokia suma rasiu kazka panasaus (1650lt) turint omeny kad cia pro serijos. Dar domejausi Morel Elate 6 bet kai pamaciau cia jusu arsia diskusija apie juos tai ir atsisakiau tos minties;] na dar DLS Iridium 6.3 ir Focal Utopia 165w3 ziurejau bet ju kainos jau ~2000lt ir ~2800Lt. Ne ka pigiau nei Lietuvoj.. Zodziu jei turi dar kokiu patarimu rasyk kol dar nenupirkti mano Bostonai;] Dar galiu pakeist savo sprendima(iki 04.12.15). Visgi ne vienai dienai dediesi tai norisi kaip geriau (jau simto kito lt nebeskaiciuoji). Zinau as pagal save: jei nutariu kazka pirkt butinai pasiulo kazka geriau (zinoma dazniausiai ir brangiau), todel biudzetas tam reikaliu kartais net padvigubeja;]
Dar viena klausyma prie to pacio nereciau uzduot.. JVC KD-SH9101 ir JVC - DV5000 jie kuo nors daugiau skirisai iskyrus kad antrasis dvd palaiko ar ne? Nes kaip tik tokia galva (dv5000) ir zadu deti.
INXS> as juk minejau..viskas nuo ateities viziju priklauso.... :P
Kieta akustika...Sisters of Mercy - griesh puikiai!
+ 370 682 19776
www.carsystems.lt
O kokia kaina ju? Tikrai verti demesio garsiakalbiai!"INXS" rašė čia:
Che che che, mano žmonai kailiniai, o toliau tarsimės :smt040"INXS" rašė čia:
SERV.LT - visos svetainių talpinimo paslaugos
Toks didelis ir wis dar zmona rupiniesi, saunuolis :wink: respect"Artūras-M" rašė čia:
Jei tu apie Morel'ius Elate 6 tai as(sau) gauciau uz ~1250Lt. Lietuvoj uz tiek nepaimsi.."Tesla" rašė čia:
Na jei atvesi 10 potencialiu pirkeju tai tada bus kalba ir apie kailinius tavo zmonai. Na o uz pinigus ir dabar galiu pasiulyt ne tik zmonai bet ir tau;]] O gal padarom barteri;] tu man aparatura sumontuoji as tavo zmona susildau (kailiniu pagalba);]]]]]]"Artūras-M" rašė čia:
O tai cia 2 ar 3 juostu butu? Siaip puikus garsiakalbiai, ir uz tokia kaina net nereikia svajot lietuvoj paimt... Ir galios turi, ir kokybes!"INXS" rašė čia:
tai jei cia 2 juostu tai ne stebuklas, kad apie 1300lt sumokesi, nes jie ir pas mus apie 1600lt kainuoja, bent as matau pagal kataloga... tai dar pagalvok apie nuolaida ir dar, kad kaip pirksi ne lietuvoj ir vesi pas kita instoleri tai jis brangiau vistiek lups, negu ten pat pirkes, bent as taip manau :wink:
Pats turejau omeny 3 juostu bet yra Elate serijos ir 2."Tesla" rašė čia:
http://www.morel.co.il/car.htm#
http://www.autogarsas.lt/garsiakalbiai_morel.htm
Lietuvoj ir 2 juostu uz tokia kaina nenusipirksi ka jau kalbet apie 3..
Na bet man ne lituose esme. Reikalas tame kad niex realiai negali pasakyt kuri sistema is mano vardintu verta demesio ir zinoma litu. Dar tiesa Rainbow Vanadium buvau nuziurejas, bet ten jei neklystu 2 juostu. Gal kam teko klausyt?
Paieskok rusu psl. morel elate 6 ir pamatysi (aisq jei rasi) kokios kainos tu 3 juostu (ka tik ziurejau 1300Lt ant 50lt brangiau nei pries sav.). Na o is ten yra kas man parveshtu todel nemanau kad lietuvoj verta permoket 1000lt."AND" rašė čia:
Beto siulau pasiziuret Rainbow CS 365 P Vanadium http://007.shop.by/824.html ir palygint su lietuvos kainom. Beje noreciau jei kas daugiau zinot apie juos nei is paveixliuko kad parasytumet. T.y. isbandet.
kas liecia tris juostas is esmes, tai yra labai sunkiai suvaldoma, be to, labai priklauso nuo automobilio ir garsiakalbiu montavimo vietos. ne visoms masinoms butinos tos trys juostos. siaip pagal viska tie bostonai neblogi, tik nereikia orientuotis i pavadinima "pro"o morel elate 6 trijuosciams jie tikrai neprilygs, aisku valinti turetu geriau, bet morelio auksti tikrai geri, jiems sunku rasti analogu (net neziurint i kaina). del rainbow nezinau, nieko nepatarsiu, Focal utopiju trijuosciu man viduriai nepatinka, o kaip dvijuostis komplektas jie neblogai. o apskritai as asmeniskai tris juostas daryciau is atskiru garsiakalbiu, atrinktu pagal muzika ir likusia sistema - taip pigiau ir efektyviau!
Nieko sau, jam dar aparatūrą plius dešimt klientų :shock: Bambutė nepliš tada nuo tokios aparatūros ? Ar tu čia mus lochais laikai ? :shock: Jei laikai, tai ir toliau laikyk :-D Tada kai tu man atvesi dešimt potencialių klientų, tada galėsikm kalbėti apie barterį :rock:"Artūras-M" rašė čia:
Na manau kalbam skirtingai. Aparaturos niex ir nepraso o tik ja sumontuot.. Nebent tu montuoji taip stebuklingai kad visiems bambutes plysta;]]] O del lochu tai nieko as nelaikau jei tau taip pasirode.."Artūras-M" rašė čia:
Tai pasidomėk, biskį daugiau apie Artūrą-M ;-) ir apie jo darbus. Pradžiai gal užteks ir forumą perskaityti :-D"INXS" rašė čia:
Robertai jei nesunku parasyk is tu vardintu kokius rekomenduotum aukstus, vidurius ir t.t. Siaip muzika jau rasiau kad pagrinda sudaro rock stiliaus. Na zodziu vokalui ir gitaru skambejimui pirmenybe. O techno ir visa kita kas tikrina plasmasiu tvirtuma man kaip ir neaktualu. Del auto tai dar pats net nzn nes siuo metu zadu parduo Renault Laguna (o ten idet gana padoriai galima), todel tixlios auto ir neparasysiu. Siaip kalbant apie laguna manau reiktu durelese daryt dviguba podiuma o i stoikes cikus. Ok laukiu komentaru ir pasiulymu. Aciu"Robertas-G" rašė čia:
Na manau kalbam skirtingai. aparatūros niex ir neprašo o tik ja sumontuot.. Nebent tu montuoji taip stebuklingai kad visiems bambutes plyšta;]]] O del lochu tai nieko as nelaikau jei tau taip pasirodė..[/quote]
Tai pasidomėk, biskį daugiau apie Artūrą-M ;-) ir apie jo darbus. Pradžiai gal užteks ir forumą perskaityti :-D[/quote]
Na as tikrai nenuvertinu jo sugebejimu. Tik tox paprastas dalykas jox zmogus nepadarys geriau nei zmogus isvis gali padaryti. Paprasciausiai atsakiau i jo replika;/ (aisq geriau but isgirst patarimu..)
kazkur forume, jau arturas-s minejo lygtais is ko darytu trijuoste sistema, pasieskok
Gaila kad vieni profai ta gamini giria kiti peikia, tai reikia ieskot nors keliu vieningu(nors siek tiek) nuomoniu. Nes pats kaip ir galimybes paklausyt neturiu ir turbut neturesiu.. Ir labai gaila kad ta nuomone dazniausiai sutampa su tuo kuo prekiauji. Aisq pasakysit kad geriausiai ta gamini zinot, bet yra ir tokiu kas savo aparatura atsiveza montuot tai tokios atmazkes nelabai tinka;/"AND" rašė čia:
va cia ir yra tikru profu beda, kad labai (kas keisciausia patys to nenoredami ar net vengdami) prie vieno ar kito prisirisa. islikti kiek imanoma objektyviam yra be galo sunku... o didziausia tragedija tame, kad net nera laiko normaliai viska issibandyti, palyginti... tai ir gaunasi, kad darbo diena baigiasi apie 23.00 val, nes kitaip nieko nenudirbtum ir nesuzinotum, o tada jau pralaimetu klientai, pats instaliatorius ir t.t."INXS" rašė čia:
isvada sena kaip pasaulis: paroje 24 valandu ryskiai per mazai...nors kai studentavau, atrode net per daug... :drinkers:
![]()
Na as studentas bet man per dauk nepasirodo. :-D Ir mano aplinkiniam kaskaip taip pat."Robertas-G" rašė čia:
nu cia kaip kam... as studiju pradzioj dar nedirbau, tai ir alaus suspedavau vos ne kasdien isgerti... :-D :drinkers: :drinkers: :-D
Jo jo, pagal save tikriausiai spręndi"Robertas-G" rašė čia:
Per metus jau trim dievam meldeisi, kada ketvirtas bus ?
![]()
nugi turbut girdejai apie tokia sventa trejybe, kazkaip ketvirto ten niekas neminejo :-k :-D"Artūras-M rašė čia:
Na na"Robertas-G" rašė čia:
![]()
Dar toks klausimelis. DLS Iridium 6.3 sistemoj geriau palikt UR1 ar keist i morel MT23 ?? Gal ir durnai skamba klausimas bet noreciau kad kas atsakytumet. Ziuriu diskusija apie Bostonus jau issemta(nes niex nieko apie juos nezinot..), tai gal ir as atsisakysiu tos idejos juos pirkt..
galiu tvirtai pareiksti kad verta - pats lyginau is keliu kartu (kad nebutu vien tos dienos ar tos nuotaikos ispudis). visa kita manau gali drasiai likti...
Bookmarks