+ Reply to Thread
Rodyti rezultatus nuo 1 iki 5 iš 5

Tema: Žiema

Savas Anubis is on a distinguished road
    Registracijos data
    Feb 2004
    Vieta
    Vilinius
    Žinučių
    288

Pagal nutylėjimą Žiema

Labas!
    Jei jau prakalbom apie ziema tai norejau idomumo delei paklausti-issiaiskinti,koks yra poveikis salcio-ziemos audiosistemai. Kazkaip kai budavao saltos ziemos dienos apie -20c, tai net maga kazkaip gaila junti, ir garsa didinti kad kalonkiu kokia membrana ar dar kas netruktu iskart uzplesus volume? :-D Ar yra kiek nors tiesos mano pamanymuose? Nes kazkaip po praeitos ziemos vienas stiprius suruko :cry:

vietinis Artūras-M will become famous soon enough Artūras-M will become famous soon enough Artūras-M will become famous soon enough Artūras-M will become famous soon enough Artūras-M will become famous soon enough Artūras-M will become famous soon enough Artūras-M's Avatar
    Registracijos data
    Oct 2003
    Vieta
    Kaunas
    Amžius
    63
    Žinučių
    5,660

Pagal nutylėjimą Žiema

Citata "Anubis" rašė čia:
    Labas!
    Jei jau prakalbom apie ziema tai norejau idomumo delei paklausti-issiaiskinti,koks yra poveikis salcio-Žiemos audiosistemai. kažkaip kai budavao saltos Žiemos dienos apie -20c, tai net maga kažkaip gaila junti, ir garsa didinti kad kalonkiu kokia membrana ar dar kas netruktu iskart uzplesus volume? :-D Ar yra kiek nors tiesos mano pamanymuose? Nes kažkaip po praeitos Žiemos vienas stiprius suruko :cry:
    Be abejo reikia prašildyti bent 10 minučių. Ypač tai galioja subam ir priešbosiam dirbantiem dėžėse. Stiprintuvui iki lemputės, jeigu jis ne šlapias....
    SERV.LT - visos svetainių talpinimo paslaugos

Registracijos data
    Feb 2004
    Vieta
    Vilinius
    Žinučių
    288

Pagal nutylėjimą Žiema

Pas mane vienas stiprius buvo slapias praeita ziema tai dabar jau nebeveikia! :cry: Durna masina per kazkur leidzia vandeni ir varpa tiesiai ant stipriaku. Gal ir nekiaura bet visa bagazine lasiukais nuseta, Atrodo taip kaip kondenstas kazkox bl.. :?

Savas SerZ is on a distinguished road
    Registracijos data
    May 2004
    Vieta
    Vilnius
    Žinučių
    609

Pagal nutylėjimą Žiema

pas mane irgi bagazinej akvariumas... nzn ka daryt - padariau dviguba dugna, stiprus pakeliau dar ir nuo ju - ziuresim. o siaip tai ketinu nx uzhermetint visas imanomas vietas ir bus ramu

Registracijos data
    Feb 2004
    Vieta
    Vilinius
    Žinučių
    288

Pagal nutylėjimą Žiema

Pas mane atiteka nuo kazkur arba kaip sakiau kaupiasi kondensatas ir lasa butent ten kur stovi stipriai . Krc ziema buna ledas gali ziurkes eiti ciuozineti :twisted: .

+ Reply to Thread

Bookmarks

Rašymo taisyklės