+ Reply to Thread
Rodyti rezultatus nuo 1 iki 30 iš 120

Tema: T,D klases stiprintuvai

Hybrid View

Doktorantas JoJo is on a distinguished road JoJo is on a distinguished road JoJo is on a distinguished road JoJo's Avatar
    Registracijos data
    Feb 2007
    Vieta
    UK
    Amžius
    26
    Žinučių
    1,470

Pagal nutylėjimą

Nu matau diskusija pikta Seip jis ebay kainuoja su siuntimu i lietuva 80lt dar muitas jai ne dovana darys Siuo momentu jis mane tenkina kolkas...O lyginti si mazyli su tais grandais kurie pamineta,manau neverta...Visai sistemai manau jo sunkiai uzteks,del vatu stygiaus...Siuo metu pas mane sistema biudzetine ir jo pakanka...Kai vel saus man i galva perdaryt viska manau pakeisiu...
    2007 Alytus SQ Entry 1 Pls.
    2008 Alytus SQ Experienced 3ch 1 Pls.
    2008 Kaunas SQ Experienced 5ch 1 Pls.

IPod

beausis :) manacas is on a distinguished road manacas is on a distinguished road manacas is on a distinguished road manacas's Avatar
    Registracijos data
    Jul 2007
    Vieta
    Calgary, Canada
    Amžius
    41
    Žinučių
    895

Wink

Nu čia ir karšta diskusija užvirė )) Kolektyvas, gyvenkime draugiškai, padarot testuka ir santykiai bus išsiaiškinti, kas kam groja ir kas kam negroja Beje, nors aš šių stiprintuvų neklausęs, bet manau, jo pasirinkimas biudžetinei sistemai bus geriau, nei kokio lievo megaspyrio ar dar bala žino ko Taip kad, šis stiprintuviukas manau gali būti puiki pradžia pradedeančiaja MUZIKOS klausytojui, kuriam litu truksta iki rimto daikto Ar aš klystu?

Aktyvus marko can only hope to improve
    Registracijos data
    May 2007
    Vieta
    Kaunas
    Žinučių
    297

Pagal nutylėjimą

Citata JoJo 0 rašė čia: Peržiūrėti žinutes
    Nu matau diskusija pikta Seip jis ebay kainuoja su siuntimu i lietuva 80lt dar muitas jai ne dovana darys Siuo momentu jis mane tenkina kolkas...O lyginti si mazyli su tais grandais kurie pamineta,manau neverta...Visai sistemai manau jo sunkiai uzteks,del vatu stygiaus...Siuo metu pas mane sistema biudzetine ir jo pakanka...Kai vel saus man i galva perdaryt viska manau pakeisiu...
    nekubek daryt isvadu su neypatingu grotuvu.Daiktas tikrai laabai gerai grojantis.Savo laiku ir daug komponentu ir neblogu praleidau pro pirstus,tiesiog kai kisi daikta ir prasta sistema ir gauni sh deje.O kainu ju kaip ir paciu ta2020 yra ivairiu,nuo paciu paprasciausiu kitaisku uz 60lt iki 200eur rimtos firmos kaip pvz
    http://www.tnt-audio.com/ampli/trends_ta10_e.html na cia jau ta2024,masinai tinkamesnis ta2020 maitinimo atzvilgiu
    jie tobulinasi kaip ir visi daiktai.pati mikruske is saves afigena net neziurint i kaina.Kai desiu sistema i masina ,o tai matau uztruks-nors ir viska turiu-desiu t-amp
    Last edited by marko; 2009-08-11 at 10:13 AM.

Doktorantas JoJo is on a distinguished road JoJo is on a distinguished road JoJo is on a distinguished road JoJo's Avatar
    Registracijos data
    Feb 2007
    Vieta
    UK
    Amžius
    26
    Žinučių
    1,470

Pagal nutylėjimą

Nu grotuvas dabar del praktiskumo O tikrai buvau pabandes ir su geru grotuvu ir su dabar esanciu...Seip as jau minejau jis mane tenkina,siuo metu...Nezinau kas bus ateityja...O as kalbu butent apie toki :
    http://global.ebay.com/Ver_PCB_25wat...361401781/item

IPod

"Garso Harmonija" Jazzas will become famous soon enough Jazzas will become famous soon enough Jazzas will become famous soon enough Jazzas will become famous soon enough Jazzas's Avatar
    Registracijos data
    Aug 2007
    Vieta
    Klaipėda
    Amžius
    42
    Žinučių
    723

Pagal nutylėjimą Tik nemuškit

Atsiprašau, kad įsiterpiu į grandų diskusijas, o bet tačiau, kur lietuviškos raidės?

Registracijos data
    May 2007
    Vieta
    Kaunas
    Žinučių
    297

Pagal nutylėjimą

Citata Jazzas rašė čia: Peržiūrėti žinutes
    Atsiprašau, kad įsiterpiu į grandų diskusijas, o bet tačiau, kur lietuviškos raidės?
    Labai gerai ,kad sudrausminai eh tie forumai ir skubėjimas... Nors į grandus tikrai nepretenduoju ir juo nesidedu,medžių tik padaugėjo

Savas ZaXaS is an unknown quantity at this point ZaXaS's Avatar
    Registracijos data
    Feb 2007
    Vieta
    Vilnius-Siauliai
    Žinučių
    539

Pagal nutylėjimą

Jo jo, as neperseniausiai gavau ispejima uz panasia kalba Moderatoriu draugai ir pazystami turbut ju negauna

Na tikiuosi neteks naujo nick'o kurtis, nes laptopo klaviatura - nesutverta lietuvisko raidem

Marko, kaip cia yra, katik sakei, kad c910 - nieko gero, dabar sakai, kad cia kaip ir neblogi daiktai?

Registracijos data
    Feb 2007
    Vieta
    UK
    Amžius
    26
    Žinučių
    1,470

Pagal nutylėjimą

As asmeniskai siuo momentu ir galimybes neturiu,rasyt lietuviskom raidem...Ir jai gausiu,bauda ar kaska panasaus tebunie...

Ps. Bet manau pagalba,zmogui ir nukreipimas tinkama linkme yra svarbiau,negu nepadeta varnele ant s. (Beabejo nesitoja temoja)

IPod

Savas ZaXaS is an unknown quantity at this point ZaXaS's Avatar
    Registracijos data
    Feb 2007
    Vieta
    Vilnius-Siauliai
    Žinučių
    539

Pagal nutylėjimą

Patikslinsiu: sakei, kad "c90 gajdys", o c910 neblogas daiktas.... Ar jie neturetu buti labai panasus?

Registracijos data
    May 2007
    Vieta
    Kaunas
    Žinučių
    297

Pagal nutylėjimą

Citata ZaXaS rašė čia: Peržiūrėti žinutes
    Patikslinsiu: sakei, kad "c90 gajdys", o c910 neblogas daiktas.... Ar jie neturetu buti labai panasus?
    c90 neturėjau,c910 tik,be to praleidai esminius žodžius-LYG IR neblogas.Gaidys totalus tas c910 mano asmenine nuomone.Jei ji kam neidomi ne mano bėdos.

Ekspertas/EMMA Lietuva atvortke will become famous soon enough atvortke will become famous soon enough atvortke will become famous soon enough atvortke will become famous soon enough
    Registracijos data
    May 2004
    Vieta
    Vilnius
    Amžius
    35
    Žinučių
    3,235

Pagal nutylėjimą

As asmeniskai siuo momentu ir galimybes neturiu,rasyt lietuviskom raidem...Ir jai gausiu,bauda ar kaska panasaus tebunie...

Ps. Bet manau pagalba,zmogui ir nukreipimas tinkama linkme yra svarbiau,negu nepadeta varnele ant s. (Beabejo nesitoja temoja)
    Juk įdiegti lietuvių kalbą užtruks mažiau nei parašyt postą vieną.
    www.audiokonkurentai.lt
    864886688
    tiesiog atsuktuvas

Registracijos data
    Feb 2007
    Vieta
    UK
    Amžius
    26
    Žinučių
    1,470

Pagal nutylėjimą

Citata atvortke rašė čia: Peržiūrėti žinutes
    Juk įdiegti lietuvių kalbą užtruks mažiau nei parašyt postą vieną.
    Sitame kompiuterija as diekti nieko negaliu,nes jis nera mano asmeninis...O laiko as prie jo praleidziu daugiausiai...

IPod

Registracijos data
    May 2007
    Vieta
    Kaunas
    Žinučių
    297

Pagal nutylėjimą

Nu grotuvas dabar del praktiskumo O tikrai buvau pabandes ir su geru grotuvu ir su dabar esanciu...Seip as jau minejau jis mane tenkina,siuo metu...Nezinau kas bus ateityja...O as kalbu butent apie toki :
    http://global.ebay.com/Ver_PCB_25wat...361401781/item
    zinom apie kuri kalbi nesijausk apgautas,kiek sumokejau uz tiek ir atidaviau.atpigo dabar matau.
    Kas liecia grotuvus,buvo pas mane atrodo lyg ir neblogi aparatai drx9255,sony c910 ir kiti.neblogas ypac pirmas.Bet ir ne panaceja standartiniam variante.Tad taip ir buna jau kisi toki aparata nu galvoji dabar tai bus galutiniam variante tenka nusivilt.

Registracijos data
    Feb 2007
    Vieta
    UK
    Amžius
    26
    Žinučių
    1,470

Pagal nutylėjimą

Nu suprask kad as daug geru daiktu turejas ir zinau ko as noriu ir nebeklausau kas ka sako...

Man nera svarbu uz kiek as ji pirkau nes nepermokejau tikrai Laiko sutaupiau...kiek as permokejau tai normaliu pietu,nepavalgysi

IPod

Registracijos data
    May 2007
    Vieta
    Kaunas
    Žinučių
    297

Pagal nutylėjimą

Nu suprask kad as daug geru daiktu turejas ir zinau ko as noriu ir nebeklausau kas ka sako...

Man nera svarbu uz kiek as ji pirkau nes nepermokejau tikrai Laiko sutaupiau...kiek as permokejau tai normaliu pietu,nepavalgysi
    Dėl pietų tai taikliai
    O tema sukurta ,kaip pats tolka sakė daug maž pradinukam,kad būtų puikus startas ir nebrangus.
    Nors asmeniškai aš jau išbandęs šį reikalą nebematau prasmės kažko kito mašinai ieškot (kaip ir idealaus garso mašinoje) tiesiog viduriuko reikia bent 88db realių tada jis rėks taip kad daugiau W ir nereikės.Nematau šitoj vietoje jokio Audisono pranašumo.

+ Reply to Thread

Bookmarks

Rašymo taisyklės