O nenori iš interneto parsisiūsti sau mago Manual'a. Ten tikrai bus atsakymas ir daugybė galimybių, kurių tu gali nežinoti. :angel:
hi, toks klausimelis iskilo: kaip su pulteliu keitineji ekrano grafika, tai visi paveiksliukai (vaizdeliai) paskieicia ir vel is naujo eina, o jei su pacia mage reguliuoji, tai eina visi is eiles, tik ant galo dar buna pora tusciu ( parasyta simple1, simple 2) tai gal kazkaip dar galim isedet kokiu tik nori? magas deh 6900. dekui uz ats artyman:
P.S. esu girdejas, kad daugeli aparaturos kuri yra su cd galima atnaujint, irasius i kompakta naujesnius driverius ir paleidus per aparata. gal ir cia taip :question:?
O nenori iš interneto parsisiūsti sau mago Manual'a. Ten tikrai bus atsakymas ir daugybė galimybių, kurių tu gali nežinoti. :angel:
АвтоЗвук - тяжелая форма заболевания аудиофилии, выражается в стремлении добиться идеального звучания автомобильной аудиосистемы. Лечению не поддается :smt023
galvojau, kad seip gal kas gali zinot,o ten lb daug rastlevos, tai turbut teks paciam sniukstineti, gal ir pavyks ka atrast
tai pirmiausia turinį gali perskaityti.
manuale is vis nieko... net apie pacia grafika nieko neradau :dauzau:
vadinas neina jei neradai...ir ner cia ko nervuotis o siaip nematau tolko is to atnaujinimo...pas mane eina.. aprasyme net internete parasyta is kur parsisiust softa ir kaip ka daryt...bet kad as i mago oled ekrana ziureciau kaip filma tai ka as zinau...
o man patktu atsinaujint bent biski nauju vaizdu, nes nusibosta tas pats per ta pati... o is kur siunti, gal ir pas mane eina, tik neraso? :winkle:
o aplamai ju isjunkti neina?coolerys link=topic=8746.msg91097#msg91097 date=1224009662 rašė čia:
eina, bet idomiau, kai kasnors juda :biggrin:
tai reikia ne alkoholio nepardavinet o uzdraust grafikas maguose. va kur vairuotojai ziuri vaziuodami artyman:
groja kaip iš kibiro
http://pioneer.jp/car/pclink3b/ as is cia progse parsisiunciau ir darausi pats paveiksliukus O
ok dekui, bandysiu ir as :supz: o vaziuodamas neziuriu :whistle: :biggrin:
ta failiuka irasai i cd, ikisi i maga ir fsio, ar dar kanors reikia daryt? :question:
nes jei taip tai tada pas mane turbut neina, nes idejus cd raso no audio...
kazkuriuos migtukus reik ispaust kad ikeltum visa tai i maga, nepamenu kokiuscoolerys link=topic=8746.msg91269#msg91269 date=1224185581 rašė čia:
mano modeliui tai kai magas isiungtas reikia laikyt nuspaudus entertainment mygtuka (ent)...tada atsidaro panele ir papraso idet kompakta
bandysiu dar karata :biggrin:
parasyta tipo isjungti maga ir laikyti ent ir nieko man laikiau paie 2 min nieko nesidaro ... kas gali buti ? galva p80mp
susiradau reike ent ir display laikyti :boohoo:
Bookmarks