Nereik prisikabinėt prie žodžių ir ieškot kabliukų ten kur jų nėra.Galų gale paskui jau ir dar aiškiau išsireiškiau.O argumentuot kažką kas liečia garsą per kabelį sunku-reik klausytNebent techninius nuansus,bet ir jie ne viską pasako.
Tad jei yra noras įsitikint jis geras ar ne nusipirk ar pasiskolink ir išbandyk.Bet net ir tada ,jei sistema poprastė neišgirsi visko ką jis gali,žodžiu uždaras ratas iš kurio reik stengtis išbrist.
Man asmeniškai nekilo noras jo net perdaryt įsidėjęs po to senuką clarion 9175r išgirdau bent kažkokias užuominas į naturalumą.Galų gale tema ne apie tai.
Kai bus daugiau žmonių išbandžiusių ta2020,galų gale extreemas įsitikins ,kad pirmas jo įspūdis spėju buvo gana klaidingas ir be reikalo jį nurašinėjo tada bus įdomu pasidalint įspūdžiais,o dabar...Sekmės visiem ,vasara kaip ne kaip,audio palauks![]()
Neieskau as jokiu kabliuku. Pateikei du visiskai skirtingus teiginius. Ir to tavo aiskumo visai nematau. Arba tau nesiseka aiskiai suformuluoti sakinio, arba as jo nesugebu suvokti. Nes dabar tikrai nesuprantu kokia yra tavo nuomone apie c910. Kad nusipirkes isitikinsiu, tai tiek dar suprantu. Bet nevisi turi tiek pinigu, kad pirkti viska kas juos domina. Kalbi apie kazkoki ispudziu dalinimasi, bet pats jeis dalintis nenori. Zodziu idomi asmenybe esi.
Jei man problemos su formulavimu,tai jum su suvokimu neįsižeisk.Negyvas grotuvas ir viskas tuo pasakyta ką čia dar suprast reikia.Dėdamas aš jį dar galvojau ,kad jis įdomus,detalės geros,topinis-LYG IR turėtų būt gerai,BET,na ką čia daugiau šnekėt? Juk jei aš pasakysiu,kad jis geras nebėgsi pirkt kaip ir atvirščiai? Pasitikėt galima žmonėmis,kuriais pasitiki,o kas kuo tiki jų reikalas.
Nebegsiu, bet jei atsiras dar tokiu pat nuomoniu, gal ir nubegsiu... Ar ne tokia forumu paskirtis?![]()
Kada reiks vandens atnešt aistrom numalšint?![]()
SERV.LT - visos svetainių talpinimo paslaugos
Vyrai, ar ne laikas pereiti i PM, o dar geriau suitikti asmeniskai ir prie alaus(ar Colos) bokalo ramiai pakalbeti ir pasiklausyti to nelaimingo(laimingo?) stipriako?
Milelai as, o gal ir kiti forumo skaitytojai, suzonotu, kuom baigesi meetas
Zeal without knowledge is a runaway horse.
Tikrai nebus, gali nepergyvent..
O del mano sistemos kad tau negrojo tai jei prisimintum tau nieks jos ir nerode pats isiprasiai pasiklausyt. Nieko tau ir nesistengiau rodyt, o kokias isvadas pasidariai man giliai iki lemputes, kadangi tavo nuomone man tolygi nuliui. Sistema kuriu sau, o ne zmonem su numyndziota klausa.
Bookmarks