Na jei tau parkes ima kad ne is taves perku taip ir sakyk bet kai man parduosi nauja dziuvesi 9101 uz 750lt o dls iridiumus uz 2000Lt. tada ir kalbesim o dabar renkuosi ten kur pigiau. Kaip tau atrodo kodel eilinis zmogus turintis vidutines pajamas eina pas mane pirkt kailinius o ne i nijole pvz? nes as galiu pasiulyt analogiska preke per pus pigiau. o del garantiju ir kokybes tegul sprendzia pirkejas. Nes mano nuomone gali but subjektyvi. Kalbu tik apie tai ka realiai gali pastebet ir tu ir as ir kas yra akivaizdu. Todel kalbet kad mazai uzdirbat prekiaudami tokio kainom manau neverta. Tai jei mano preke per pus pigesna tai gal man pradet verkt kad as labdara uzsiimu??? Zmones jei kazkuo uzsiimat vadinasi turit ir naudos. Taigi ir pats gali alpinas ir visa kita parsitempt is kokiu latviu(aisq nzn ir taip is kur vezi-perki), px kad brangiau bet gi arciau, visgi kaimynai ir bal bla bla (baltijos valstybe kur tavo patrijotizmas??). Tai va, biski pakramtom ka kalbam ir nereik cia parintis del beleko."Artūras-M" rašė čia:

Reply With Quote
Bookmarks