Citata "Audrūnas Venskaitis" rašė čia:
Aga....va ka ir sakau - galima uz 700 lt trijuoste priverst dirbt kaip uz 3000 lt.. Tik viska reikia teisingai padaryt....vo :lol:
Che che, va į temą :

Ateina karvė į parduotuvę.
Karvė > karvutės saldainių turit ?
Pardavėjas > turim
Karvė > su popieriukais ar be popieriukų ?
Pardavėjas > su popieriukais ponia, o jum be popieriukų reikia ?
Karvė > taip, man kilogramą be popieriukų.

Na pardavėjas dantim griežia, bet išvyniojo visą kilogramą saldainių. Na ko dėl klientų nepadarysi....

pardavėjas > prašau ponia kaip norėjot, be popieriukų kilogramas
karvė > ačiū, jūūūs (panašu į mūūū) labai malonus, aš rytoj vėl ateisiu tų pačių

Karvė mandagiai padėkoja, atsisveikina ir išeina. Pardavėjas nusikeikė ir nuėjo išvynioti visus „karvutės“ saldainiusf Klientas visada teisus....
Ateina karvė kitą dieną į parduotuvę.

karvė > karvutės saldainių turit ?
pardavėjas > turim ponia, o jum be popieriukų ?
karvė > man su popieriukais tris kilogramus prašaū

Pardavėjas mintyse burnodamas save, karvę, tą dieną kada pradėjo dirbti pardavėju, kada gimė ir visas kitas dienas, suvyniojo atgal tris kilogramus saldainių ir šypsodamasis gana kreiva šypsena grįžo prie prekystalio.

pardavėjas > prašau ponia su popieriukais, specialiai jums :evil:
karvė > labai jums ačiūūū, aš ryt vėl pirksiu :twisted:

Susimoka, mandagiai atsisveikina ir išeina. Pardavėjas atsikvėpė, nusibraukė prakaitą ir nuėjo saldainius į popieriukus vynioti. Dabar jis nuspręndė pusę saldainių palikti su popieriukais, pusę be.
Kitą dieną vėl ateina karvė, pardavėjas iš karto nutaiso šypseną pasitinka karvę prie durų, vsie diela....

pardavėjas > ponia, jums saldainius su popieriukais ar be popieriukų ?
karvė > be popieriukų, bet ne karvutės, o ananasinių prašau... jūs toks mielas :smt061

Manau pardavėjo reakcija turėtų būti aiški visiems

:-D