+ Reply to Thread
Rodyti rezultatus nuo 1 iki 30 iš 120

Tema: T,D klases stiprintuvai

Hybrid View

Aktyvus marko can only hope to improve
    Registracijos data
    May 2007
    Vieta
    Kaunas
    Žinučių
    297

Pagal nutylėjimą

Citata JoJo 0 rašė čia: Peržiūrėti žinutes
    Nu grotuvas dabar del praktiskumo O tikrai buvau pabandes ir su geru grotuvu ir su dabar esanciu...Seip as jau minejau jis mane tenkina,siuo metu...Nezinau kas bus ateityja...O as kalbu butent apie toki :
    http://global.ebay.com/Ver_PCB_25wat...361401781/item
    zinom apie kuri kalbi nesijausk apgautas,kiek sumokejau uz tiek ir atidaviau.atpigo dabar matau.
    Kas liecia grotuvus,buvo pas mane atrodo lyg ir neblogi aparatai drx9255,sony c910 ir kiti.neblogas ypac pirmas.Bet ir ne panaceja standartiniam variante.Tad taip ir buna jau kisi toki aparata nu galvoji dabar tai bus galutiniam variante tenka nusivilt.

Doktorantas JoJo is on a distinguished road JoJo is on a distinguished road JoJo is on a distinguished road JoJo's Avatar
    Registracijos data
    Feb 2007
    Vieta
    UK
    Amžius
    26
    Žinučių
    1,470

Pagal nutylėjimą

Nu suprask kad as daug geru daiktu turejas ir zinau ko as noriu ir nebeklausau kas ka sako...

Man nera svarbu uz kiek as ji pirkau nes nepermokejau tikrai Laiko sutaupiau...kiek as permokejau tai normaliu pietu,nepavalgysi
    2007 Alytus SQ Entry 1 Pls.
    2008 Alytus SQ Experienced 3ch 1 Pls.
    2008 Kaunas SQ Experienced 5ch 1 Pls.

IPod

Aktyvus marko can only hope to improve
    Registracijos data
    May 2007
    Vieta
    Kaunas
    Žinučių
    297

Pagal nutylėjimą

Citata JoJo 0 rašė čia: Peržiūrėti žinutes
    Nu suprask kad as daug geru daiktu turejas ir zinau ko as noriu ir nebeklausau kas ka sako...

Man nera svarbu uz kiek as ji pirkau nes nepermokejau tikrai Laiko sutaupiau...kiek as permokejau tai normaliu pietu,nepavalgysi
    Dėl pietų tai taikliai
    O tema sukurta ,kaip pats tolka sakė daug maž pradinukam,kad būtų puikus startas ir nebrangus.
    Nors asmeniškai aš jau išbandęs šį reikalą nebematau prasmės kažko kito mašinai ieškot (kaip ir idealaus garso mašinoje) tiesiog viduriuko reikia bent 88db realių tada jis rėks taip kad daugiau W ir nereikės.Nematau šitoj vietoje jokio Audisono pranašumo.

+ Reply to Thread

Bookmarks

Rašymo taisyklės